Hoppsan..

... Vad Minnah växer så det knakar! Byxorna som hon kunde ha för inte allt så länge sedan är ett minne blott, likaså tröjor. Bort med strl 92 och fram med 98. Tiden går med en väldig hastighet och ibland får jag stanna till och inse att min lilla tjej inte är ett litet knyte längre.
Igår satt jag på styrelsemöte hela dagen och idag blir det en påhälsning till min moster och sedan en shoppingsväng. Det är kallt och grått ute så i kväll blir det nog en brasa och mys i höstmörkret... Sommaren verkar vara till enda och det är bara att packa undan sommarkläderna... Brr


Äntligen

I lördags var det dags, då kom äntligen Minnahs favoriter till stan! Hon har pratat om Lollo och Bernie sedan vi var på Teneriffa i januari.
Jag såg riktigt hur hon lyste upp med hela ansiktet när de kom ut genom dörren på Ica. Det är så underbart att få ge sin dotter en upplevelse som hon har längtat efter sååå länge.
Nästan hela dagen blev en mamma och Minnah dag. Vi shoppade nya saker till hennes rum, åt lunch som hon fick bestämma, kikade på kusinen Signe som var så duktig på sin fotbollsmatch. Bara mys med andra ord.
Idag är det dagis igen och jag är ledig. Det är städande, tvättande mm som står på mitt schema.


Arbetsveckan är snart över!!

Igårmorse var det bara att pallra sig upp även fast John blund hade slagit något hårt i huvudet på mig.... Väl färdig så var det dags att hämta en facklig kollega och sedan köra ner till Stockholm och medverka i en konferens .
Jaha, då var jag så dum att jag fuskade med maten och åt med laktos i... Det gick bra ett ganska långt tag, när jag låg i sängen och kikade på tv så kom dommen... Där blev jag liggandes med en krampande mage, gåshud och mådde pyton. Efter någon timme så somnade jag men vaknade efter en stund av mardröm. No more laktos för mig!
Idag har vi haft en lång dag och nu känner jag att mr blund sitter och pickar mig på axeln. I morgon får jag äntligen träffa min älskade dotter igen, å vad jag längtar!


Då är det återigen vardag

Igår arbetade jag sammanlagt 13 timmar och idag blir det ca 10 timmar. Ja det är lika bra att hoppa in i vardagen med en kalldusch. Efter en timme på mitt ordinarie arbete så kändes knappt semestern av alls. Tragiskt...
 
I går var det även dags för Minnah att återgå till vardagen. Det var inte helt lätta att lämna henne. Hon kramphöll i mig, grinade och sa "vill inte, vill inte!!" Fyyy vad det gjorde ont i mammahjärtat... Jag åkte därifrån med tårar i ögonen. Men hon hade lekt och haft roligt när jag åkte. Idag var det också en liten fröken som hellre ville vara med mig men det gick lättare än igår.
 
I lördags var jag och min underbara vän Anneli först och åt och sedan tog vi en runda på stan. Tack Anneli för en jätteskoj kväll!!! Det var riktigt härligt att sitta och surra, äta och sippa på en godrink. Synd bara att jag var tvungen att stiga upp med Minnah i ottan dagen efter för det var visst någon annan som skulle sova...
 

Mysdagar

Igår blev det shopping och trevligheter med Linda och hennes goa dotter, efter det åkte vi vidare och myste med underbara mamma/mormor. Det är verkligen som en liten idyll hos mamma. Man slappnar av, njuter av fågelkvitter, myser med mamma, Äter gofika och Minnah bara tussar runt eller sitter i "mommos" knä.... Kvalitetstid.

Idag åkte vi först till stan för att hämta nya glasögon och sedan mötte vi upp syrran och hennes gotussar för lite lunch och shopping.
Sedan var det dags att åka till pappa och hans fru Lena som fyller år. Som vanligt blev det gofika!
När vi kom hem blev det fredagsmys med chips och dip. Anneli och Ebba kom och myste med oss och Minnah var i sitt esse.
Det blev två dagar fyllda med nära och kära, riktigt trevligt. Jag är så tacksam över att ha så fina människor runt mig som lyser upp min tillvaro.


Personalfest

Och jag körde och var nykter. Ja någon gång måste jag ju chocka kollegerna.
Det baren väldigt mysig kväll med femkamp, bad i tunna och bastu. Jag hoppade över de två sistnämnde. Det var riktigt fint med utsikt över havet.


Jamen fy på mig...


 
.. vad dålig jag har varit på att uppdatera! Eller hur Inger?!
Vår minisemester i Stockholm var kanon. Som alltid när jag åker dit så vill jag stanna kvar... En vacker stad som jag trivs mycket i.
Det har varit avkopplande dagar med shopping, båtturer, pride och dejt med min vån som bor där nere.
Pridetåget var som vanligt suveränt och det blev över hundra foton.
 
Nu är det sista veckan av semestern och snart börjar allvaret i gen, jag längtar inte. Vart tog sommaren ivägen? Nu känns det som höst med regn och kyla... Fyyyy
 
Jag skrev om en diet jag kör, kan säga att det går ganska bra. Det blev uppehåll i lite över två veckor men nu kör vi igen. -3kg och -3cm runt midjan på en vecka. Bra Jessica bra Jessica!!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0