Semester

Äntligen så är den efterlängtade dagen här. Semester i nästan fyra veckor.
Nu är det färdigpackat inför Stockholmsresan. Jag åker i morgonbitti och kommer hem på söndag så nu blir det inget skrivet här på några dagar. På söndag blir det uppdatering med bilder och vad som har hänt.


Ha en trevlig helg alla!! Det ska jag ha

Jag har hittat honom!



Vilken kille! Vilka texter! Här satt jag och kikade på tv när denna kille kom och drog en knock out på mig när han började sjunga. Helt i min stil så han kommer att vara kvar hos mig länge.

Efterlyst!!!!!












Den här varelsen kan göra mig nervös!!!
Igår fick han öppna paket, äta kalvsylta och bli firad för sin födelsedag. Lite senare höll jag på att tvätta och Hobbe låg och halvsov. På mindre en 10sekunder så var dogge borta. Jag hörde hur det rasslade till sedan fanns det inte ett spår av honom. Jag var ute och ropade, gick till sjön, kollade vägen, visslade, ropade mera så att jag fick ont i halsen, ringde Pelle i panik, kedjerökte, hjärtat klappade utanför kroppen, grinfärdig, skakig och näst intill hysterisk.... ca 20 minuter senare så kom en man gående med honom. Jag såg dom på vägen och Hobbe gick fot så snällt och fint bredvid mannen. När han såg mig så stannade han till, tokviftade på svansen och blev jätte glad! Jäkla hund tänkte jag!
Mannens hund hade rymt så Hobbe var ju inte sen att haka på den... till andra sidan viken...
På tio år har han aldrig smitit iväg, och aldrig varit lös så långt ifrån mig. Vissa säger att valpar är värst, men va fasen, en gammal envis hund som har egen vilja och vaxproppar i öronen är fasen inte att leka med.

Som vanligt tycker folk att jag överreagerar och har nerverna utanpå kroppen, blir nervös lätt och oroar mig. När jag senare pratade med syrran för att varva ner lite och få en normalpuls så jag jag til henne att jag och Inger är lite lik varandra på vissa saker. Då fick jag till svar "Ni är mer lik än vad ni tror"... Kanske så är vi nervös och orolig.. men jag tycker att vi kan kalla det för att vi har en stor dos av omtänksamhet...!!

Ett återseende

Nu har jag Pelles Audi TT som lånebil. Inte illa pinkat!! Nackdelen är att för två dagar sedan hade jag mammas vrålåk och nu har jag haft Pelles... idag får jag igen mitt dieselknack som inte alls går lika bra. Jo visst har jag en 2.5 och den går bra, men inte alls lika som deras bilar. Det är så skoj att känna farten bara man gasar lite. Fördelen med att jag får tillbaka min bil är att jag slipper tappa körkortet! Fan vad för fort jag kör när jag lånar roliga bilar. Ja Moster, jag kör med huvudet ändå så sluta va orolig! :-) Nu har jag fått tillbaka lusten med mckort igen...
Hasse, Henke och Fredde hade så rätt när det gäller min bil. Det fel dom trodde att det var... var det oxå. Klockrena mekaniker måste jag säga.
Min bil är inlämnad på Medskogs bil och jag kan varmt rekomendera denna verkstad. Kunnig, serviceinriktad och tänker på kunden. Det kan väll inte bli så mycket bättre?!

Igår fyllde min prins 10 år men jag ska fira honom idag istället. Det blir paket och god mat för mitt fyrbenta hjärta.

Jag går i tatueringstankar och jag har fastnat för en som jag skall göra på överarmen. Den skall göras om lite men det kommer att bli kanon!!! Det blir nog att jag åker ner till Borlänge och gör den. Jag är mest nöjd med tatueraren där.


Utan körkort?

