Myshelg

Det var en härlig helg tillsammans med mr A. Det var avslappnat, enkelt och mysigt. Julkänslan kom krypande lite när vi var på väg till Sveg, det snöade och det var vitt på marken.
När vi kom till Hudiksvall och skulle gå ut och äta så hittade vi inte så många restauranger att välja på, det blev kinamat och sedan en pub som låg intill. Dagen efter så såg vi några flera som vi hade missat. Men vad gör det? Det är väl sällskapet som räknas? Jag kände mig nöjd. Vi var inte direkt några partyprissar för vid 22:00 gick vi till rummet, båda var trött och somnade fort...
Innan vi åkte hem igen så strosade vi runt eftersom att det var julskyltning. Tyvärr så var vi vaken för tidigt så alla hade inte öppnat sina stånd än. Det slutade med att vi for hem och gick på julskyltningen hemma...

Idag när jag vaknade så mådde jag inte alls så bra. Tung i huvudet, frusen, snorig och halsont..... Det var en jobbig dag att jobba men det är bara att bita ihop. Jag skall försöka att hålla ut hela veckan.

Det känns tomt när inte mr A är här men som tur är så har jag Hobbe lillkropp att mysa med... och det är inte lite, han snarkar, rapar och tar stor plats, men han är underbar min gokille. Vad skulle jag göra utan honom?

Synd att helgen gick fort och att jag är tillbaka i den gråa vardagen.... men jag hoppas att det kommer fler tillfällen...

Fredagsmys

Efter en dag med arbete så var det dags att göra lite småplock.
Jag var bland annat till min moster för att hon skulle hjälpa mig att sy lite på en klänning, kruxet var att vi höll på att glömma bort klänningen för vi hade så mycket att surra om....  Gud vilken bra koll vi har!

I morgon åker jag och mr A på en liten roadtripp. Först blir det Sveg och dollarstore sedan blir det Hudiksvall för mera mys och övernattning. Det ska bli väldigt skönt att komma iväg även fast det inte är så långt bort, men bara grejen att smyga iväg ifrån vardagen ska bli otroligt skönt.

Idag har jag gett bort fyra Herman junior... jag är less på herman nu och jag hoppas att jag inte får några flera. Herman är död och begraven.

Nu har jag och mr A ätit tacos och ligger i soffan, vi inväntar på att idol ska börja....


Det är snart december och jag har ingen julkänsla fortfarande...

Vart är snön?.....
Vart är tomten?....

Proppmätt

Kålpudding, finns det något som är godare? Näää. Som vanligt när jag kom till mamma för en middag med min favoriträtt så åt jag så mycket att jag knappt kunde röra mig.
Innan jag åkte till mamma så var jag en snabbis på vero moda, jag hittade en jättefin kjol men tyvärr kunde jag inte prova den hos mamma eftersom att jag hade en kålpuddingsmage så att jag såg gravid ut. Hur snyggt skulle det ha varit till den lilla svarta? Jag får modella för henne någon annan dag... helst före jul för sedan lär man få en skinkmage. Fast många säger att jag har gått ner i vikt. Mammas man har till och med sett det men jag tycker att jag fortfarande ser likadan ut. Kanske har jag gått ner omedvetet för att jag mår bra.
Jag letade även efter en fin vit skjorta, helst med lite krås framtill, men det finns ingen i hela stan tror jag. Det skulle vara jätte fint till min nya kjol! Jag skulle se lite mera ellegant ut då...

Det känns som en evighet sedan som jag umgicks med min goa lilla vän. Hon ringde förut och frågade om vi hade gjort slut, men det kommer vi aldrig att göra så vi bestämde att vi ska lunchdejta någon dag till veckan. Hoppas att hon tar med sig sina småtroll... Å vad jag saknar de små krypen.

Igår sov jag hos mr A, det var första natten på länge som jag sov riktigt skönt och avslappnat.... han är bra härlig den där långdrulen...

