Magen ramlar ur...

... kroppen av träningsvärk. Varför skulle jag ta i så mycket igår?? Men skam den som ger sig, nu har jag gjort det igen... tränat så att jag blev alldeles svettig :-) Det känns bra efteråt när man står och känner sig duktig i friskluften med en cigg i handen... fasen vad jag är duktig.

Nu är det packa som gäller, jag och lillkropp blir stadsbo i natt. Ikväll skall vi på saffran och inta en väldigt god middag. Det är min favoritrestaurang just nu... sååå gott med tappas. Jag och mr A blir bjuden av mina goa svärföräldrar som en present när jag fyllde år. Dom är så mysiga. Jag har kommit på att mamma och mr A:s mamma är väldigt lika varandra till sättet... ja lite till utseendet också. Skoj! Båda är härliga människor.

Det vankas mycket mys i kväll med min underbara pojkvän som jag bara älskar så mycket. Min prins kom inte på någon vit häst, han är modern och kom i bil :-)

Idag hoppas vi på att få ett besked på det som gör oss nervösa...

Jobbigt som f**n

Idag har jag jobbat fackligt, jag blev rastlös och kom på tanken att åka till min underbaraste mamma på lunchen. Jag hämtade min moster på väg dit, sedan blev det mycket fnissande, ätande, skvallrande och dagdrömmeri. Men visst behöver man sina nära och kära ibland, att bara vara och bara finnas. Man behöver ladda batterierna.
När jag kom hem så var min energi på topp. Jag tog Hobbe på en lerig promenad och lite lek med pinne... Vad händer när jag kommer in??? Jo jag tar ett glas vatten, sätter på hög musik med bra tempo i, hoppar på min träningscyckel och bränner ur mig bekymmer i 20 minuter... fy vad jobbigt... men det tar inte slut... jag tränar med magtränaren tills jag ramlar, plockar fram hantlarna och efteråt så dansar jag som en tok.... Energin tog slut, nu sitter jag här som en slut och svettig tjej, men jag måste erkänna att det känns förbannat bra! Hoppas bara inte att någon granne såg mig när jag stod och dansade som en galning i min ensamhet.

Om jag kan gå i morgon utan att träningsvärken gör sig påmind så skall jag träna i morgon igen.... nu jäklar! Hello beach 2010 here i come!!!! Håll i hatten

Oj vad länge sedan det var...

... som jag bloggade. Jag har haft fullt upp i några dagar med jobb och besök av nära och kära. Min födelsedag var trevlig och jag kunde inte att fått det bättre.
Som de flesa vet så vill jag ha en ny kamera... jag har fått presentkort så nu är den nära...
Som de flesta också vet är ju att jag gillar Magnus Betnér... På torsdag när mr A åker iväg med innebandyn så skall jag kura ner mig i soffan med min nya morgonrock och kika på Magnus Betnér collection... yes! 7 timmar Betnér... inte illa... inte illa... kanske man skall mysa ner sig i nya sängkläder efter...


Min trevliga dag

Dagen började med lite små ärenden sedan blev det en lunch med mr A.
Jag åkte ut till birsta och träffade min lilla vän som jag inte har träffat på länge. Det var trevligt att gå och filura med henne för hon är en viktig del i mitt liv... det lilla äcklet.
Sedan var det bara att stressa hem, städa, duscha, plantera och baka tills mitt besök av halva släkten som kom för att fira min födelsedag i förskott. Alla verkar jobba i helgen så det blir firande i tre dagar.
Jag har haft en trevlig kväll med underbara presenter och trevligt besök. Mamma med man, moster och morbror med familj. Det blir alltid liv och stoj men dom är bara helt underbara. De är otroligt lättsamma och jag bara älskar dessa tokar. Hobbe är proppmätt efter allt fikande och jag kom nyss på att min middag blev bortglömd.

Nu är det dags att mysa lite i soffan innan det blir sängen... imorgon är det en ny dag med besök i Söderhamn och sedan kommer det lilla äcklet och hennes små prinsessor.

Tack alla för en trevlig kväll!

