Jaha... hur gör jag nu....

... kanske bara att bita ihop? Jag vaknade med att känna mig febrig, ont i halsen och ont i benet. Fast värken i benet har blivit lite bättre. Jag som skall på party i kväll. Men jag blir nog bättre om ett tag.

Det var skönt att hämta Hobbe igår. Han har varit hos Pelle, men Pelle åkte på hockey så Hobbe tog tillfället i akt och äta. Han öppnade Pelles frys och åt allt som var lagt i det övresta facket.... när jag kom in i lägenheten så var det tomma påsar överallt... Mackor, strips, bär mm och allt var givetvist fryst... Men hur kan det vara gott? Jag förstår inte hur han kan komma på alla ideér...


Här är den lilla tjuven.... i närbild!

Ikväll blir det basket, mat och poker. Jag hoppas att det blir en trevlig kväll och att jag mår bättre snart. Det ska bli härligt att umgås med mr A. Det var ett tag sedan som vi hittade på något.

Onsdagsparty

Gårdagen var otroligt trevlig. Vi var fem stycken i sällskapet men jag träffade massor med folk som jag känner. Jag blev lite brydd över att träffa så många bekanta på en onsdag. Mamma var lite förkyld på förkvällen men det slutade med att hon tappade rösten, på slutet hörde vi bara någon som satt bredvid och väste i ett försök att prata. Nu ligger hon hemma och är sjuk. Min älskade lilla mamma, hon är ju helt underbar.
I morse vaknade jag hemma hos mr A med att jag hade väldigt ont i benet. Senare på jobbet så började det värka i hela bäckenet och nu kan jag knappt resa på mig utan att se ut som en gammal skrapplig tant. Jag har ingen aning om vad jag har gjort men det lär ju gå över och jag får se det som att det blev ett litet bevis på att jag har haft en rolig kväll. Jag hoppas bara att det går över snart.
Stackars mr A som blev väckt i natt när jag kom yrandes, han skulle upp och jobba på morgonen men det tänkte jag inte riktigt på just då.
I dag har det varit segt, jag var lite dum för jag tänkte inte på att jag började att jobba 13:00. Jag borde ha tagit det lugnare.... desto härligare var det att komma hem.


Igår var jag hos frissan, så här blev resultatet.
 
hur kul är det att fota när tokarna        Malin och Emma
kollar åt olika håll??
 
Thomas sjunger till min moster           Dennis
 
Micke                                                      Emma
Dagens bakfyllemiddag

Nu är det dags att krypa ner i sängen för att få bort krämporna och ladda inför en partyfredag

Ditt och datt

Det har inte blivit skrivet här varje dag eftersom att jag inte har tyckt att det har hänt så mycket i mitt liv eller i min tankeverksamhet. Vissa anser att man inte ska vara för personlig i sin blogg och inte vara så utelämnande, men det här är MIN blogg och det känns som att JAG bestämmer vad som skall stå. Om vissa inte vill läsa personliga saker så borde dom veta vid det här laget att man inte ska gå in på min blogg.

Idag kan det vara en stor dag för en viss männsika och dennes beslut. Jag är nyfiken på hur det kommer att gå och hur resultatet än blir så hoppas jag att denne känner sig nöjd med sitt beslut. I de mesta man gör så tycker jag att det är viktigt att följa sin magkänsla lite. Känns det inte rätt så kanske man ska avstå i från början men känns det bra så är det väll bara att köra på. Hur som helst så lever man bara en gång.

Efter att ha jobbat mitt skift idag så ska jag åka och lägga mig i ett solarium. När jag har jobbat mycket utan ledighet så känner jag mig alltid blek och prickig. Med tanke på att jag ska ut på party i morgon så vill jag försöka att se lite pigg och fräsch ut. Hm party på en onsdag, det är inte vanligt för Jessie tänker några då.... Men jo, jag ska ut med min mamma och moster! Hur tänker hon då? Vad har ålder för betydelse när man har roligt tillsammans? Nä just det.... Inget! JAg tror att det kommer att bli en trevlig kväll med mycket skratt med tanke på att vi är ganska lika. Det kommer garanterat att komma bilder här på bloggen eftersom att min vän kameran alltid är med!

Min tankeverksamhet.... mm där händer det lite grejer nu men jag har inte benat ut allt så därför skriver jag inte om dom här ännu....

