Lite wild and crazy!

Jag ogillar hösten skarpt.. Allt dör, det är mörkt, det är kallt, det är frost och allt är bara allmänt tråkigt. Varje år är det samma sak.
Visst kan det vara mysigt att tända ljus, krypa ner under filten och kika på en romantisk film.... men verkligeheten finns fortfarande där ute.

Men i dag såg jag en glimt av vacker natur. Sjön ligger orörd, helt still. Det speglas så vackert i vattnet. Jag bor så vackert i min lilla idyll...



Igår var jag och fixade frisyren lite. Jag har känt mig lika i håret så länge nu eftersom jag håller på att spara ut längden. Det känns som jag alltid har samma frisyr. Jag känner mig tråkig och enformig.
Så där satt jag bredvid Petra (min hårfrisörska) och klurade påvad vi skulle göra... vi har pratat om lugg några gånger... sagt och gjort... där for luggen!!


Dålig bild.

Jag har nog kommit in i en lite makeover period. Jag fixar till kroppen med viktnedgång och ny tatuering, är lite wild and crazy och klipper av luggen, måste göra en lättare renovering hemma, vill att det ska hända något som inte är typiskt vardagligt... och jag trivs med det.
Jag måste börja våga mig på nya saker, inte bara ladda och springa mot klippan utan att hoppa. Nu ska jag provhoppa och se vart jag landar.


Äntligen

Åtalas för grovt rattfylleri efter trafikolycka

SUNDSVALL (ST)

En 25-årig man skadades allvarligt vid en trafikolycka på Fridshemsgatan. Nu åtalas han för grovt rattfylleri.

Relaterat

Det var vid tre-tiden på natten den 29 maj som mannen körde rakt ut i korsningen Vintergatan-Fridhemsgatan. Han kolliderade med en taxi. Taxichauffören klarade sig utan skador men passageraren, en kvinna, bröt ett nyckelben och ett revben. Den 25-åriga föraren fördes akut till Sundsvalls sjukhus och skickades sedan till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Där vårdades han för allvarliga benskador. Efter provtagning visade det sig att han hade över två promille alkohol i blodet när olyckan skedde. I förhör erkänner mannen grovt rattfylleri men säger att han inte minns något om olyckan förrän han vaknade upp i Uppsala på lördagskvällen.

Källa: Sundsvalls Tidning

Äntligen får han straff för att ha kört in i Pelles taxi och hans chaufför!


Onani och sex?

Varje dag lär jag mig nya saker. Idag blev det lite av en aha upplevelse.
Innan mitt första gudbarn föddes, Amanda 5år, så visste jag inte mycket om barn... ja jag gillade inte barn helt enkelt. Sedan föddes en underbar liten tjej som tog hela mitt hjärta med storm, jag blev helt tagen och kunde sitta och beundra denna docka i flera timmar. Nu 5 år senare så är dom fyra stycken som delar på mitt hjärta och jag älskar dessa små liv helt villkorslöst. Jag hoppas att jag en gång skall få bli mamma och känna den lycka jag ser syrran och Anneli har. Att få ha ett eget barn att tokälska. Nog om det...
... Här sitter jag och kikar på Tyra Banks show. Här berättar dom att barn onanerar redan i magen!!!! Nämen vad hände?! Barn onanerar tydligen ofta när de blir stressade och då skall man tydligen lära dom att man får göra det i badrummet eller på sitt eget rum när man är själv. Alltså det här hade jag inte en aning om.
De pratade också med barn som var 13-15 år... Ena tjejen var 15 år och hade haft sex med "bara 8st" (enligt henne själv) Vaddå BARA???? Hon är ju BARA 15!!! Shit, får jag en dotter så flyttar jag till skogen.
I samma veva ringde mamma så jag var tvungen att berätta för henne och hon reagerade lika som jag gjorde.
När jag var 14 år så träffade jag min dåvarande pojkvän som jag var tillsammans med i många år så jag var bara aktiv med honom och det är jag otroligt nöjd över idag.

