Vila

Fredagen var riktigt trevlig. Många skratt och många vänner som set var längesedan jag träffade. Det som var minus var att tiden fanns inte. Jag skulle vilja umgås med alla lite mer!
Dagen efter är ju alltid dagen efter, men jag kände mig nöjd i allafall. Resten av helgen har varit lugn och jag och min prickiga dotter har bara myst och haft det bra.
I morgon är det sista racet innan jul och jag ska hinna med att både shoppa och jobba!

Äntligen en ledig helg!

Det vankas fredag och en hel ledig helg! När inträffade det senast? Ingen aning....
 
Ikväll ska jag ut och äta med mina fackliga kollegor och det är alltid lika trevligt. Resten av helgen blir lugn och fin. Minnah kommer i morgon och hon har vattkoppor... hm det är lite oklart om jag har haft det så spänningen är olidlig... blir jag en salami eller inte? Jag hoppas att Minnah hinner att bli någorlunda kry tills julafton... mammas gogumma måste ju ladda paketöppnar fingrarna!
 
Jag har verkligen kommit i gång med mina promenader och det känns otroligt skönt! Hittills denna vecka har jag gått 2.9 mil och jag har bestämt att jag ska komma över 3 mil. När jag går min 7km runda så är hälften av sträckan uppförsbacke och det känns verkligen när man kommer hem. Det är så skönt och jag känner mig piggare i kropp och själ.
Det känns som att jag börjar att komma tillbaka till mitt liv som en glad och förväntansfull tjej som laddar för framtiden! En härlig känsla!
 
 
Snart ska jag hem och sova för att ladda till en trevlig kväll!
 
 
 

Vart tog veckorna vägen?

Igår insåg jag att det bara är två veckor kvar till jul! Gah, hur ska jag hinna med mig??
Det har varit några hektiska veckor med ca 60timmars arbetsveckor och massor med saker att göra.
Jag har äntligen kommit igång med promenader igen. Förra veckan blev det sammanlagt 1.7 mil så det går åt rätt håll.

Det är härligt och fridfullt när man väl kommer ut och rör på sig. Bra musik i öronen och vacker utsikt gör det så mycket enklare att bli motiverad. 

Igår hämtade jag Minnah och vi fick upp julgranen och lite pyssel, idag fortsätter vi med att utsmycka lägenheten till ett tomteland! Det är så mysigt!

Bilder på tomteland kommer!



RSS 2.0