Jag har gått och hasat omkring hemma hela helgen, pösiga kläder, osminkad och utan sällskap. Hur kan jag då vara jätte trött nu? Är det vetskapen av att jag har tre arbetspass kvar innan jag får min efterlängtade semester? Just nu blir jag bara trött av tanken på mitt jobb. Jag har varit där nästan varje dag på dagtid. Alla har legat ute och solat medans jag har kämpat på jobbet. Snart är tom en magnecyl brunare än mig. När jag väl har haft en ledig helg.. jamen då är det klart att det ska bli dåligt väder. Suck
Idag var jag hos mamma och Svenne och intog lasagne. Alltså jag bara älskar mammas mat!! Jo det är klart att jag älskar mamma och Svenne oxå. Min mamma är något utöver det vanliga, hon är bara helt underbar. Visst... hon är lite förvirrad ibland men det hör till charmen lite.
Hon gjorde en "liten" matlåda åt mig så när jag kom hem delade jag upp den. Det blev två stora matlådor!
Jag har lämnat in min bil på lagning ikväll så jag fick låna mammas bil. Ja helt ärligt så är det bra att jag bara har den tills i morgon för annars har jag inget körkort kvar. Huuuur skön bil som helst att köra plus att den brummar fint och går som en skållad råtta. Men hur fasen kan en tjej på 32 år ha en dieselkombi (visst, den går bra) och en medelålders kvinna som mamma (vi kan säga 40++) ha ett snyggt vrålåk?????! Fasen vad livet är orättvist ibland.

Nu ska jag försöka att vara byggare Bob och få lös ett lysrör. Det värsta är att jag inte hittar en öppning till fanskapet. Kanske enklare att bara köpa ett nytt badrumsskåp? MEN hur svårt kan det vara?? Annars får jag väll bjuda hit det lilla äcklet för hon är händig i allt nästan.

Lördagkväll.. å vad roligt

Igårkväll när jag satt ute på baksidan och njöt av tystnaden med en cigg och en skvallerblaska såg jag hur Hobbe riktigt stod och stirrade på ett träd, jag trodde att han hade fått nån knäpp tills jag såg att det var en liten ekorre som skuttade runt. Efter en liten stund kikade jag ut över åkrarna där jag plötsligt ser ett rådjur som så stilla stod och betade. Senare så stod jag och kikade ut över sjön som så underbart breder ut sig och gör utsikten så vacker. Vid sådana tillfällen så slår det mig varje gång att jag bor helt underbart. Vilda djur, sjön, underbara hyresvärdar, Hobbe som skuttar fritt och tystnaden som breder ut sig som en lugnande ocean.
Jag kan gå omkring i bara bikini hela dagarna och bara njuta...



Ikväll blev det en till hemmakväll med Hobbe. Vi gjorde god mat och nu sitter vi och rapar vitlök :-)
I morgon skulle mamma kanske komma så det är bäst att piffa till blommorna.


min iscola och Hobbes isvatten


min mat och Hobbes mat


Sallad är underskattat. Sååå gott


Jag gillar uttrycket "Som man själv vill bli behandlad, behandlar man andra" för jag tycker att det stämmer förbannat bra och jag försöker att leva efter det ganska mycket.


Jaha...

Jag vaknade igår av att min hals gjorde ont och jag hade värk i hela kroppen. Det blev en lugn dag på gräsmattan och en myskväll i går. Jag frös som attan så där låg jag mitt i sommaren med tjocksockar, kofta och filt. Jag måste säga att det kändes helt fel men nöden har ingen lag.
I morse vaknade jag klockan 07:00 på min lediga dag. " Jaha, vad gör jag nu då?" var första tanken. Betala räkningar, tvätta en maskin, äta frukost och blogga.... och allt är färdigt strax efter klockan 09:00 på en lördag förmiddag. Häftigt!! Det har aldrigt hänt mig förut.

Nu väntar jag på att värmen skall komma så jag kan vila på gräsmattan


Det närmar sig.

Idag hann jag med lite fackligt arbete på förmiddagen sedan bar det av till hamnstugan med Pelle för en mumsig lunch. Det var skönt att sitta där med sin megaräkmacka även fast det regnade ute.
En inhandling på bolaget inför semestern stod sedan på schemat. Nu har jag bunkrat upp med några flaskor så nästa onsdag vid den här tiden sitter jag på min uteplats, sippar på ett glas vin och firar att jag har semester!
Nu ska jag göra mig färdig för ett middagsbesök hos världens bästa Anneli sedan blir det jobb i natt.

6 dagar kvar tills jag har semester! FY FASEN vad jag längtar!!!!

Jo det var magen...