En mysig helg

Helgen har varit väldigt avslappnad och jag känner mig jätte nöjd. Även fast jag har jobbat fackligt hela helgen så känns det som att jag har haft mycket fritid och ledighet. Jag och mrA har haft väldigt slappa dagar och mysiga hemmakvällar. Ibland så kan det låta som lite PRO varning på oss men jag har hellre såna här helger än helger där man springer på krogen och sedan ligger bakis resten av lediga dagarna.
Jag har bara behövt att jobba 6 timmars dagar och jag trodde att det skulle göra mig piggare i helgen, det blev inte riktigt så för när klockan passerade 21:00 så kom jäspningarna. Men vad gör det? Jag njuter av livet iallafall.

Ska livet kännas så här okomplicerat eller är jag i någon konstig värld för tillfälligt? Jag är inte van att allt rullar på smärtfritt och jag går och ler för mig själv.

Idag spelade mr A match, dom vann återigen och jag är en stolt flickvän eftersom att han alltid verkar göra något mål varje gång. Han är inte bara en underbar kille, han är duktig också!

Nu är det dags att ordna fika till mr A som strax kommer, jag måste pyssla om honom eftersom att han har gjort illa sig på matchen... han är ju inte direkt så purfärsk och ung längre.... långdrulen.... hihi

Äntligen fredag igen!

Veckan har gått fort och jag har bara sovit och jobbat känns det som. Jag har kommit in i en trött period där jag är ständigt trött, men vad gör det? Det är mörkt, tråkigt och kallt ute och hur härligt är det inte att tända ljus, kika på en bra film och mysa?! Med mr A som sällskap behöver jag inte göra så mycket för att känna mig nöjd. När jag inte umgås med honom så känns det tomt och tråkigt.
I kväll blir det fredagsmys med mr A och en god middag... förmodligen lite idol också.

Idag har jag jobbat förmiddag, alltså jag började klockan 05:00, man kanske borde kalla det för att jobba halvnatt? Min lilla vän ringde och frågade om jag ville luncha med henne och det är ju klart att jag vill. Det känns som att det var länge sedan som jag träffade henne och hennes lilla familj. Så ner på stan för lunch och lite shopping. På vägen hem så märkte jag att min bil drog så mycket åt höger... jo men vad hände.... punktering! Suck tänkte jag... ringde och frågade vart pappa och Pelle var, långt bort så klart. Som tur var så var däcket inte helt tomt på luft så jag tog mig till en mack. Väl där så måste det ha sett komsikt ut, jag har ju alltid varit bortskämmd när det gäller bilen. Jag har alltid fått hjälp av pappa, vänner och dåvarande pojkvänner. Nu blev det helt plötsligt en situation som jag var tvungen att lösa själv... jo hur gör en tjej som har fel på bilen och inte vill bli skitig? man ser lite hjälplös ut och piper till " ursäkta, skulle du kunna hjälpa mig" till en timmerbilschaufför som så gärna vill hjälpa till.  Problemet blev löst och jag var ren!
Visst är jag händig om jag vill.. jag kan byta däck och enklare saker men hur roligt är det????? olja och skit under naglarna... nja inte min starka sida längre.

Nu längtar jag bara på att mr A ska komma så jag får njuta med underbart sällskap.....

Skratt och funderingar

Min vän ifrån värmland är en härlig människa. Så fort jag pratar med henne så blir jag på bra humör och det känns som en evighet sedan som vi träffades. Det skulle vara så trevligt att umgås för vi har såååååå kul ihop men avståndet gör att det blir sällan.... för sällan... Idag skrattade jag när hon frågade hur det var med kärleken... eftersom att det blev några roliga följdfrågor som jag inte tänker ta upp här. En sån härlig människa.

I början av kvällen hade jag inte några tankar eller funderingar, det kändes att hela hjärnan bara slappnade av och var på viloläge. Sedan började jag att msn:a med mr A och fick ta del på några funderingar. Vad tyckte jag om dom funderingarna? Jo min hjärna började att gå på högvarv.... fast jag måste erkänna att det var ganska mysiga funderingar som jag också har funderat på....

Nu ä det dags att hoppa i säng och förbereda sig på att vara på arbetet klockan 06:00.....