Idag klarade min kusin körkortet... Grattis Nattis!!! Nu kan du vara chaffis åt mig på nätterna!! :-)

Det vankas våfflor

Det har varit skönt att haft en ledig dag, jag skulle göra jätte mycket men nu sitter jag här och konstaterar att det inte blev så många knop idag. Vart tog tiden vägen?
Strax kommer mr A hit och det vankas våfflor. Imorgon är det våffeldagen men då får jag besök av min härliga familj som skall uppvakta mig. Mamma jobbar på lördag när jag fyller år.... Snopet för henne och min moster att dom missar smörgåstårtan! Mer över till mig (som skall gå ner i vikt) jamijami!! Jag får en lång födelsedag måste jag säga. Torsdag, Fredag och Lördag får jag besök. Härligt!! Massor med kramar och surr väntar.

Många har frågat vad jag önska mig i present... men jag har ingen fantasi och jag känner inte något behov av att det är något särskilt som jag vill ha. Jo visst, jag vill ha en ny kamera och en kanonhärlig Gynningtavla... men dom kostar lite för mycket.
Jo.... jag önskar mig massor av tur nu också... har vi tur så får vi besked på fredag... fasen vad jag är nervös nu!!!!
Alla som jag känner MÅSTE hålla alla tummar nu. Erikas lillschibi skall hålla tummarna oxå, även fast denne bor i magen än, likaså syrrans lillschibi.

Nä nu är det lika bra att förbereda maten innan det ramlar in en hungrig långdrul...

Åh hjälp!

Förra veckan kom inte det där pirriga och nervösa beskedet. För några minuter sedan kom det. Beskedet som gick åt rätt håll, nu är det bara att fortsätta att hålla tummarna. fy vad spännande och skrämmande detta är!!!

Jag tänker inte avslöja vad det är förrän det slutgiltiga beskedet har kommit... Alla får hålla tummarna ett tag istället så avslöjar jag hemligheten senare... kanske om någon dag...

Trenden är bryten!!!

Yes där satt den! Jag var på en hockeymatch och hemmalaget vann. Det är första gången på flera år detta händer. Nu har både jag och Tik ändrat på våra trender.
Det var en riktigt bra match att vara på med massor av mål. Timrå vann med 6-3 mot Hv71. Kanon!
Som vanligt så tycker jag synd om stackars mr A när vi är på nå sport... tusen frågor som han får svara på, men som tur är så svarar han lugnt och bra.
Jag fick en favorit i detta hemmalag.. jag tyckte att han var så framåt och snabb. Han heter Styf i efternamn, förnamnet har jag inte en aning om. När jag sa till mr A att han verkar vara bäst så skrattade han och sa att han är bra och att han är lite av slagskämpen i laget. Haha en badboy...


min underbara pojkvän shoppar

hoppsan vilken stor klack Timrå har.. ofasen vad dom levde om :-)

Så här högt satt vi!

Lysande grabbar!!

Så här glada blev vissa...

Trumkillen måste ha ont i armarna idag...

Timrå ik tackar klacken... men jag då? Jag satt ju inte där :-)

Den här Styf

Det var en rolig upplevelse, att kika på hockey med mr A. Ibland spelar det inte så stor roll vad man gör.. det är kvalitetstiden tillsammans som är det viktiga. Att man kommer ut och hittar på saker tillsammans.
Vi har varit ett par nu i 8 månader och jag är fortfarande lika nykär med fjärillar i magen. Jag verkligen älskar min underbara mr A.

Hockey???

I lördags var jag med syrran och Signe på bio. Hon är ju för härlig denna lilla varelse. "Kolla vad jag har på mig" sa Signe och pekade mot halsen... lite funderande kollade jag på en tom hals... "en halsduk!" jag kollade på syrran lite frågande... "Men Signe den har ju jag tagit av dig" sa syrran med skratt i halsen... signe tittade ner på sin bara hals och såg fundersam ut... Såna gånger går det inte att hålla sig för skratt.
vi hade en mysig dag och när det vankades mat så kom mr A för att umgås lite också.



liten kropp, massor med godsaker och mycket nöjd.

Det ser ut som att Signe ser ett spöke... men det är bara mig hon tittar på.

Prinsessan och grodan var en bra barnfilm... men jag lyckades ändå att slumra till lite...

I söndags var jag och mr A hos mamma för att äta frukost och hjälpa henne med datorn. Som vanligt så dukar hon fram hela bordet fullt med frukost så man äter tills man nästan spricker... helt otroligt.