... igen. Den mår inte riktigt bra. Jag kände hur värken började att komma när jag jobbade igår så det vara bara att åka hem och vila. Även i morse kände jag värken och det gör mig lite orolig eftersom jag jobbar själv hela dagarna.
I går berättade jag för en vän att jag hade ont igen. Vi har känt varandra i massor av år men inte haft någon kontakt de senaste åren. Men han är fortfarande lika omtänksam. Att en människa visar omtänksamhet tycker jag är ett tecken på att man är en bra människa. För mig är en sådan handling viktig i alla relationer man har till någon. Att ringa och höra hur man mår mm.
Vissa verkar tycka att det är knepigt att en tjej har mycket killkompisar, men i min värld är det helt normalt eftersom jag alltid har haft mer killkompisar än tjejkompisar. Med killar är det mer raka rör och det gillar jag. Jag kan vara mig själv på ett avslappnat sätt plus att min humor kanske passar in bättre hos killar.... (förutom med det lilla äcklet som är värre än mig) Jag är nog egentligen ganska okvinnlig. Jag gillar snuskhumor, motorsport, vill klara allt själv mm. En av mina största drömmar är att få åka med min favoritrallyförare Petter Solberg, en annan är att köra dragracing med skoter... så... nää jag är inte kanske så "tjejig" så det kanske är därför som jag har mest killkompisar... för inte fasen behöver jag ligga med dom för det. Vissa killar verkar måsta ligga med alla sina tjejkompisar.

Undra hur jag kom in på det här?

inuti huvudet

Tittar ut, det är grått, suckar... funderar... borde inte funderingarna tar slut? Det känns som jag har tappat huvudet, för det är helt tomt. Sorgligt. Suckar, blundar, är hungrig, har ont i huvudet, är sugen på rosévin, vill inte jobba, vill inte vara tom. Vart är mitt huvud? Hur kan jag vara sugen på rosévin klockan 08:00? Behöver semester...
Tänker på ärliga människor, tänker på oärliga människor, läser ett gammalt brev, tänker...
Äter melon, är trött, är matt, funderar och jobbar vidare...

Jaha?

Jag hade en tanke på att jag skulle putsa fönstren och byta gardiner när jag kom hem ifrån jobbet. Så blev icke fallet för jag somnade på soffan och vaknade 19:00. Jaha, det var den dagen det.... Ingenting gjort förutom att jobba, tvätta en maskin handdukar.
Ibland blir man bara så missnöjd med sig själv.

Det här med att byta kapitel i livet, det är fasen så mycket lättare sagt än gjort.

Nu är det dags att hugga in på en melon och tänka på att jag har semester om 9dagar

Den lilla flickan vänder blad

Funderingarna snurrar runt i den lilla flickans huvud. Hon är matt och känner sig slut i kropp och själ. Hon kan inte sluta fundera på det som fanns en gång i tiden, och vad som försvann så fort. Hon suckar och vill blunda och vakna igen då allt är borta. Den lilla flickan känner sig uppgiven på ett kostigt sätt. Hon vet att det är dags att vända blad för att komma till ett nytt kapitel men är det verkligen så lätt? att gå vidare ifrån det man älskade så mycket. Hon drar efter andan och frågar sig själv om hon kommer att klara det. Hon kan inte låta bli att tänka på det gångna året som har varit det bästa i hennes liv, förutom den sista tiden. Hon hade så mycket drömmar och förhoppningar, helt plötsligt slogs allt bort. Den lilla flickan vill vara stark nu och sträcka på sig och tänka " Jag är inte värd allt som har varit" men ändå så tänker hon att det kanske skulle gå.
Den lilla flickan har inte blivit så sviken och trasig förut, är det därför hon har så svårt att förstå? Hon borde tänka "nu börjar ett nytt kapitel i livet som kommer att bli kanon" men hon kan bara inte... sorgen i hennes hjärta är så stor och hon vill ha tillbaka sitt liv som det var innan festen...

Den lilla flickan vänder blad i ett försök att börja på ett nytt kapitel

Men Jessica...

... säger mamma när hon har sett detta inlägg. Jag kan inte rå för det. När jag inte mår bra så blir det så. Jag dras mot dessa och jag kan inte hjälpa det. Jag mår bättre efteråt. Just det här paret har jag länge letat efter. Men visst är dom fin?

Jag köpte ett par skor i sjukpresent till mig själv...



Hur sköna som helst! Lovley!!!

Å mamma, titta vad sjuk jag är...

Tom?