Den lilla flickan och oron

Den lilla flickan lägger sig i sängen, hon vet att hon måste sova för att vara pigg i morgon. Hon känner en oro i kroppen. Hon vill inte, orkar inte att få ett dåligt svar. Hon vänder på sig och känner att hon blir ledsen, hon kan inte hålla tillbaka, en tår åker ner för kinden... hon känner sig ensam, ledsen och liten. Om hon bara kunde somna... om hon bara kunde känna värme och närhet.
Helt plötsligt så vaknar hon av larmet, blev nöjd för att hon lyckades att somna till slut. Den lilla flickan stiger upp och inser att det är dagen D. På väg i bilen kommer många tankar, kommer flickans framtid att sluta här? Kommer hon att få vara själv i sitt liv? Eller kommer det bara att gå bra och att hon har turen med sig? Med skakiga ben går den lilla flickan in i det stora sjukhuset. Hon gillar inte att vara här. Det är sjukdommar och sorg i väggarna. Sammanbiten går hon in på rätt avdelning. Det slutar med att hon träffar 3stycken olika läkare, den ena får en bekymmrad blick under undersökningen och den lilla flickan känner sig skakig. Men efter någon minut så säger fröken doktor att det ser okej ut men att flickan måste dit igen för ytterligare en kontroll om några månader. Hon känner sig lättad att bli omhändertagen. Efter provtagningar och samtal så sträcker den lilla flickan på sig och tar ett djupt andetag, hon är lättad, undersökningen såg bra ut, hon vet inte vad provsvaren kommer att ge för resultat men hon känner att hon är en bra bit på väg. En tung klump har fallit ifrån hennes bröst och hon ler.

Den lilla flickan och oron har varit tillsammans länge nu, men hon beslutar att lämna det bakom sig för oron är tung att bära på....

Dagen före dagen D

En natt på jobbet kan innebära lite otippade vändingar. Precis så var det igår. Det jag har lärt mig efter 8år i yrket är att man aldrig slutar att förvånas över hur folk beteér sig. Det finns människor till allt och man ska inte förvånas över detta.

Det sägs att man alltid ska följa sin magkänsla. Men om magkänslan är tudelad hur vet man då vilken del man skall följa? Ska man avvakta läget eller ska man blunda och följa den väg som är närmast? Men om man går in på den krokiga vägen och det slutar med att man snubblar? Ett vägskäl som är insynsskyddad. Kan magkänslan mena två saker? Eller menar den att man ska tänka på sig själv i första hand? Eller inte alls tänka på sig själv?
Även fast magkänslan känns bra för det mesta så kommer det ibland en liten knorr..... i dag har jag känt en sådan.... jag vet inte om det är för att jag är nervös inför morgondagens läkarbesök.

Jag vaknade med ett dåligt humör, men det avtog när jag kikade på lite repriser av serier som jag inte har orkat att sett under veckan. Jag tror att det är nervositeten som har kommit. Hur kommer det att gå imorgon? Det är ca 13 timmar innan jag går in i det stora sjukhus och känner mig så liten. Tankarna kommer lätt när man sitter själv och funderar. Egentligen så skulle det ha varit skönt med någon att umgås med idag men jag känner att jag inte orkar att åka någonstans.


Det vankas jobb...

Gårdagens bio var bra, vi såg The ugly truth. En riktigt mysig film med ett bra slut. På vissa ställen var det romantik och överraskningar som bara finns på film. Det är härligt att bara drömma sig bort i en sån tillvaro ibland. Hm nu lät det nästan som att jag är lite missnöjd med verkligheten, det kan jag ärligt säga att jag inte är. Jag måste ha haft lyckan att ha träffat en av dom få killar som är helt underbar. Mr A ligger ofta och smeker min hand när vi tittar på tv och gör ibland saker så att man bara smälter.... så nä jag är inte missnöjd men som tjej så måste man få drömma sig bort i bland i filmernas värld.

Ikväll blir det jobb. Jag har tagit på mig detta skift extra men det var en kollega som frågade om jag ville ha det eftersom att hon skulle bort. Hon ställer alltid upp på mig så det var inget att fundera på. Nu kommer funderingarna.... VARFÖR?????? JAG VILL INTE!!! Jag gillar inte att jobba helger längre... Jag orkar inte med alla fulla människor som tycker att taxin ska parkera i vardagsrummet så att dom slipper att vänta och slipper att gå... Eller fulla snåla studenter.... fan ta bussen om ni tycker att det är dyrt att åka taxi!! Ungefär den meningen har jag sagt till dom när jag har kört taxi.
Näää jag är inte alls less på mitt jobb..... Vill någon byta så är det bara att säga till!

Sist när jag var och hälsade på morfar så jobbade en gammal vän till mig där. Det var så härligt att träffas igen och jag har kommit på att jag saknar hennes sällskap lite... Jag hoppas att hon har ett bra liv och verkligen få uppleva lyckan, det är det minsta som hon är värd. Hobbe skulle nog hoppa ur pälsen om han fick träffa henne... Kanske ska jag ta med han nästa gång som jag åker dit? Noffen gillar ju han också.