Ikväll skall jag göra något som jag absolut inte brukar att göra. Jag och mr A skall åka på hockey. Timrå spelar och även fast jag inte är speciellt intresserad så är det skoj ändå. Plus att det är kul att hitta på saker med mr A. Timrå brukar alltid förlora när jag kollar på deras matcher... likaså tre kronor. Folk brukar säga åt mig att inte kolla på viktiga matcher  så jag vågar nog inte att svara om Pia ringer... men jag hoppas att dom vinner så både dom och jag byter våra trender :-)

RAW comedy club

Gårdagen var kanontrevlig med mycket skratt och trevligt sällskap. RAW comedy club var väldigt underhållande och ibland skrattade jag så att tårarna rann. Jag trodde att jag skulle gilla Soran Ismail mest för han är en av mina favoriter men det blev Messaiah Hallberg som var överlägset bäst. Fan vilken skön kille!
Malin är som bekant spekulant på Glenn Wool men jag måste erkänna att han var nog den som jag tyckte var minst rolig i går. (sorry Malla) Men han var ju bra, inget snack om det, men inte i höjd med de andra.


Soran Ismail

Messiah Hallberg

Glenn Wool

Ahmed Berhan

André Wickström

Mårten Andersson

Mårten och Soran

Mårten, Soran, Messiah, Gelnn

Nu bara längtar jag till raw comedy cruise som jag skall på med mrA, Anneli och Hasse.... ljuvligt

Ikväll är det dags igen

Även fast jag sov fler timmar än i går natt så var jag mycket tröttare på mitt jobb idag. Det kändes segt och john blund var i mina ögon.
Nu har jag kommit hem och varit ute med lillkroppen på promenad. Uppfriskande.

Igår var jag hos min kusin som fyllde 18år. Jag blev mäkta avis när hon visade mig systemkameran som hon hade fått. Suck... jag vill oxå ha!

Ikväll blir det raw comedy club. Fasen vad skoj det kommer att bli. Jag och mr A börjar med en fördrink med Malin och Rickard... ja det kanske blir mer än en. Men med tanke på min ekonomi den här månaden så blir det relativt lugnt. Jag fick avboka min tid för klippning och färgning den här månaden för jag tyckte att det blev för mycket pengar... 1400:-. Jag var så mycket sjuk förra månaden så min lön är piss.


Igår när jag var på kalas så fick Hobbe följa med mina hyresvärdar på en promenad... mm det här med att gå på sjön är inte min grej...

Signe kikar på skor med mormor.

Min jättemysiga kusin

Nämen! Vad hittade jag här? Jo mrA med hund och dotter

Hobbes tiggslem.... charmig kille

Hobbes tiggarställning. Liggande med bakdelen och sittande med framdelen.

Oj vilken dag!

Med tanke på att jag bara sov tre timmar i natt så trodde jag att det skulle bli en dryg och jobbig dag. Tji fick jag, allt har rullat på och jag känner mig jätte glad. Jag och Erika började dagen med att beställa hotellfrukost till jobbet. Det är tur att vi har många kollegor som kör bil! Sedan blev det mycket fnitter och skvaller. När det var dags för möte för att planera den kommande taxikörningen så tycker jag att det rullade på bra. Vi fick ihop ett schema till sista maj. Det är skönt att veta hur man skall jobba så långt fram.
Väl hemma i det strålande vädret så fortsatte jag att njuta. Mr A ringde två gånger och jag blir alltid glad av att höra hans röst.
Snart är det dags att åka och fira min kusin som fyller år, det är sjukt vad tiden går fort! Fasen hon har ju blivit vuxen... jag kommer ihåg tiden när hon var en liten krabat... nu har hon blivit en vuxen och vacker tjej!


Den här veckan kommer att bli lite nervös och pirrig... det händer spännande saker nu och jag hoppas att allt går vägen. Jag berättar inte vad det är än... kanske nästa vecka, eller tidigare...

Hmmm eller?

Jag hittade en grupp på facebook som heter "45 saker en tjej vill ha men aldrig kommer våga be om dem.."
Dessa punkter känns väll som självklara när man har ett förhållande... eller?? Kom igen nu och skriv en kommentar om hur du tycker!

45 simpla saker för killar att ta åt sig. Tjejerna är kanske öppna om de mesta sakerna. Men när de gäller kärlek så är de lite blyga. Där finns hur många saker som helst de velat berätta, men de vågar helt enkelt inte. Här är 45 punkter för en kille att tänka igenom.


1. Håll om henne runt midjan

2. Försök verkligen att prata med henne

3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv

4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt

5. Kyss henne långsamt

Kommer du ihåg det?