De pratade också om hur öppen föräldrarna är om sex. Jag måste säga att mamma har lyckats helt perfekt med den biten för jag har alltid känt den tilliten till henne att jag kan prata om allt. För mig är det naturligt att prata sex och samlevnad med henne.... (vilket hon vill eller inte ;-) )

 

Sjuk, kärlek och medvurst

Planerna på min helg gick i stöpet ganska fort. Med en hals uppsväld som en tennisboll och en ork som var som bortblåst blev det en helg hemma i soffan istället för att parta med mina vänner.
Jag riktigt ogillar att vara sjuk... jag känner rastlösheten men har ingen ork. Jag skulle behöva fixa lite här hemma... åka på tippen med lite skrot... plantera ljung, men jag bäddar nog ner mig igen och hoppas på att bli piggare.

I Helgen var min kusin och hans sambo i Paris. De små liven passade på att förlova sig! Jag är så glad för deras skull! De passar så bra ilag och verkar ha ett riktigt fint förhållande. Och vad är mer romantiskt än att åka iväg, Bara två som älskar varandra och förlova sig?
Jag hoppas att få ett sånt förhållande en dag. Där man känner trygghet, kärlek och en "föralltid" känsla...
Där man kan koppla av, känna att man finns för varandra, att man är nöjd i ett förhållande med tvåsamhet och kan bygga sin framtid runt det. För är man nöjd i ett förhållande finns väl inte otrohet? Då borde man vårda sitt förhållande och måna om varandra... inte såra.

Varför kommer jag alltid in på otrohet? Kanske för att jag blev så otroligt sårad och besviken... för jag trodde att jag hade allt det där som ett underbart förhållande innebär...



Nämen! Lillkroppen har frullen på näsan! En liten medvurst!
Min lilla goaste kille i världen

Fasen vad jag är duktig!

Jaha... när skall mitt halsont gå över? Jag kan knappt svälja, knappt röka och knappt prata.. rökningen går ju att genomföra iallafall, men inte lika mycket.

 Lite nöjd över mig själv är jag allt... jag har bara shoppat för 400kr och imorgon är det lön. Så jag har lyckats!! Men jag måste säga att jag har kämpat... jag har hittat 2 par stövlar på scorett som jag jätte gärna vill ha. Visst borde jag kunna unna mig ett par? Dom är ju så fina.. men dyra. Jag måste åka och "känna" lite på dessa goklimpar i morgon. Kanske blir det en liten sjukpresent till mig själv. Jag har ju ingen som skämmer bort mig så då måste jag göra det själv. Jag kanske slinker förbi och känner lite på Gynnings nya parfym också.

Men jag skall även denna månad ha ett normalt shoppingkonto. Det blir mycket flängande nu i höst så lite resekassa behöver jag plus att jag snart skall beställa sängen.

Jobbigt

Halsont, hängig, huvudvärk, trött, jobbar, vill hem, vill vila och känna värme. Det är inte skoj att jobba när jag inte är riktigt kry. Det gör ont när jag pratar så det är inte det ultimata att sitta i en växel då.
Jag slutar 13:00 och jag har redan min eftrdag planerad... Bädda ner mig i sängen ett tag för att mysa med Hobbe och kika på tv.

Nu har vi bokat datum för resa till Borlänge... spännande värre :-)

jag gillar och mamma ogillar!

Jag tror att min mamma suckar djupt åt mig ibland... Precis som hon kommer göra snart...
När jag och Anneli kommer på något så måste det går undan. För ett tag sedan satt vi och pratade om tatuering... sagt och gjort, nu har hon hittat en som hon vill göra och jag ska bygga ut två av mina. om några veckor bär det av till Borlänge och tatuerargrabbarna för lite målning :-) Lovley!!
Några tycker att tatueringar är fint och några tycker att det är fult... Själv tänker jag så här: Vilken jäkla tur att det är min kropp, att jag gillar tatueringar och att jag gör vad jag vill!
Skillnaden mellan min moster och mamma är att min moster tycker att det är fint bara man beskriver hur man tänker... mamma är skeptisk tills hon har sett resultatet....