Nu är mr A på match. Jag var tvungen att fråga vad hans lag hette även fast jag har hört det flera gånger. FBC Nordic... jag håller på dom i kväll. Det är en viktig match tydligen.
Hoppas att vi kan ses imorgon....


Se filmen och njut av allt flirtande och mys!!

Yes! Jag klarade det!!

Min utmaning till mig själv var att inte skriva något om mrA och Hobbe. Jag trodde inte att jag skulle kunna lyckas eftersom att dessa två betyder otroligt mycket för mig. Nu har jag äntligen kommit till fredag och min utmaning är färdig och jag lyckades! Jag kan erkänna att det har kliat i fingrarna, jag har till och med skrivit ett inlägg som jag sedan tog bort eftersom att jag bara ville skriva hur underbar mr A är.
Mr A och hans lag vann matchen i söndags, i morgon väntar en ny och jag hoppas att de lyckas ännu en gång. Jag tror att jag aldrig har varit så intresserad i någon pojkväns liv förut som jag är nu.... jag gillar ju inte ens sport.... men vill ändå veta resultat och hur många mål han gjorde osv..
Igår åt vi tacos och bara slappade. Den här veckan har jag varit otroligt trött på kvällarna så när vi har lagt oss så har jag knappt hunnit att säga god natt. Han måste tycka att jag är jätte tråkig men jag hoppas att han har förståelse.
Den mysigaste kvällen den här veckan var tveklöst när mr A lade sig och höll om mig när vi skulle sova, att känna hans närhet och trygghet gör att jag bli varm i kroppen och känner en total lycka, han är helt enkelt bara underbar! Jag hoppas att det här aldrig tar slut..

Hobbe lillkropp fick slinka in på två små bilder tidigare i veckan, men jag skrev inget! Han gillar att posera så jag kunde inte låta bli.
Han fick byta foder för ett tag sedan. Han har ätit bantningsfoder så länge så jag bytte..... Nu börjar han att likna en korv igen så det är nog dags att ändra tillbaka till det dyra fodret ifrån veterinären... suck...

Jag skulle vara barnvakt i dag men fick veta att det inte behövdes så nu ligger det lilla äcklet på minus någon dag. Hon har nog inte förstått att jag älskar att ha hennes små prinsessor. Härom dagen sa hon att hon är tacksam för att jag ställer upp.... Vilket pucko!!!! Det är jag som skall vara tacksam för att jag är gudmorsa och få vara barnvakt. Hm hon är rolig den dära...
Skulle jag inte ha jobbat alla helger utom en på sex veckor så skulle vi kunna hitta på något, men det är inte enkelt att ha ett normalt privatliv på helger när man jobbar skift på ena jobbet och på det andra så förstår dom inte att jag har annat att göra, utan dom bokar in mig på helger. Men jag ska sätta stopp för det.  Det går inte att jobba 6-7 dagar i veckan, jag vill umgås med mrA och vänner, dom är värd betydligt mer..



Dagens känslor

Trött, oro, grinig, längtan, glad och kär...
Kan dessa känslor kombineras samtidigt? Ja för jag de känslor finns i mig nu. Allt på engång som vanligt i min värld.
Trött: Ja vad blir man annars när man stiger upp i ottan för att jobba

Oro: På måndag ska jag till läkaren.... Jag hoppas på ett bra resultat. Dom sa till mig att jag skulle åka in om jag fick ondare, jag har ont men vill inte åka in. Shit

Grinig: Jo man blir det om en "kollega" står och anklagar mig för att ge Pelle bra körningar när jag jobbar. Just när detta skulle ha skett så dirigerade jag inte äns trafiken. Kan folk ha så lite att göra så att man har tid att vara bitter? Ena dagen kommer vissa in och smörar i växeln, dagen efter så anklagar dom samma människa. En sak till är att människan inte har stake nog att be om ursäkt.
Jag har fått tagit emot någon sån smäll förut för att jag och Pelle är så bra vänner. Varje gång så tänder jag till på alla tio... har dom något emot att jag, Pelle mfl umgås och har skoj på fritiden? Har dom ett så tråkigt liv att dom måste hoppa på folk utan att ens tänka på att dom anklagar någon utan anledning? Har dom inte stake nog att prata med dom de gäller? Har dom så lite att göra så att dom måste hitta på skitsnack?? Jag blir så matt.....