6. Krama henne mjukt

7. Håll om henne nära ditt bröst

8. Skratta med henne

9. Bjud ut henne någonstans

10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans

Fortsätt läsa..

11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne

12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..

13. Låt henne sitta i ditt knä

14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest

15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad

Tänker du på någon speciell?

16. Lek med dina fingrar i hennes hår

17. Kyss henne då hon minst anar det

18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr

En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det!

21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom

22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det

23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad

24. Få henne att känna sig älskad

25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro

Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du verkligen kittlar dem!

26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland

27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?

28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar

29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne

30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet

Läser du fortfarande? Det hoppas jag, för detta är viktigt

31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig

32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne

33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)

34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne

35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne

Kom ihåg alla dessa saker när du är med din nästa tjej!

36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne

37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne

38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag. Berätta för henne hur mycket hon betyder

39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!

40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne

Se till att hon VET att hon är älskad!

41. Ring eller smsa och berätta hon mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!

42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig

43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna

44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord

45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

Du kommer aldrig veta när hon behöver mer kärlek, men överraska henne!

Ett citat

"Fick just upp en gästbok på rummet som alla "kändisar" som bott i det här rummet skrivit i. Frågan är om man ska sno den eller olla den?"

Givetvis är det Magnus Betnér som jag citerade efter att han bodde på hotell knaust när han var här. Undra vilket alternativ han valde...

En dag på jobbet

Hobbe är ganska less på att vara på mitt jobb. Han har följt med i nio år nu och jag förstår honom men det är inte så lätt att pussla med hundvakt nästan varje dag. Det är alltid ett stressmoment....


Hobbe har hemlängtan...

Hobbe ger upp...

Det ser ut som att Pelle arbetar...

Det ser ut som att jag arbetar...

Ny vecka, nytt väder?

Solen skiner även idag och morgonpromenaden var en härlig start på dagen. Det är ganska skönt att vara ute någolunda tidigt på morgonen eftersom det ljud man hör är fåglarnas sång och hovar som slår i backen ifrån Robert Berghs träningsbana. Hobbe skuttar omkring lite stelt men det syns att han är glad.... mattes snyggospöke. Jag går mestadels och myser, men jag vet inte om jag ser så hurtig ut med min röda corner i handen, morgonciggen är härlig att ta i friskluften.

Idag är det minusgrader, ganska skönt att slippa slasket men tänk om den kalla vintern kommer tillbaka? Fasen jag som börjar att få vårkänslor!

Idag blir det lite städa innan min arbetsdag sätter igång klockan 13:00. När jag inte är hemma så ofta blir det damlager fort känns det som.
Jag skulle behöva åka och lämna tillbaka en tröja som var för stor också men jag hinner nog inte idag.

Nu skall jag jobba i fyra dagar för att sedan vara ledig i över en vecka! Det är den stora fördelen med att jobba skift... nackdelen är arbetshelgerna men som tur är så brukar Mia vilja jobba dessa åt mig.


Lite funderingar

Solen skiner och det är ett riktigt vårväder ute. Både jag och Hobbe tyckte att dagens morgonpromenad var uppfriskande även fast vi är lite trötta idag efter nattens arbete.
Hobbe är jätte stel i höften igen och inatt kom han nästan inte ut ur bilen. Mattes gogubbe. Jag känner mig orolig och nervös för att det kanske inte är så länge kvar tills att vår tid tillsammans är över. Vad skall jag ta mig till då? Han har varit vid min sida i vått och tort i nästan tio år. Fy... hemska tanke.

Idag har jag funderat lite på om jag är för engagerad i nära och käras liv. Som tillexempel om man har ett förhållande... då är det naturligt för mig att man delar upplevelser och berättar hur dagen har varit om man har gjort något annorlunda. Eller om man inte skall träffas på några dagar, då är det naturligt för mig att iallafall säga god natt. Men skall det vara så egentligen? Skall jag också kanske släppa det och bara koncentrera mig på mig själv och mitt? Skall jag sluta att fråga hur man mår och hur man tänker?

Ja jag vet att jag lindar in mig i tankar och funderingar men sån är jag. Jag är en människa som funderar mycket och vill vara närvarande i andras liv, men ibland kan jag känna att jag inte får den respons tillbaka som jag kanske vill.