Idag har jag jobbat och allt har varit helt... fasen vad skönt!!


Jäklar...

... Det blev inte som jag hade hoppats i valet. Det blev helt obra enligt min mening.... Men men det är bara bita i det sura äpplet och känna sig besegrad.

Det har åter varit en dag på arbetet. Trött som fasen och vad händer? Jo hela vårt datasystem kraschar. Där sitter man lite lätt som en mupp och försöker göra ett bra jobb. Men vi lyckades tillslut få iväg allt...

Jag försöker att få ork till att städa och dona lite hemma. Mm det går ju bra, min ork är som bortblåst och motivationen lika så.
Jag har kommit i en period då funderingarna knackar på igen. Jag har bestämt mig för att försöka ta dagen som den kommer men det är inte så lätt alla gånger.

Jag skulle vilja ha hem möblen som står hos min moster i helgen men jag vet inte hur jag ska lyckas. Jag vill inte be Pelle om hjälp för den stackarn jobbar hur mycket som helst.... och för den delen så skulle jag behöva bärhjälp av två killar...

Det är mycket nu...

Dagen med stort D!!

Jag har legat sedan igår på dagen med en grym huvudvärk, nackvärk och varit frysen. Fy vad tråkigt. Jag som hade tänkt mig en partykväll igår. Jaja det kommer fler helger... Nu är det bara att bita ihop och åka på arbetet... Lovley... NOT.

Idag är det en viktig dag, det är dags för val. tur att jag var och röstade i tordags eftersom att jag går här med en frisyr som svinto, klädval som inte är det sexigaste (hello kitty linne och mysbyxor) och en ömmande kropp.
 
Vill vi ha ett sverige utan välfärd, sämre skolor, ökade klyftor i samhället, vill vi stå utanför om vi med lägre inkomst blir sjuka? Vill vi sälja ut allt? Vill vi ha sänkta skatter men vara utan en bra sjukförsäkring? Vill vi ha ett samhälle där cabotageregeln försvinner? Hur blir det då för våra svenska åkerier när de utlänska kommer och förhandla till sig våra jobb? Vill vi ha ett samhälle utan fackföreningar?
För mig är det en självklarhet att rösta rött... för jag tänker på att min mamma skall få ett bra liv när hon blir gammal, jag tänker på när mina underbara gudbarn skall gå i skola, och en dag få ett vettigt jobb och inte någon praktikplats. Jag tänker på om jag blir sjuk och behöver vård. Jag tänker på min pappa som har ett åkeri och vill ha forsatt jobb. Jag tänker på mig och mina medmänniskor som inte har ett högt avlönat arbete. Jag tänker på oss ARBETARE!!!
Pallra er till vallokalerna idag och ge sverige ett bättre samhälle!!!

Jobb... sova

Jobba och sova har varit min melodi ett tag nu. Sjukt tråkigt måste jag erkänna.

Ikväll hann jag med mycket trevligt sällskap och middag. Ett bra breake i vardagen... Jag var även hos Anneli på en snabbvisit. Vi kikade på lite tatueringar. Nu är det snart dags att bygga ut min nyaste lite... samt att skissa lite på en ny idé som jag har fått. Lovley

Nu är det dags för sängen, och det skall bli helt underbart att få somna in i en förhoppningsvis djup sömn.

Shopping

Jag utmanade mig själv för ett tag sedan att jag inte skulle shoppa den här månaden... Jamen hur gick det då? Hmmm förlåt, jag har syndat. Mitt shoppingkonto den här månaden ligger på 400:- och då avrundade jag några kronor uppåt. Jag tycker att jag har varit väldigt duktig med tanke på vilka summor jag brukar shoppa för. Ja jag vet att jag misslyckades lite men anser iallafall att jag har varit duktig....