Längtan: Ja, vad säger man.... jag bara längtar tills i kväll.

Glad: Mitt privatliv är underbart så jag kan inte vara annat än glad.

Kär: Att vara kär är underskattat. Känslan i magen och molnen som man tassar på är helt underbara. Jag skulle inte byta ut det jag har för allt i världen.... Jag älskar att älska.

Imorgon ska jag vara barnvakt åt Ebba och Amanda. Det ska bli mysigt med lite mys på eftermiddagen. Efter det så blir det bio och mera mys.

Det känns som att det blir en underbar kväll i kväll och en minst lika underbar dag i morgon.....


En höstdag med sol

Även fast jag är trött och ogillar hösten så måste jag medge att denna dag är ganska mysig. En promenad med sol och frisk luft gjorde mig lite piggare. Som alla vet så tycker jag att hösten suger, men jag har kommit på några saker som jag gillar med den... myggfritt, får värma sig på den man är kär i, ljung och andra höstblommor är vackra och till sist så är det dom mörka höstkvällarna med tända ljus.

Fasen vad jag tycker att jag är duktig som klarar min utmaning än så länge. Du ser där kalasbyxa, jag fixar det nog! hihi
Jag har en känsla av att det kommer att bli en bomb här på bloggen med massa saker om vissa när det blir fredag....




 


ops


Vilken milstolpe?

Ett till förmiddagspass är avklarat, nu är det bara 3 dagskift och ett nattskift kvar tills jag får vara ledig. Ibland känns det som att livet bara återgå till sin vanliga lunk, man jobbar, sover och tiden i mellan är man trött. Jag känner att jag måste ha något att se fram emot när det är höst. Någon milstolpe av något slag. Min första milstolpe var komikerkryssningen. Vad ska det bli nu? Vad kan man göra för att få hösten att kännas som en någorlunda trevlig årstid? Nu känns det bara som en transportsträcka utan mål... som aldrig tar slut...
Hösten brukar bara kännas deprimerande för mig, som att gå på en väg som aldrig tar slut, utan något trevligt. Att bara försöka att hålla sig flytande, inte så mycket mer än så.
Denna höst har varit bra än så länge, av olika anledningar, och det är jag väldigt tacksam för. Eftersom att jag har utmanat mig själv så går jag inte något djupare i det.

Idag var jag till Anneli och fick kålpudding och till efterrätt så blev det fruktsallad och glass. Hon är en lysande kock denna lilla människa.
Idag var den lilla familjen mer vild än tam.... ja alla fyra!
Ebba började även idag och pratade om att hon ville följa med mig hem... för evigt. Hon är ju bara så underbar. Alla mina tre gudbarn är så underbara så ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen. Att just jag fick den stora gåvan att ha dessa i min närhet är jag väldigt tacksam för.
I bland när livet inte känns helt okej så räcker det med att vara i deras sällskap en liten stund så mår jag mycket bättre. Är jag med dom en längre stund så blir jag slutkörd!


Amanda lär sig att vissla

Ebba

Busfrön

Bus

Hela havet stormar på pappa Hasse

Ett citat...

ifrån Nour El Refai...

" Om kvinnan inte skrattar åt mannen betyder det att hon inte förstår vad som är roligt.
 När mannen inte skrattar åt kvinnan betyder det att kvinnan inte är rolig"

Ganska tänkvärt...


Denna bild är stulen

Idétorka

Att försöka ta sig upp tidigt efter att ha jobbat natt och eftermiddag i helgen är som vanlig ingen lätt match. Jag har varit trött hela dagen och inte orkat att engagera mig i något.
I morgon börjar jag klockan 05:00 så det är snart dags att krypa ner i sängen....

Det känns skönt att inte har något planerat på många helger framöver. Jag har liksom lessnat på att alltid gå på krogen. Jag är mer nöjd med att vara hemma och mysa. På fredag ska kanske Ebba komma och sova med mig. Det beror på vad det är för planer på g. Men isåfall ska vi ha en riktig mysig kväll med massor av mys och godis. När mamman inte är med så kan man passa på att skämma bort riktigt ordentligt.

I morgon ska jag till min underbara kompis och äta kålpudding. Min favoritmåltid. Jag längtar....

Hur kunde jag vara så dum att utmana mig själv..???? Jag ska lyckas men det värsta är att jag känner att jag inte har något att skriva om. Jag har bara jobbat och varit trött hela dagen så det har inte hänt något.

Jag hoppas på bättre lycka i morgon....