Jobbarhelg

Nu är äntligen arbetsnatten över, jag höll mig vaken hela skiftet och nu är det bara halvnätter kvar innan ledighet. Jag har sovit hemma, ganska skönt men det känns otroligt tomt att inte vakna bredvid mr A.
Det märks att Hobbe har blivit van stadslivet för jag trodde att jag skulle få sova ut i lugn och ro... Då har den lilla parveln blivit ovan ljuden i sitt eget hem! Jag vaknade av att han var som en påtänd, stirrg dåre som gick omkring och morrade och skällde på allt som lät utanför. Nu längtar jag tillbaka till stan...

Ikväll blir det lördagsmys med Mia på jobbet. Hon är en härlig och pratglad kollega som får de mesta folk att skratta.Tiden springer i väg plus att en annars så ganska tråkig arbetsplats blir fyllt med skratt och tokigheter. Hon är härlig den dära...

Ikväll är det också melodifestivalen men jag måste erkänna att jag tycker att detta spektakel är ganska talanglöst och trist. Annat var det när jag var mindre, när det bara var en tävling om år och det var en riktig höjdpunkt när man satt där med stora förväntningar tillsammans med mamma. Nu kan vilken som helst ställa upp med låtar som man bara skakar på huvudet åt. Visst Jöback var ju bra... likaså Andreas Jonsson... men det är ju bara Pernilla Wahlgren som har en schlagerdänga...

Jag och mr A hinner inte att ses idag heller så när jag kommer hem inatt så är det bara att krypa ner i en kall och ensam säng... och vakna likadant

Å herre jäklar!!!

Kroppen var i ett lyckorus... bästa alla hjärtans dag presenten någonsin! Det blev som jag skrev, Magnus Betnér kan inte göra mig besviken, det går bara inte. Han kan verkligen sin sak och är så jäkla härlig. Den här gången blev det mycket snusk... me like! Han sa att pratar man mycket snusk så får man aldrig fem ploppar i tidningen... men tydligen så var det någon som gillar honom skarpt för i dagens tidning får han fem... med all rätt.
Jag tog inte så mycket bilder eftersom att jag har en puppkamera som är värdelös. Jag fick inte till rätta skärpan och kände bara för att hoppa sönder allt som hade med kameran att göra. Men i mitt huvud har jag alla bilderna :-)
Det är inte många komiker som är så påläst och kunnig som Betnér... som kan berätta riktigt låga skämt och linda in dessa med riktigt höga. Jag blir alltid imponerad av hans stil att vara... någonting säger mig att det är en självsäker person med åsikter att stå för och som kan säga vad han tycker och tänker... sån karisma är sexig.




Jag längtar redan till nästa gång... 

Dagen med stort D!!!

Nu är det bara några timmar kvar till den efterlängtade showen med allas vår bästa Betnér! Jag kan lova att i morgon blir det bilder därifrån. Höga förväntningar? Jo det är klart att jag har. Jag tror att han klarar av mina förväntningar utan problem, hittills så har jag aldrig blivit besviken på vad han har att erbjuda. Ååå vad jag känner att jag tjatar om denna show.. men är det någon som inte vill vara med om detta tjat...SLUTA OCH LÄS!! för jag är ganska övertygad om att det kommer mera... Anneli är inte hemma så jag kan inte tjata, gnata, längta, förvänta, skratta eller lätta mitt hjärta med henne... Jo det är klart att jag ringer henne och stör i hennes mysiga semester... jag måste ha den kontakten med henne, men det blir mest korta samtal för jag vill inte vara en böld i arslet för henne :-)
Är jag beroende av mina nära och kära? Jaaa för hur skulle min värld vara utan alla underbara människor i min närhet?
Jag saknar min mamma också... det var länge sedan som jag fick en jättekram av henne. Kanske behöver jag hälsa på henne för att varva ner lite... känna lugnet. Som det är nu så går ALLT på högvarv. Helsike, jag hinner knappt med själv..

En dag kvar!!!

Nu är det nära... Bara en dag kvar tills att jag och mr A sitter bänkade på rad 2! Jag läste i tidningen i dag, ett repotage med Magnus Betnér... efter det så längtar jag ännu mera.

Nu är även RAW bokad till nästa torsdag. Fasen vad mycket stand up komik det blir för oss nu i vår. Men ett gott skratt förlänger livet har jag hört. Så håll i hatten vad jag kommer att leva länge! När Anneli går där med sin gammla kropp hasande efter en rullator så ärtar jag om henne lite lätt så där.... jag är ju dock 4 månader yngre än henne plus all komik på det! Man kanske får ta hand om den lilla skatan när hon är fallfärdig...