Vilken omtänksam kollega!

Alltså ibland blir jag bara så glad! Jag fick ett mejl av min kollega som berättade att hon gjorde kålpudding, hon frågade om jag ville ha en matlåda i morgon eftersom att hon vet att det är min största favorit i matväg. Självklart svarade jag JA! Tack Carina för att du är en ängel!!
Det var en bra tajming med tanke på att jag jobbar 07:30-21:00 i morgon.

Tänk att där står hon hemma i sitt kök, gör mat åt familjen och fick en liten tanke på mig. Tänk om fler skulle vara så omtänksamma.

Söndag

Söndag brukar vara vilodag men inte i Jessievärlden för då är det åter en dag och kväll på arbetet. Guud vad jag längatar till nästa helg då jag är ledig en dag.
Fick sms av en kär släkting igår "krogen?" "nej jag jobbar men nästa helg är jag ledig" " Kung, du och jag då :-)" Mackan är härlig han.
Nästa vecka har jag en arbetsvecka på 50 timmar +... igen så jag lär ju bara behöva en 4:a dooleys så däckar man :-)

Hobbegubben.... han har inte spytt något mera men han är hängig och dåsig. Igår på jobbet smög han iväg och lade sig i ett lugnt hörn. Jag hittade honom knappt. När vi kom hem sov han med mig hela natten. Ikväll får han vara och mysa med Pelle. Pelle är bakis och Hobbe är sjuk, bra kombination. Mitt lillhjärta, jag blir så orolig för honom. Det är jobbigt när han blir sjuk med tanke på att han är gammal.

Jag känner att jag skulle behöva en kram... jag saknar att bara bli omhållen och få slappna av i någons famn... att känna sig omtyckt och känna kärlek.

Lite att tänka på



" Gräset är bara grönare på andra sidan om man glömmer att vattna hos sig själv "



Min sjuka lillkropp

Gud vad jobbigt det är att se sin underbara hund vara dålig.
Igår spydde han fyra gånger, en av gångerna givetvis på mattan så där stod jag och skurade på mitt arbete igår.
När vi kom hem i morse så åt han inte frukost.. nu har han fått i sig en fjärdedel... efter 10 timmar.

Som vanligt när jag är orolig för Hobbe ringer jag till min hundvana kollega... "Hej, Hobbe är sjuk" "Nämen vad har hänt Jessie?" "Han har cancer" Som tur är vet Eva-Lena hur jag är... lugnt och sansat frågade hon ut mig... "Jessie, du kan vara lugn, han har säkert bara magsjuka, slappna av" "Men cancerknölen då" " Han är gammal och tjock, det är säkert en fettknöl"
Hon har en förmåga att lugna ner mig lite så jag avvaktar med veterinären tills måndag om han inte har blivit bättre. Men det gör ont i hjärtat av att se honom hängig.. han är ju mitt allt den lilla parveln och jag blir så blödig. Imorse satt jag hemma och snyftade och kramade honom... så här i efterhand är det väl lite töntigt men sån är jag.
Nu jobbar vi igen och jag hoppas att jag får i han lite mat... Han ville inte ens ha melon igår.


Trött

I morse var det bara att hasa ur sängen igen. I dag var jag på besök på Höga kusten hotellet i Hornö. Väldigt fint måste jag säga. Fina rum, fin utsikt och ljuvlig mat. Vi skall lägga en utbildning där nu i höst så jag och min kollega var där och inspekterade lite. Skulle jag ha haft pojkvän så skulle jag lätt kunna åka dit och bo där en natt bara för att mysa, bubbla och njuta.
Väl hemma var det bara att stupa i sängen igen, tre timmar senare snubblade jag upp och nu är det bara att förbereda sig på nattligt arbete... fan denna vecka har jag inte haft något liv och nästa vecka lär inte bli bättre, men då är jag iallafall ledig nästan hela helgen.