Trötta familjen

Det känns fortfarande som att jag har svalt en tennisboll men febern är borta så jag känner mig lite piggare.
Gårdagen var seg eftersom att jag var trött men jag pratade bara med trevliga människor. Jag pratade med några kompisar och jag kände inte igen dom i telefonen.... hm skärpning Jesse.....

Hobbe var med på jobbet igår så han är lika seg som jag idag. Det är ganska skönt när han är lat men när man vaknar av att jag har en tass i ryggen så blir man mindre nöjd...

Idag blir det ytterligare en seg dag med jobb. Insåg nyss att nästa gång som jag är ledig är nästa söndag....

Synd att Sverige förlorade fotbollen... Och sedan när har jag varit intresserad av det???? Jo, när Henke Larsson spelar plus att mr A är sportintresserad så det har nog smittat av sig lite. Jag håller tummarna för honom ikväll när han spelar match.



Hobbe ligger och leker idag....

Hobbes lillöga

Jag har kommit på att jag ska utmana mig själv. Eftersom att jag skriver så mycket om mrA och Hobbe så ska jag försöka att inte skriva om de två tills fredag. Klarar jag det???


lite seg idag...

Att jobba helgnatt är inte min favoritsyssla direkt. Visst, de flesta är trevliga men det räcker med att prata med en otrevlig kund så kan denne förstöra ett strålande humör när man inte är riktigt kry. Natten gick bra tills klockan var ungefär 04:00, då ringde det en hysterisk tjej som skällde ut mig för att det kostar pengar att ringa till taxi... när hon hade fått skällt av sig lite så kom hennes nästa komentar.. (lite halvt skrikande)"Varför stannar inte taxin när dom ser att en ensam tjej går efter vägen????" " han kanske var upptagen" sa jag med en lugn röst. " Är dom helt dumma i huvudet? Då är det erat fel om jag blir våldtagen!! Hur gammal är du? 14 eller??" Skrek den trevliga tjejen och lade på... Undra hur det står till i vissa hjärnor... inte helt rätt iallafall.

Idag vaknade jag bredvid mrA och kände att jag trivs så mycket i hans sällskap. Ja jag är fortfarande den töntigt kära Jessica och det känns som att det kommer att hålla i sig.
Nu väntar ett tio timmar långt skift och med tanke på att jag bara har sovit fyra timmar så kommer jag att hasa ut härifrån när tiden är inne för hemfärd. Det är tur att jag jobbar med en trevlig och pratglad kollega så tiden lär gå ganska fort.

Jag har kommit på att jag skriver väldigt mycket om mr A och Hobbe här i min blogg. Det beror på att dom är helt underbara och är en del av min väldigt trivsamma vardag.

Min sjukhustid närmar sig med stormsteg och jag känner en viss oro, jag hoppas av allt i världen att jag får bra provsvar. Det är det enda som känns jobbigt nu. På något sätt så känner jag en harmoni i mig även fast det är en klump i magen som är nervös. Konstig känsla. Det är nog för att allt annat känns så bra... jag har nog slagit bort lite att jag kanske kommer att få ett dåligt besked, men det blir inte bättre om jag ska gå och gruva mig varje dag. Jag försöker att leva i nuet.
och mamma.... du behöver inte följa med... jag är ju en stor flicka nu... puss

Mysiga killen

Nu har jag försökt att bli frisk hela dagen men det går inte som jag har tänkt. Massor med feberfrossa och ont i halsen. Jag börjar att jobba om drygt 4 timmar och jag gruvar mig så kopiöst. Hur ska det här gå?
En till som har haft en vilodag är Hobbe. Han verkar trivas med såna dagar ganska ofta... min lata, mysiga kille. Jag var tvungen att fota honom för han låg och vilade så sött.




Min lilla kropp  ligger och håller om hans apa... kan det bli sötare?

I natt när jag slutar ska jag åka och sova hos mr A. Det ska bli skönt att slippa åka hela vägen hem och hur mysigt är det inte att vakna bredvid den man är kär i?!

Undra om det går att övertala mamma att göra kålpudding nästa vecka...... mmm det skulle sitta fint....