Min kropp säger ifrån. Den har mått dåligt den senaste tiden. Mitt hjärta har stängt av vissa saker. Det har mått dåligt och är trasigt. Dagarna går men jag vet inte riktigt hur. Allt traskar omkring och jag oxå, men mest som ett tomt skal som inte riktigt vet vart vägen tar slut. Men hoppet att få må bra igen kommer sakta men säkert. Jag har bestämt mig att min hälsa måste gå före allt annat. Jag vill inte hamna på akuten igen för att magen brakar pga någon har behandlat mig illa. För visst är väll jag värd att få må bra och att folk visar respekt mot mig?

Kalas och akuten

I förrgår var det dags att gratta syrrans sambo Niclas. Så efter jobbet var det bara att pyssla färdigt på uteplatsen (som har blivit så mysig) och sedan bege sig till Lucksta. I ett tidigare inlägg så var det bilder på Ebba, Amanda och Sara... när syrran och Signe satt och kikade på bloggen så frågade lillhjärtat varför inte hon var med. Det skar i mitt hjärta att hon kände sig bortglömd. Men när jag var där så var det mest krokodiltårar eftersom hon hade en sticka i tån. Så nu ska jag bli på plus där igen och lägga ut bilder på henne... Så moster Jessie inte är dum längre. Däremot så var jag så upptagen med att fota henne så jag glömde bort att fota han som fyllde år.. ja alltid är det nått man missar....


Signe med hennes kusin Nils

Dockebarnet

Signe och Nils busar

Sara och Signe

Igår skulle jag ha jobbat. Men jag vaknade av att jag inte kunde röra mig. Jag hade en sådan otrolig värk i magen. Jag försökte att ta mig in på toaletten men jag blev liggande där på golvet och grinade av smärta. Jag insåg att jag skulle bli sen till jobbet så jag ringde Pelle och frågade om han kunde byta av personalen och jobba åt mig tills jag kom. Han hörde att jag grinade av smärta och sa "Jessica, du grinar av smärta och då har du jävligt ont, jag hämtar dig och skjutsar dig till akuten" Sagt och gjort... han kom och körde mig till akuten efter att ha jobbat en hel natt, satt bredvid mig och var en helt underbar vän. Vi var där till ungefär 10:00 nångång och jag riktigt såg hur trött han var, men ändå satt han bredvid mig i undersökningsrummet. Jag har såna jävla underbara vänner att jag blir helt tårögd bara jag tänker på det. Iallafall så visade det sig att det var magkatarren som har kommit tillbaka. Och egentligen är väll inte det helt konstigt på grund av allt som har hänt den senaste tiden. Att sitta själv i tio timmars skift på jobbet och stressa blir det inte mycket bättre av. Men jag har aldrig någonsin haft så ont som jag hade. Jag har fortfarande värk hela tiden men inte alls lika mycket.


En trött vän

En trasig Jessie

Men så jäkla trasig var jag väll inte????

Idag tänkte jag vila och kurera hela dagen, men jag fick ett telefonsamtal om att det fanns en teori om vad felet på min bil är. Så det var bara att bege sig till Henke och Fredde som gick igenom min bil. Mycket riktigt så kom dom på felet. Inte helt otippat... men Annelis sambo sa samma sak som var trasig så nu har tre stycken duktiga mekaniker kommit fram till samma sak. Äntligen så har den stenen lämnat mitt bröst. Nu är det bara lagningen kvar.

Något att tänka på

" En vän är någon som låter dig ha total frihet att vara dig själv"


Kräftstjärt

Gud vilket flyt jag har nu! Igår vankades det middag hos systeryster. Jag umgicks med mina syskonbarn och fick middagen framdukad. Kan det bli bättre? JA... idag har jag tillbringat hela dagen med Anneli och hennes barn. Vi började på Vigges underbara strand, Anneli packade med sig en lunch åt oss som var en god sallad. Men som vanligt när man umgås med det lilla äcklet så kan allt hända. Där på filten satt Anneli, lade på mycket sallad, keso och dressing på hennes tallrik... vad händer? jo en stoooor vindpust kommer och tallriken flyger rakt över hennes ben! Det var en sån jäkla rolig syn så jag smålog hela dagen. Efter några timmar blev hon lite rastlös... bildbevis kommer längre ner.
Efter en dag på stranden bjöd jag in mig på middag. Anneli gjorde jätte god mat... grillade kycklig, en god sallad, potatisgratäng och rotfruktsgratäng. Medans hon kockade så lekte jag med Ebba och Amanda. Lovley
Min dag har varit härlig och jag är bara så nöjd. Fasen vad jag älskar alla mina underbara gudbarn!! Jo det är ju klart att jag älskar deras föräldrar oxå... men inte på ett sånt stort och underbart sätt som jag gör med deras barn. Jag bara önskar och hoppas att jag en dag får bli mamma och få ett eget barn att ge alla dessa känslor som finns.