Hobbe mår inte riktigt bra. Jag är lite orolig för honom och blir han inte bättre till veckan så får han åka till farbror doktorn. I förrgår spydde han tre gånger och idag har han spytt två... hans avföring är mörk och han ser lite hängig ut. Jag har hittat en knöl på hans rygg och jag hoppas för gud skull att det bara är en fettknöl. Jag hoppas att min lilla favorit bara är lite vanligt sjuk och att det inte är något allvarligt.

Hur skall jag bli pigg innan jobbet? Äta lite melon kanske?!

Jobbig vecka

Denna arbetsvecka känns väldigt lång, om jag inte räknar eventuella extra timmar så blir det 54 timmar på arbetena denna vecka och 52 timmar nästa vecka. "Jobbar inte du fackligt Jessie? Då borde du tänka på arbetstidsmåtten" lär jag få höra... Men jag sparar till att byta ut möbler i mitt hem plus att jag inte vill sitta hemma speciellt mycket under hösten eftersom att jag blir så lätt deppad över allt som har med hösten att göra, och mitt privatliv ligger väl inte heller på topp direkt. När jag är singel har jag en förmåga att gräva ner mig i jobb... tills magen säger ifrån.
Jag skall få min mosters gamla skänk som jag skall slipa och måla om, den kommer att bli så vacker i mitt sovrum. Tack underbara Inger för att du är så snäll! Jag längtar tills mitt sovrum är klart, det kommer att bli så mysigt. Jag har kommit på en idé om tavlor oxå. Jag ska ta en rundtur till mina fyra favoritbarn för att fota, går det att få till så som jag har tänkt så kommer det att bli jättefina tavlor.
Så nu letar jag efter två starka killar med lämplig bil som kan hjälpa mig att frakta denna. Näsat helg skulle det bli perfekt att få hem den.



Dancing in the dark

Idag blev jag påmind om en låt som jag gillar... en fin låt som får en att fundera på vissa saker


Lite att tänka på...

" Alla unga har jobb, utom Tyra för hon är en av fyra " Idag är en av fyra unga arbetslösa, skall det vara så?

" Arbetslösheten är 9,5% och vi läser om svåra depressioner och självmord bland utförsäkrade. Och om kvinnan som fick återfall i cancer när försäkringskassan fick nya regler. Hennes sjukersättning var slut, Dags att söka heltidsjobb! Eller om den arbetslösa pappan, han som inte får dela ut tidningar för att dryga ut a-kassan. Och den ensamstående mamman, hon som förlorade jobbet och måste flytta.
En försvagad a-kassa skulle minska arbetslösheten och finansiera skattesänkningar åt de grupper som sedan skulle få regeringen ovald... var det tänkt. Men hundratals har lämnat a-kassan och socialbidragen ökar."
(källa: Katrine Kieos, Aftonbladet)

... Regeringen är hård mot de fattiga och svaga, Skall det vara så?

Hemmakväll

WANTED




Tjocken gjorde det igen!! För andra gången den här sommaren så springer han igenom grinden och försvinner. Han är tio år och borde ligga och lata sig men inte då, han hittar andra hundar istället.
Alla som känner honom vet hur pjålig han är, så när jag fick tag på honom så trodde nog den andra hundägaren att jag misshandlade honom med tanke på hur högt han skrek när jag bara tog tag i nackskinnet. Nu ligger han och skämms...


Dagens middag bestod av hemmagjord pizza på tacobröd. Rester med andra ord men gott var det. Med tacorester går det att göra väldigt mycket men efter några dagar blir jag less på att det är samma smak...


Min sista blomma efter höststädningen, jag kunde inte kasta den för den är fortfarande så fin. Med tanke på det härliga vädret så ångrar jag att utemöblerna är undanplockade nu...


hyresvärden målar.