Nu är det dags för sängen, jag ska infinna mig på arbetet klockan 05:00.. suck

En helt vanlig dag...

Det var skönt och avkopplande att träffa en del av släkten i går. Signe blev jätte glad när hennes moster hämtade henne på dagis. Vi hann bara att leka lite med dockorna innan syrran kom hem och det blev paketdags. Efter ett tag så började folket att strömma in och innan vi blinkade så var det fullt hus.
Väl hemma igen så skönk jag ner i soffan och njöt av tystnaden. Ensamhet kan behövas i bland för att brottas lite med tankarna.

Jag har inte träffat mr A sedan i torsdags och jag saknar honom enormt mycket. Jag saknar hans leende, hans vackra ögon, hans fina kropp och hans underbara personlighet....
Det var en liten fnurra på tråden igår, men jag hatar att ha dumma diskussioner och tjafs med någon som betyder så mycket om han gör. Nu vill jag bara ligga i hans farm och njuta.

I år ska inte min familj köpa julklappar åt varandra förutom åt barnen. jag har alltid varit emot detta beslut eftersom att jag riktigt älskar paket och överraskningar, Känslan av att någon har brytt sig och tagit sig tid att hitta något som jag gillar är härlig. Denna julstress som alltid är har gjort att jag börjar att känna mig lite mättad på allt vad julen för med sig så i år är även jag för beslutet. Nu är det bara pappa kvar att övertala.
Jag börjar att bli mer inne på min styvfars funderingar, att åka utomlands under jul istället för att spendera flera tusen på julklappar och mat plus att slippa stressa.
Men visst.... att fira med Anneli och hennes barn, det är en tradition för oss och den kommer jag aldrig att släppa, likaså att träffa Signe på julen. Att se barnens förväntningar och gläde är underbart..... men att vakna med en flåsande hund... stressa runt för att hinna hälsa på både mamma och pappa... känna sig tvingad till middag... för att sedan jobba... nja kanske inte helt skoj...
Den här julen jobbar jag natt och mamma hela dagen så henne kommer jag inte att träffa men jag hoppas att vi träffas någon dag senare för vad är en jul utan mamma?

Snart hör man Annelis predikan också.... " Jessica! Du får inte köpa så mycket julklappar till mina barn! Du skämmer ju bort dom" Ja det gör jag, men så länge inte jag har egna barn att bry mig i så skämmer jag bort mina gudbarn. Hon kommer aldrig att få mig att sluta med detta... Jag älskar alla mina tre gudbarn och jag spenderar gärna pengar på de små godingarna.


Syrrans mage har blivit en liten boll nu, den är sååå mysig att gosa med. Ibland tror jag att hon blir lite generad men jag kan inte låta bli att prata med den.

En trött dag

Att sova bara några få timmar känns väldigt dumt när man ska upp på morgonen. Jag låg och stirrade i taket halva natten med en känsla av illamående och lite fundersam. Sista gången som jag kikade på klockan var den 04:00. När larmet ringde klockan 07:00 så kände jag mig väldigt trött men det är bara att hasa sig upp och möta en ny dag.
Jag känner mig totalt omotiverad och känner att jag måste göra något som får mig på bra humör. Jag bestämde mig för att jag skall hämta min systerdotter på dagis idag. Hon har frågat länge när moster skall hämta henne och idag passar det bra eftersom att syrran fyller år så jag skall ändå dit. När tillvaron känns konstig, vad är då bättre än lite lek och bus med mina älskade gudbarn? Inte mycket väger upp till det.
Ibland kan jag känna en viss avundsjuka på min syster och Anneli som bor i sina mysiga hus och har skapat en tillvaro med en egen liten familj. Jag hoppas att jag någon gång ska få uppleva samma sak. Som vanligt så finns det alltid ett MEN.

Några har frågat hur det går med alla läkarbesök och provsvar. Ifredags fick jag provsvaren på de sista proverna som gjordes, svaren var bra. Jag har fått en ny tid för mer undersökning men jag måste ändra den, det är nämligen 3 december och jag går inte till sjukhuset denna dag....