Min yngsta systerdotter Sara

Jag och lillfisen. Syrran är inte en sån bra fotograf...

En dag på stranden








Annelis sjuka humor.... stoppa korven i bikinin :-)

Nämen vad gör hon här?? Provåker på barnens ring...

Nu sitter jag här och ser ut som en stor kräftstjärt... fasen vad jag har brännt mig

Tänker tankar

Oftast när jag är själv kommer det... när det finns ledig tid att tänka... när man ser tillbaka på det som har varit samtidigt som man blickar framåt, framåt på det man trodde skulle bli, framåt på det som kan bli. När jag blickar bakåt så är jag fortfarande i det stadiet där jag inte riktigt har hunnit att fatta att allt har hänt. Alla framtidsplaner som fanns, all längtan, all kärlek och allt som var bekymmerlöst. Att bara har glidit på den lyckliga vågen med ett leende. Nu sitter jag här och funderar på vad fan det var som hände? Att smyga sig på tanken på vad som komma skall vet jag inte om jag vågar. Det enda jag vet är att jag fortfarande känner mig trasig, det kommer att ta tid innan jag kan resa mig och vara den lyckliga tjej jag var i våras. Hon som alltid hade ett leende på läpparna och såg framtiden som något spännande som som hon knappt kunde vänta på. Hon som somnade intill sin mr A varje kväll...
Nu finns det en tjej som är tom, utan framtidsdrömmar, är ledsen, som inte vågar att blicka framåt, som känner en osäkerhet av ordet tillit, som har ett tillgjort leende, som saknar tryggheten och som somnar intill sin hund varje kväll...


... för hon är trasig

Mina lediga dagar

Onsdagen var en trevlig kväll med min familj och några vänner. Lite seg var jag i går men det var bara att rycka upp sig för ännu en kväll på gatufesten. Men ärligt... är inte gatufesten överskattad? Som två PRO tanter så trippade jag och Anneli hem vid 23:30. Alltså vi är inte några partyfolk längre, har åldern tagit ut sin rätt? Eller prioriterar vi annat som känns lite viktigare i våra liv? Att sitta och trängas med en blaskig cider och folk överallt är inte min grej. Jo visst... Brolle var kanon att lyssna på plus att han är ju väldigt snygg att titta på... och europe är ju skoj att kika på.... pudelrockarna, dom har inte lagt av sig så mycket... men ska jag vara helt ärlig så går det ju att kolla på tv oxå. Gammelkärringen Jessie som bor i skogen... hela 32 år gammal.. har talat! Haha

I morse var jag pigg, jag och Hobbe låg och slappade på gräsmattan sedan tog vi ett dopp. Det är +24 i vattnet så det var inte illa.

Här kommer det lite gatufestbilder ifrån onsdag och torsdag..


moster och mamma

Tittut morbror Stefan

mamma, Pia och Kerstin

Brolle

Dålig bild...

Stänut blakk

Det var onsdagen det... Nu kommer torsdag:

Grillmästarna.. Pelle, Micke och Anneli

Marika, Micke och Johan

Johanna och Annie

Christian och mina dubbelhakor :-)

Besök på Martins båt

Europe

Laddad!!

Finn ett fel på första bilden!!! Människan dricker bubbelvatten


Äntligen ledig

Äntligen är jag ledig i två dagar. Jag hoppas att det blir kanonväder så att jag hinner att sola ikapp de som inte har jobbat hela veckan. Jag känner mig lika vit som en treo eftersom att jag har jobbat dagtid och inte hunnit njuta av solen i den grad jag skulle ha velat. Alla badar, myser, picknickar mm men i morgon är det min tur. Jag ska ligga i solen och njuta (förhoppningsvis inte bakis), ta med mig picknick till stranden där jag och Hobbe ska mysa och leka hela dagen.

Nu ska jag göra mig färdig för en färd till gatufesten med min mamma, moster och några fler bekanta. Härligt att mysa med en cider i deras sällskap ibland.
I morgon skall jag för en gångs skull parta lite med Anneli! Ja kors i taket!!! Jag får med det lilla äcklet på lite håll i gång och det är fasen på tiden. Jag saknar att ha roligt med henne och det känns som att jag behöver det nu.