Ikväll blir det en myskväll med odågan. Min enda lediga dag denna vecka är i morgon men vad händer? Jo jag skall på utbildning.
Nu är det dags att skära upp en bit melon igen, att jag aldrig lessnar :-) Det blir nog en tidig kvällspromenad med Hobbe för jag känner för att bädda ner mig i sängen, kika på tv och bara vara...

Suck

vackert höstväder, trevliga kollegor, lysande utsikter, planering av kurser, snart dags för en Åreresa, snart dags för en Sthlmsresa, trevligt lunchsällskap, såg något som jag kunde ta som efterrätt :-), myskvällar, roliga helger, intressanta debatter på tv inför valet, Hobbe har blivit lite piggare... man skulle kanske säga att livet känns bra, men varför kommer då funderingarna på ditten och datten?

Snart skall jag hem till min underbara hund och ge honom en bamsekram..


Måndag igen.

Just nu känns det som att jag har flyttat in i sovrummet. Jag läser, ser på tv och sover där. Jag känner mig riktigt lat och jag toklängtar till min nya säng som kommer i oktober/november. Det är höst helt enkelt. Massor av ljus, mörker och mys.
Härligt väder är det på dagarna iallafall, jag och Hobbe lillkropp njuter i solen på våra promenader och när vi sitter ute och bara slappar. Visst bubblar funderingar upp när man sitter och andas in höstvädret och lyssnar på tystheten där bara fåglarna kvittrar, men jag tränger undan dessa fort...

En ny arbetsvecka väntar med eftermiddagsskift... Fördelen är att i morgon skall jag äntligen luncha med Anneli på Canton. Jag har inte träffat henne på en evighet eftersom att hennes familj har varit sjuk efter utomlandsresan. Jag längtar för det var länge sedan som vi satt och bara surrade lite.

Varför har jag börjat vara bakis i två dagar? Jag är bakisseg och fötterna värker...


Lite höstmys

I fredags när jag kom hem ifrån jobbet så kände jag mig både slut och matt. Vi har massor att göra så huvudet var helt tomt. Jag mysde ner mig i sängen och slog på tv:n, jag tänkte att det kan vara skönt att somna till något mindre bra program. Då givetvis fastnade jag i en film, million dollar baby, hur bra som helst. Jag låg där helt inne i filmen, tog lite förgivet att den skulle sluta på ett visst sätt men ack vad jag hade fel. Där satt rakt upp i sängen med krokodiltårar rinnande ned för mina kinder, fy vad blödig jag kände mig i min ensamhet.

I går var min tanke en lugn dag och kväll. Jag pysslade lite hemma sedan åkte jag till mamma. Jag hade beställt två par tjocksockar av mammas granne som hon skulle sticka till mig, och där låg dessa godingar och väntade på mig. Tack Maj, dom är hur sköna som helst!!! Ett samtal senare var jag på väg in till stan för party! (ena paret av tjocksockarna var med) Svårövertalad... NOT! Det var en trevlig kväll men med tanke på hur jag mår idag så kanske jag borde ha hoppat över några drinkar...

Ikväll blir det en stilla kväll med ryggläge isoffan, tända ljus och melon...


Nymålade och fräscha

Lovley

Mattias är lika bra som vanligt på att sjunga

Pelle myser lite... eller är han full?? :-)

Dessa godingar...

Lite djup så här på småtimmarna

Jag sitter i ensamheten, funderar på allt som händer runt omkring. Inte bara kring mig utan också vad som händer i dagens samhälle. Det är snart val, hur skall det gå? Jag brukar inte skriva om politik här, men helt uppriktigt så blir jag fundersam hur samhället kommer att se ut om några år om de blåa kommer till makten igen. Men alla har vi våra egna synpunkter på vad man tycker är rätt och fel. Bara vi följer det vi tror på när vi går till vallokalerna, och jag hoppas att de jag känner skall gå och rösta. Allas röst är lika viktig. Nog om politik för annars kan jag skriva hur länge som helst.
Lite andra funderingar är om jag skall söka jobb i en annan stad. Spontant skulle det vara skönt att komma härifrån och börja på ny kula, tänker jag på Hobbe så vet jag inte om han skulle trivas i Stockholm, och han går före precis allt i mitt liv. Mycket att fundera på med andra ord.