Igår kom mr A:s dotter. Hon är en underbar liten tös. Hon och Hobbe är född samma år, men Hobbe är 5 månader äldre.... mattes gammkropp.
Hon är lite hundrädd och i början såg det ut som att hon gillade Hobbe mest när han låg och sov.. då kunde hon klappa honom. Idag blev hon lite varmare i kläderna och det slutade med att de två småliven lekte tillsammans nu på förmiddagen.
Jag håller tummarna för att de blir två bra kompisar...
Visst känns det lite ovant med att pojkvännen har barn sedan tidigare. Jag har bara varit med om det en gång förut och då var barnet mycket yngre och förhållandet varade inte så länge på grund av vissa omständigheter. Det är lite svårt att veta hur man skall vara och så vidare, men jag har bestämt mig för att bara vara mig själv.
Visst har jag åsikter om vissa saker men dessa behåller jag för mig själv. Jag försöker att bara vara åskådare på något konstigt sätt...
Snart vankas det bowling... kanske skall man fälla upp sidorna på banan som man gör åt barn...fast åt mig. Jag är ju så rädd om mina naglar.

Två dagar kvar!!!

Dessa byggubbar... kan dom inte smyga? Förstår dom inte att jag vill sova? hm...

Idag är det plusgrader igen och jag måste erkänna att jag bara längtar till våren. Det skall bli så skönt att slänga av sig lite kläder och vara mer vårklädd... att höra fåglarna kvittra och bara få njuta. Baksidan med våren är att det inte är så läckert med en långhårig hund mitt i slaskvädret.

Vad skall man hitta på idag då? Jag är ju ledig! Jag är trött men kan inte sova... jag glömde att gömma stegarna för dessa högljuda byggubbar...
Det lutar åt att jag packar ihop mina saker, åker hem, myser med Hobbe ute, tvättar, packar om och åker till stan igen. Jo jag bor fortfarande i min väska med skrynkliga kläder och äckligt dåliga valmöjligheter...

Jag hittade en jätte mysig gardin på gardincenter i söndags... jag måste bara åka och köpa den någon dag... jag hörde den lilla rösten " ta mej mäå ba"

Om två dagar sitter jag på rad 2.... mmm RAD 2!!!... med mycket förväntningar... efter en lång längtan...med kameran i beredskap...och tittar på min stora favorit... MAGNUS BETNÈR... fan vad jag längtar!!!!! Ingen kan ana vad jag längtar... Jag behöver verkligen hans show nu med mycket sarkastiskt, mycket skratt, mycket ärlighet... mycket fakta... raka puckar... ja listan kan göras lång men jag orkar inte. En enkel sumering: Bästa komikern i Sverige! (och snyggaste komikern)

Nä nu är det dags att ringa min moster för att kolla av läget i hennes liv.


Ny vecka, ny katastrof?

Jaha då var det måndag igen då... Jag "sover" i stan... ja för det går inte att sova när byggmän håller på att riva huset! Fasen, det borde finnas en regel för dessa små äckel att man måste vara tyst före lunch. Just nu har jag lust att smyga dit och rycka bort stegen så att de små liven blir sittande på taket ett tag.

Idag åker Anneli med familj till Klövsjö. Ja jag är lite småtöntig för jag har separationsångest. Jag har inte träffat hennes underbara barn på länge och jag saknar de små liven. På söndag är familjen hemma igen så till veckan blir hon inte fri mig.

Jo just det ja... jag har bestämt mig för att gå ner fem kilo innan jag åker på min minisemester med mr A, Anneli och Hasse. Nu måste jag lyckas för jag känner mig som en heffaklump. Jag har två månader på mig att gå ner så det borde ju inte vara något problem.... om man inte åker förbi någon hamburgare.... Nu är det bara att kämpa!!

Ja så hur blir denna vecka? En hungrig tjej med separationsångest ifrån sina gudbarn som går och rycker stegen av byggarbetarna?? Jaaa hur ska denna vecka sluta?

Innebandy??

Igår efter att vi varit hemma i skogen så att Hobbe fick mysa omkring så bar det av till en innebandymatch. Om någon skulle hitta ett fel där så skulle de nog peka på mig.. jag kände mig lite smått förvirrad och jag kan inte en ända regel inom denna sport. Det jag vet att man ska ha bollen och skjuta mål... men då måste man veta vilket mål som är det rätta...  Jag träffade tre personer som jag känner och två av dessa såg frågande och lite chockande ut när de såg mig.

