Premiärklippning

Idag fick min kusin som är halvt utbildad till frisör klippa Minnahs lugg... Eller några strån som var lång.
Efter en heldag hos mamma och Svenne med massa bus och mat så ville inte Minnah komma till ro och somnade. Efter mycket om och men så kröp hon ihop och somnade.. På vardagsrumsmattan! Ja alla sätt är ju bra.


Lördagsmys

Minnah sover sött, det har hon gjort i flera timmar... Här sitter jag själv och har en riktigt mysig kväll. Äppelbitar, chips, dipp och hallonsoda står dukat på bordet och jag klagar inte! Fasen vad jag har blivit dålig att skriva på bloggen, skäms på mig! Jag skall verkligen försöka att bättra mig...

Min outfit på kongressen...

 
Nu måste jag fortsätta och mysa ner mig i soffan igen

Sjuk och less

Nu i två dagar har jag varit febrig och förkyld. Jag känner att jag inte riktigt har tid med det eftersom att min lilla gofis är pigg och vill leka, helst hela tiden. Orken finns inte där och jag får inte så mycket avlastning heller.... Alla prioriterar visst olika.
Nu har jag kikat på dagis. Ska ringa för att komma och hälsa på och känna hur det känns. Med känsla kommer man långt.
Jag måste ut och jobba för jag klarar mig inte på föräldrapening. Helst vill jag att Minnah skall få vara hemma längre men verkligheten säger inte så.

Jag skall lägga ut bilder sedan kongressen i Örebro plus lite annat, men jag orkar inte att göra det nu...

Meeen fyyy

Kikar på Nybyggarna som visas på femman... Fy fan vad tragiskt liv vissa har det. Jag skulle bara vilja åka och hjälpa alla. Ingen är värd ett liv som uteliggare där drogen är det ända som dövar.


länge sedan

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Jag har jobbat fackligt hela veckan och varit som levande död på kvällarna.
I morgon är det dags igen, då skall jag och en kollega hålla en endagarskurs.
Jag har ingen ork att skriva... Jag lägger upp bilder senare för nu är det dags för sängen...

På spåret

Då sitter jag här igen, guppandes förbi Uppsala med SJ, men den här gången är det åt andra hållet.

Jag fick lite dötid i Sthlm innan tåget skulle avgå så jag hann med lite shopping. Det är lätt att det smårycker i shoppingnerven när man harvar bland affärerna i storstan. Att gå och flanera vid Hötorget är helt underbart.. Vackra färger och dofter visar att hösten står för dörren.

När jag väl kommer hem är klockan så mycket att Lillburre redan sover så jag måste vänta tills i morgon innan jag får tokpussa på henne.



Nerbäddad

Ligger nerbäddad och är trött. Det har varit två mycket givande dagar och i morgon är det den sista för denna gång.

Förutom att vara på konferens så har det inte hänt så mycket i mitt liv, jag har inte haft någon ork att umgås på kvällarna, kanske är det sviterna efter en veckas kongress.

I morgon är det hemfärd till min lilla familj. Som jag längtar efter att mysa ner i soffan...


På språng igen!

Nu passerar jag precis Uppsala med tåget. I tre dagar skall jag vara på Runö i Åkersberga på konferens.
Det känns som att jag bara var hemma för att snusa på Minna, packa om, träffa sambon och åka igen. Snabba ryck!

Jag har en timme på mig från att tåget kommer in och till att bussen går, så jag hoppas att jag hinner med ett besök på någon av mina favoritsffärer.


Hemma igen!

I torsdagskväll kom jag hem och sedan dess har jag bara myst med Minnah! Det var helt underbart att få träffa henne igen och jag vill aldrig mer vara ifrån henne. Vad jag vill och hur verkligheten ser ut är inte samma sak. På måndagmorgon åker jag till Stockholm på konferens och kommer tillbaka på onsdagkväll.... men sedan skall jag bara vara hemma...

RSS 2.0