Det här med citat och visdomsord är något som jag gillar. Jag har hittat några som stämmer in på mig. (tycker jag iaf)

"Visst är det mål och mening med vår färd, men det är vägen som är mödan värd" 

"Ibland när jag säger det jag tänker så märker jag att jag inte alltid tycker så" 

"Den lättaste dagen under en bantningskur är den tredje, för då har man i alla fall redan slutat. "  

"Jag skulle gilla morgnar bättre om de började senare"  

"Du är en droppe i havet och alla hav består av droppar - ändå är du en särskild"  
    
"Det största hindret mot din framgång är att du inte tillåter dig att misslyckas"

"Problem som hotar att växa en över huvudet måste man sluta vattna"

"Känslor är varken rätt eller fel - de bara är tills de inte är längre"

"Att handla är att förvandla drömmar till verklighet."

"Att vara uttråkad är att tillåta sig hänga i luften ett tag"

"Klar med sig själv blir man ju aldrig, man är ju som en lök, det finns hela tiden
nya lager att skala bort för att komma närmare sin innersta kärna"

"Improvisation är möjlig först efter noggrann förberedelse"


"Omfattningen av våld mot kvinnor är så stor att det kan betecknas som ett folkhälsoproblem..."

"... Som alla vet predikade han kärlek, frid och fred och blev korsfäst som tack..."


"Hemma är inte där du bor utan där man förstår dig."

Kärleken skapar ett "vi" utan att förstöra ett "jag".


Så där, det var lite att fundera på...











Jag är inte byggd för detta!!!

Alltså Fasen vad jag inte klarar av att jobba nätter längre, jag som alltid gjorde det för några år sedan. Nu klarar jag knappt av att vara vaken på jobbet, kan inte somna när jag kommer hem och har jag tur så lyckas jag att sova 4-5 timmar. Det sjuka är att när jag vaknar så svider det i ögonen men jag känner att jag har mycket energi iallafall. I dag spratt jag upp ur sängen 11:00 och började ta bort sommaren ute. Blommor kastades, krukor gjordes ren och utemöblerna står utanför förrådsdörren. Nu skall jag rensa köket på alla onödigheter med tanke på att jag har så få förvaringsutrymmen, sedan åker sommarkläderna undan för denna säsong. Om ett tag lär jag däcka som en strandad val här i något hörn.
I helgen blir det lugnt tror jag... man ska ju aldrig säga aldrig... Jag brukar inte vara så svårövertalad på roligheter nu när jag är singel. Men min plan är att putsa fönster, byta gardiner, åka till mamma så Noffen får träffa Hobbe, göra höstmysigt hemma och kanske tjata till mig lite kålpudding. Åååå vad gott det skulle vara med kålpudding på söndag!! Mama i´m coming home

Nä nu är det dags att göra ett ryck igen...

Vi lyssnar på lite musik medans va?!

Hösten

Kyla, mörker, naket, regn, tystnad och mycket kläder... ja nu är hösten här, den årstid som jag ogillar mest. För vad finns det för bra med höst??? Jo, har man någon att dela livet med så innebär det tända ljus, brasa, mysiga filmer, mysmiddag och småpyssel hemma. Min sambo bryr sig inte om sånt, han vill bara ha mat och lite lek ibland.

Idag är det personalmöte, en tripp till Birsta, vila, middag, lite tv och sedan åka för att jobba natt. Hur ska detta gå? Jag som deckar efter klockan 21:00?

RSS 2.0