Börjar jag att bli gammal? Klockan 22:00 en lördagskväll bäddar vi ner oss... helt otroligt kan man tycka men john blund kom till oss då...
Men jag måste erkänna att jag har känt mig göralös och uttråkad i helgen. Snart måste det hända något i mitt liv...

Till veckan vankas det Magnus Betnér och jag toklängtar!!!!

Hobbe och sin bästa vän pinnen






Här är den skyldige som fick med mig på innebandy :-)


Har våren kommit?

Nu var det länge sedan som jag skrev men dagarna rinner förbi och vips så är det lördag. Det känns som att det var länge sedans som jag var hemma eftersom jag har varit stadsbo i några dagar. Det är ganska smidigt att sova i stan när jag börjar 05:00 på morgonen.

De senaste dagarna har varit ljuvliga. Ett riktigt vårväder har kommit och jag hoppas att det är här för att stanna. När man ser asflaten börjar tina fram, man hör fåglarna kvittra och solen bländar mig med sitt underbara sken.... det är då man får de rätta vårkänslorna.

Men hörrö... har du några funderingar??? Ja det är klart att jag har det.... som vanligt. Jag kan ärligt säga att jag börjar att lessna på allt som åker i mitt huvud. Ibland känns allt bara för komplicerat och vissa dagar så har jag bara lust att dra täcket över huvudet och bara drömma mig bort. Borde det inte vara bekymmersfritt och härligt nu? Det vankas ju vår, Hobbe är bättre i lillhöften, jag bli moster snart och jag ska på en minisemester med mrA, Anneli och Hasse... Mitt liv borde vara hel underbart och jag borde sväva på moln, men på något sätt så går det inte att sväva på de skitmoln som jag står på, bara lite ibland....

Nu skall vi åka till mig så att Hobbe får lufsa lös i vårsolen

Jepp, det är en trött tisdag

Jo jag hade rätt, idag på mitt arbete satt jag som en zombie. Men nu är arbetsdagen slut åtminstone för idag. Två tidiga mornar väntar sedan vankas det eftermiddagsjobb.

Inatt blir jag stadsbo igen. Det är ganska skönt att krypa ner i sängen med mr A och veta att jag kan sova några minuter längre än vad jag kan göra när jag sover hemma.
Jag trivs fortfarande med mr A vid min sida. Han är en underbar människa och jag hoppas att det kommer att vara vi mycket länge. Ibland kan han vara en segpropp men det kanske bara är bra, det gör ju att jag skruvar ner lite också.

På vissa saker inom mitt arbete så blir jag ganska brydd.... Vad fan är det som händer????? Ibland har jag lust att ruska om och ge någon en spark i häcken för att få någon reaktion. Kanske skulle jag behöva mr As lugn i bland...
Jag vet fortfarande inte om jag skall börja att köra taxi några dagar i veckan. Om det blir så, så är det tänkt att jag skall börja med det om två veckor. Så här känner jag: Får jag inget besked snart så tackar jag nej. Mitt liv måste gå före och jag känner att jag vill kunna planera lite framåt. Är det något som kan få mig nervig och less så är det allt detta velande. Varför inte bara raka puckar??

Nä jag kanske skall gå och putsa till mig lite och sedan blåsa in till mr A

Sent

Det är sent... iallafall om man skall stiga upp klockan 04:00... men min hjärna vill inte sova riktigt än. Jag vet att jag kommer att vara jätte trött på mitt arbete i morgon och ändå går jag inte och lägger mig. Ganska dumt kan man tycka.

Ibland kan det vara lockande att ta den enkla vägen, att slippa alla jobbiga kurvor. Men skulle man trivas så? Jag tror inte det... för visst brukar man säga att det som inte dödar, det härdar?

I morgon hoppas jag att få krama Ebba... och äta barbieris med Amanda... och surra skit med Anneli.

I morgon jobbar jag med en kollega som jag är lite avis på... hon har gått ner 4kilo på 2veckor. Fan jag måste sätta igång och göra något åt min lata kropp... jag vill också gå ner i vikt så att jag kan känna mig nöjd med mig själv.

Ops, vad hör jag??? Sängen ropar på mig....

RSS 2.0