Trevligt sällskap

Jag och Minnah har min vän i från Stockholm inneboende några dagar. Riktigt trevligt att ha någon sambo att sitta och surra med. Minnah har tinat upp och är inte det minsta blyg, det är full fart med andra ord eftersom Britten surrar konstant och gillar att busa. 
Igår var vi på en shopping runda och Anneli med barn anslöt oxå.
När Annelis barn åkte till sin pappa senare på eftermiddagen så kom hon på middag hos oss. Det var en riktigt trevlig tjejkväll med mycket skratt och minnen.


Idag blev det en slappardag hemma innan det är dags för mig och Minnah att bege oss på ett fackligt möte.

Ide

Jag har varken haft motivation eller ork att uppdatera här. I två veckor har jag legat sjuk och knappt haft någon ork... Första veckan kände jag paniken stiga eftersom bellmanstafetten närmade sig med stormsteg.
Det slutade att jag var med i Bellman laget även fast jag var sjuk och åt tre olika mediciner. Det tog mig 37 min att ta mig runt min sträcka på 5km i spöregn. En ganska okej siffra med tanke på omständigheterna. Men roligt som fasen hade vi!!



Vardagen knallar på.... Jag har i stort sett knallat med utan att ha ett riktigt mål. Ibland har det känts som att jag bara ser hur mitt liv åker förbi och jag står orkeslös vid sidan om allt.

I dag hämtade jag Minnah, så i helgen blir det mys för hela slanten. Inte försöka se sig om i backspegeln, inte försöka analysera och inte låta sig känna sig svag.




Nya tag... Nya blickar framåt... Nya mål i  livet... Nya kunskaper... Nya förutsättningar... Nya sorger... Nya saknanden... Nya krafter... Nya människor... Nya tankar... Nya förhoppningar...
... Ny vecka.. Bättre vecka.,. Bättre tankar och gladare humör!! Keep on!

Dagarna springer iväg!

Det går undan och vips så är jag inne på sista semesterveckan.
Förra veckan hann vi med trolska skogen och en lekdag hos syrran, sedan åkte Minnah till sin pappa och jag blev sjuk.




Trolska skogen var en rolig upplevelse för barnen!


Att leka med kusinen Sara är alltid roligt och dom trivs bra i varandras sällskap.

Jag och Minnah hann även med ett restaurangbesök med min underbara mamma, fasen vad gott det var!



Under lördagen fick jag sällskap av en trevlig liten dam som var nyopererad 

Just nu börjar jag att bli väldigt rastlös, har varit dålig sedan i fredags och idag blev Minnah sjuk, så i dag har vi legat nerbäddad båda två. Hon har tydligen höstblåsor, helt prickig på handflator, under fötterna och lite på mage och rygg plus lite feber på det. Nu har jag läst på om detta och jag börjar tro att det är detta som jag har åkt på oxå, symtomen stämmer bra in (förutom prickar på händer och fötter) och set kändes lite konstigt när doktorn sa till mig att jag hade fått en allergisk reaktion eftersom jag aldrig har varit allergisk mot något. Jaja, vuxna får allergitabletter för att bli fri det och jag fick såna utskriven så vilket av dem det än är så borde jag bli frisk!



Semestern gick fort

En vecka i Lysekil gick väldigt fort. Vi hade det trevligt trots att det blev några motgångar under resans gång.
Vi passade på att återigen besöka vackra smögen och det känns verkligen som att man promenerar i ett vykort när man är där.







Grymt goda räkmackor och grymt stora båtar värda miljoner är vardag där men ack så trevligt!
Det var skönt att komma hem igen till min säng, min lägenhet och mina trevligheter.
Minnah är hos sin pappa och jag har passat på att haft trevlig egentid.
I morgon kommer lillen igen och då bär det av på nya äventyr!

Just nu är jag väldigt nöjd med min tillvaro och det mesta flyter på. Jag trivs med livet helt enkelt och det är en härlig känsla!


Nu blir det en efterlängtad joggingrunda!!

Härliga semester!

Det är vår tredje dag här i vackra Lysekil och vi trivs som fisken i vattnet!
Gårdagen började med ett översvämmat badrum, när vi fick ordning på problemet så blev det en heldag på Liseberg. Barnens lycka var total och Minnah åkte 12 karuseller! Hon skulle göra som stora tjejerna och sträcka armarna i luften när hon åkte... Och den nervösa mamman satt bakom och höll i henne. Jag kan villigt erkänna att efter 12 barnkaruseller blir man måttligt yr i huvudet!


När lillen somnade så gjorde jag som förra året, utmanade mig själv på berg och dalbanan fast i år blundade jag inte, en av Europas högsta och jag undrar fortfarande vad fasen jag gjorde där!
Jag hann även med flum ride (stock i vattnet så man blir blöt)

Idag har vi softat med att fånga musslor och fiskat krabbor.
En skön dag med glada barn!
Nu vankas det grillspett och lite rödvin, alltså glada föräldrar oxå..






RSS 2.0