En främmande man

Med ett ryck vaknade jag, det ringde på dörren. Jag var helt övertygad om att det var min granne så jag tog på mig kläderna halvt springande. Men till min förvåning stod en lång mörk främmande man framför mig... det var sotaren. Där stod jag med min sovfrisyr, kläderna på trekvart och såg förvånad ut med en skällande hund. Det såg ut som att han tyckte att jag såg ganska rolig ut... Jag fummlade med mina kläder lite så att dom satt rätt och bjöd in honom. Det jag inte förstår är varför sotare inte tar av sig skorna när dom kommer till främmande människor. Jag städade faktiskt i går men nu har jag leriga skoavtryck på golvet, sotaren ligger på minus så fort han går in hos mig.
Idag mår jag inte så bra. uppsvullen och öm hals plus att jag känner mig febrig. Det är bara att bita ihop och försöka jobba hela helgen. Jag ska försöka att kurera hela dagen tills mitt skift börjar i kväll.

ofrivillig sovmorgon

Att vakna och inse att mitt arbetspass började om 15 minuter var ingen höjdare. Det blev tokstress och det slutade med att jag bara kom 30 minuter sent. Väl på jobbet var det en otrolig seg dag och det kändes som att skiftet aldrig skulle ta slut.
Väl hemma så hinner jag bara att öppna dörren tills jag ser vad Hobbe har gjort... öppnat skåpdörren till soporna, tagit lös hållaren där soppåsen hänger och plockat ut allt... då menar jag verkligen ALLT... på köksgolvet. Morotsskal, nötter och allt annat låg utspritt som ett litet hav... Han måste ha blivit mätt eftersom att allt inte var uppätet. Ibland är vi verkligen ovänner.... reält. Just nu ligger han och tycker ganska synd om sig själv för att han åkte igenom hela lägenheten i nackskinnet och fick en utskällning som varade länge, jag sitter och ignorerar honom, men jag måste erkänna att han är väldigt söt när han ligger i sitt hörn och försöker att charma mig. Han vet att han är min bästa gokropp i hela världen och han riktigt skämms när han har gjort något fel.... och ändå gör han så...

Nu ska jag bara städa upp efter the little devil och sedan invänta ett efterlängtat besök av mr A.

En slapp dag...

Det regnar inte iallafall... man får vara glada för det lilla tänkte jag när jag steg upp ur sängen. Jag känner mig febrig och har ont i halsen så jag bestämde mig snabbt för att det blir en dag då jag bara ska slappa.
Lite nytta gjorde jag... slängde mina döda blommor ute och bar undan stolar, bordet måste jag ha hjälp med så jag väntar tills min granne kommer hem.

Jag kikar på Tyra Banks show, det handlar om bröllop och överdrivna brudar. En brud ska ha 13st tärnor och alla måste ha samma storlek på klänningen. Hennes syster måste alltså gå ner 45kilo, bruden tycker att detta är ett rimligt krav..... men HALLÅ!!! är hon sjuk????
Om jag gifter mig en vacker dag, skall jag då ha mitt krav att alla måste vara lika långa? Anneli får det kämpigt i sträckbänken eftersom att hon är 152,5 och syrran är 175....  eller skall hon få styltor?! Ja man blir brydd på vissa människor...

Min frukost idag bestod av hårdbröd med morötter.... en av mina favoriter plus att man känner sig nyttig... man måste ju tänka på att alla julborden kommer igång snart, då lär jag gå upp i vikt som vanligt... Detta ständiga jagande av att gå ner i vikt, varför kan det inte vara enkelt??


Hösten är inte så kul...

Jobb på förmiddagen, en snabb shopping, lunch med min underbara vän, besök hos syrran, middag, hundarna busar, lek, snabbesök för att kika på nytt golv på väg hem, tvätta, promenad i regnet..... en höstdag.

Hobbe mår bra, jag är kär, familjen är underbar... egentligen finns det inte något att klaga på, men idag har jag en antihöst dag. Det är mörkt, blött och kallt. Jag har ont i axeln och är frysen. Jag skyller på hösten....

Ibland kan jag känna mig ensammen även fast jag vet att jag inte är det, det kan kännas ensammt att bo där jag bor när man inte har så nära till allt, idag är det en sådan dag.... till och med hunden är tråkig som ligger och sover....

På hösten är det bra att ha något som man kan se framemot. Nu har komikerkryssningen och fest med släkten passerat, vad ska man då längta till? Påsken? Den känns så långt borta... Julafton? nä, jag lär ju jobba då och på nyårsafton så är jag van att vara själv med hunden eftersom att han så skotträdd... min lilla älskling...

När jag stannade och kikade på golv så frågade Ebba när hon skulle få följa med mig hem...kanske ska hon och jag ta en myskväll snart framöver... en av mina små änglar.