Det snurrar

Att alla tankar får plats i en hjärna är egentligen ganska faschinerande. Mina funderingar är fortfarande ett virrvarr. För lite mer än en månad sedan var allt frid och fröjd, jag levde i ett liv som jag trodde var början till något helt underbart. Jag hade framtidsdrömmar, planer, någon att dela allt med, någon att älska och någon som jag trodde skulle leva hela mitt liv med. Men helt plötsligt så står jag här, själv och fortfarande på något sätt funderar... "vad fan var det som hände?"
Det är tomt att komma hem till tomheten, Hobbe ligger och väntar på hans husse, ensamt att äta själv, ingen att ligga sked med, ingen att skratta med och ingen att må gott med. Allt är tomt och borta...

Jag trodde att det skulle bli min bästa sommar men vad fan var det som hände?

Jag trodde att vi skulle gå ett steg längre i förhållandet men vad fan var det som hände?

Det snurrar i huvudet och det snurrar i hjärtat.

Idag är det en dag då jag tänker för mycket.

Hoppsan vilken kväll

Lördagskvällen var riktigt trevlig. Men som vanligt så väljer jag fel skor... klackar på gräsmatta? Jag måste ha ärvt det efter min moster... Det slutade med att jag gick barfota hela kvällen. Men kul var det... nja kanske inte att komma typ sist på pilkastningen... men allt annat var skoj.
Det var skoj att träffa alla igen och jag tog över 100 foton så jag säger det mesta i bild.













Sedan blev det söndag... mådde inte på topp då men härliga Amanda blev en stor tjej då är det bara att bli pigg.




Mmm härliga lördag

Idag blev det lite shopping till min underbara Amanda som fyller år i morgon. Allas våran ängel fyller 5år i morgon. Jag vet att hennes mamma kommer att sucka när jag kommer med paketen men som vanligt ignorerar jag henne... Hon har en förmåga att påpeka att jag handlar för mycket... Men mina dockebarn är värd ALLT!!

Nu sitter jag hos min vän Pelle och väntar på taxi... Med en dooleys i handen, ljuvligt väder och mycket förhoppningar... Kan det bli bättre??!
Så nu vet alla att även fast vi sitter här... tre stycken som jobbar på taxi så får man vänta. Men vad gör det? Vi har trevligt i allafall.

Idag tog Hobbe sitt premiärdopp ihemma. Lillkroppen simmade omkring och såg ut som en flytande limpa. Han var så glad och så sprallig. Typiskt att jag glömde kameran.

Nä nu är det dags att vara social med grabbarna... På återseende i morgonkväll... på dagen är det vilodag...

O härliga sol!!

Efter att va varit instängd på jobbet hela dagen så väntade lite ärenden och sedan en joggingtur med Hobbe. Fasen vad varmt det var att jogga, med tanke på att jag svettades som en gris så måste det ha sipprat ut mycket ur mig... måste väga kroppen!!

Ikväll är jag utbjuden på middag med tillhöranade vin. Det ska bli skönt att sätta sig ner och bara njuta av en ledig helg samt att ladda upp sig tills i morgon då det vankas 30:års fest. Jo Micke, min vän och arbetskollega fyller "gubbe" (ska jag säga som är äldre) och det ska firas. Efter jobbet åkte jag på bolaget för att inhandla ett gott mousserande vin... typiskt, det var slut :-(

De senaste dagarna har det varit blandade känslor om allt men jag har bestämt mig för att jogga sex dagar i veckan för att bli mer nöjd med heffaklumpskroppen och sedan ska jag försöka att bli den glada, leende Jessie igen. Det går inte över på några veckor och det förväntar jag mig inte heller, men någon typ av livsglädje borde jag få tillbaka... det är ju sommar och allt..

Jag kan inte sluta att tänka på klänningen jag hittade för två dagar sedan, den var så fin... Mamma!! Jag borde få den i namnsdagspresent!! Jag har ju namnsdag på tisdag tror jag...

På söndag blir det kalas... Underbara Amanda fyller hela fem år. tiden går så fort att jag blir helt vimsig när jag ser henne. Det är inte lång tid kvar innan lillhjärtat ska gå i skolan.

RSS 2.0