Härliga helg

Det har varit riktigt skönt att vara ledig och bara njutit av sommaren. Träden är underbart vackra, Minnah plockar blommor så stolt (maskrosor) och vädret har varit underbart. 




Idag var det fullspäckat schema och det var skönt att det var dåligt väder. AC:n i bilen har tagit semester så idag när det blev massa bilåkning så startade jag vindrutetorkarna med nöje!

Idag var det dags att gå till vallokalen. En helt självklar sak eftersom det är demokrati i vårt land och då ser jag det som att det är bår skyldighet att rösta. Har man möjlighet att vara med att tycka och tänka så ska man det, eller? Jo!!
Om man inte har röstat men kommer med massa klag och åsikter sedan så tycker jag att man kan behålla det för sig själv. Sån är jag :-)



Dagar som har gått

I lördags var det dags för personalfest på jobbet, fasen vad skoj jag hade!!
Jag var hos en kollega innan vi i personalen bussades ner till skatan, och hon hade lite lätt beslutsångest om vilken färg hennes naglar skulle vara.

På söndagen mådde jag inte helt bra och att jobba var inte det optimala, men det gick!
Jag och Minnah har haft några riktigt mysiga sovmornar och i går var vi ledig så då passar vi på att leka, mysa, umgås med Anneli och gå promenader.




Igår var det kanonväder med strålande sol, äntligen!!!
Idag är likheten med en kräftstjärt slående likt....
Det blir en slö start på dagen, ikväll väntar fackligt arbete

Kämpar på...

... Med mina joggingturer och tiderna förbättras i stort sett varje gång. Det finns fortfarande mycket att kämpa för, närmare bestämt 9 minuter innan jag är helt nöjd. 
Annars då? Jo tack som frågar...det är mycket tankar i mitt huvud nu och jag känner mig helt utpumpad. Det kommer vägskäl i livet och ibland vet man inte riktigt åt vilket håll man är på väg åt.

I morgon slutar jag tidigt och jag frågade vad Minnah vill hitta på, det blev åka till birsta och fika i vardagsrummet... Mm då menar hon charm i birsta city för där ser det tydligen ut som ett vardagsrum. 

RSS 2.0