Regnet slår mot fönstren, kylan tränger mot dörren, vinden susar mot väggen och vintern flåsar mig i nacken. Jag längtar tills jag ska umgås med mr A igen så att jag får känna värmen.

Det var en trevlig eftermiddag i lucksta. Jag fick umgås med min systerdotter och Hobbe fick busa av sig.


Signe är på väg ut

Signe leker                                  Signe och Nils ska fika lite

Gammelkroppen Hobbe kan busa fortfarande

En trevlig lördag

Lördagen var en trevlig kväll med släkten och mr A. Jag var så seg i går att jag inte orkade att skriva något...

Vi började kvällen med en liten förfest i stan sedan begav vi oss 2mil västerut. Mycket härligt folk och det var otroligt skönt att ha en trevlig kväll utan att behöva gå på krogen i stan....
Som vanligt när jag umgås med släkten så blir det full gas och mycket skratt.

Gårdagen var otroligt seg och det hände inte mycket förutom att jag och mr A var på Ming palace och åt en god middag.


kusin, morbrors sambo, mamma och moster.. undra vad alla utom min kusin tittar på?!

Min kusin ser ut som ett frågetecken....

Mr A försökte att fota när jag dansade.... förutom att han hade fel läge och glömde blixten så gick det bra :-)

mamma och hennes man

Det blev inte så mycket skrivet idag.....


En härlig kryssning

På torsdagsmorgon så var det bara att stiga upp med ett härligt leende på läpparna. Jag sträckte på mig och tänkte... Yes, jag ska på komikerkryssning med min kärlek.... det var en ljuvlig känsla.
Efter bilresan ner så satt vi oss på puben i väntan på att få gå ombord. Vi satt alldeles där alla komiker gick ombord. Vi såg många som gick förbi men tillslut så var jag tvungen att gå på damernas... och vad händer... Jo, min stora favorit Magnus Betnér kom tydligen dit, det blev kö och han stod bredvid vårat bord... suck... och det missade jag. Alla som känner mig vet att han är min favorit av hela kändis Sverige.
Väl på båten så kände jag mig avslappnad och njöt av mitt underbar sällskap. Senare gick vi för att se på alla uppträdandena. Sammanlagt så var det 30 komiker men man hinner inte att se alla om man vill göra något annat än att sitta på samma ställe under hela kryssningen.
När man åker bara två stycken så märkte jag hur lätt det var att få nya kontakter. Vi träffade några trevliga människor som vi umgicks med på kvällen.
En av de kända komikerna brakade det lite utför med. Han bråkade med folk, var dyngfull och dryg. När jag var på väg ut och röka så var han och en till kille på väg att börja slåss, vakterna kom och herr komiker stod och ville slåss medans han grinade samtidigt. Senare såg vi honom på scenen när det var disco där, det såg ut som att han ville köra en stand up men fattade nog inte att det var lite sent för det... Resan för honom slutade i Åbo eftersom att han inte fick åka med tillbaka. Pinsamt....
Jag stod och pratade med Soran Ismail, vilken ödmjuk och trevlig kille. Han är en väldigt bra komiker men efter vårat samtal så blev han bättre för jag fick se en annan sida av honom. Han blev nog min favorit efter Betnér. Appropå Betnér.... Vilken kille!!!! Han gör aldrig någon missnöjd... helt sjukt bra som vanligt. Så kunnig, så sarkastik, så snygg och så bra. Av alla killar i sverige så ligger han klart tvåa efter mr A förstås.
Min kvinnliga favorit komiker har blivit Gina Yashere. Hon kommer ifrån England och har en så härlig stil. Okvinnlig, stor i käften och har mycket attityd. En sån kombination är suverän när man är komiker tycker jag.
André Wickström var också väldigt bra.... Mårten Andersson har jag lite svårt för....Hasse Brontén var lite bättre än vad jag trodde.. Peter Wahlbeck, nä inte alls min stil.. Nour El Refail blir ett nja, jag gillar hennes stil men samtidigt så tycker jag att hon är lite omogen.

Min summering av kryssningen blir:
Sällskapet: Kan inte bli bättre
Kvällens höjdpunkt: Magnus Betnér
Kvällens överraskning: Soran Ismail
Kryssningens mysfaktor: Högsta betyg
Kryssningens sämsta: Att den tog slut


Magnus Betnér

Soran Ismail

André Wickström                          Hasse Brontén

Mårten Andersson                         Min favoritkille

Sveriges helt klart bästa komiker.

Nu är det dags att ladda för en partykväll några mil ifrån stan....


RSS 2.0