Ooops i did it again..

När jag tänkte tanken att åka hem och sova hos mamma så dök det upp en gammal vän och planerna ändrades. Det blev en till bowlingrunda med tillhörande mintuu, hur fasen tänker man när man börjar dricka mintuu med en finne??? Nä kanske ingenting... Vi gick vidare till memento.. där det blev mer shots. Jag träffade mera vänner och det blev mjölkdrinkar. Jag fastnade i hårdrocksbaren där de visade en läcker skoterfilm. Jag och grabbarna stog och sippade drink och kikade på skoter, åååå vad kvinnlig jag känner mig, men jag gillar skotrar och hamnade i ett sällskap med samma intresse så jag njöt! Senare så dök det upp två till bekanta och det blev mer drinkar.... det blev en väldigt billig kväll men lite för mycket alkoholintag. Det slutade med att stackars Pelle fick komma och hämta mig, den stackaren får alltid komma och ta hand om mig. Hemresan var lång med många stopp.... en illamående Jessie hängde ut genom dörren några gånger... Stackars Pelle. Väl hos mamma så tyckte jag att jag smög men mamma vaknade så jag lär ha levt om som en elefant. Jag fick med mig en hink ner till mitt rum men jag slocknade på engång.
Igår morse när jag vaknade så var det inte så kul som kvällen innan. När jag slog upp ögonen så kom funderingen " Hur ska jag överleva?" Jag tittade mig i spegeln och insåg att jag liknade en bandmedlem i kizz eftersom att sminket var kvar. Efter en stunds ångest så hasade jag ut med Hobbe, mammas granne stannade till och konstaterade att jag inte såg fräsch ut... jag kunde bara hålla med henne.
Att jobba 10 timmar kändes som en evighet igår och jag har fortafarande bakfyllefrossa och mår pyton.. kan man må så här i två dagar? Och jag som skall jobba idag igen. Jag längtar tills i kväll när jag får sova.

Det var länge sedan som jag var så här full och nu har jag bestämt mig för att inte dricka alkohol på ett tag. Fy fasen, det är inte värt att må pyton.... plus att ångesten bankar på bara man tänker på fredagen.


Fredag!

Äntligen fredag säger många, men när man jobbar skift så känns inte helgen lika härlig eftersom att man kanske måste jobba. Just ikväll ska jag på olearys med facket... lite möte, lite bowling och lite mat. Jag har inte bestämt mig hur jag ska göra efter det, några kompisar ska ut så jag hänger nog med dom ett tag.
Inatt ska jag och Hobbe sova hos mamma, det ska bli jätte mysigt, synd bara att hon jobbar.

Min nya telefon var helt klart uppfunnen av en man... det gick inte att skriva med naglarna på den. Pelle var snäll och följde med mig ut för att försöka att byta till en annan. Tack Emil på media markt för att du är så supertrevlig och hjälpsam!!!! Jag fick byta telefon, personalen är alltid så trevlig där... även fast jag hade öppnat förpackningen, använt telefonen mm så fick jag byta. Nu har jag åter en ny men den måste en kvinna ha uppfunnit för den är nagelvänlig!

Herman... han fick vara med mig och Hobbe på jobbet igår. Han luktade lite illa men det gick bra iallafall. Ikväll får han var hos sin mormor med Hobbe så att han inte blir skadad. Jag vill ju inte lämna honom själv än, han är ju så liten. Eftersom att jag kommer att få fyra stycken små Herman junior så har jag bestämt vilka jag ska ge dessa till. Men jag tror att jag vill spara en avkomma.

Nä nu är det dags att försöka snygga till utseendet lite så att jag blir en partypingla!

På återseende

Poff poff

Jag ska bli mamma!!!

Nu vet jag att några satt kaffet i halsen... allra mest mr A.
Men jag skall bli mamma, iallafall i tio dagar åt en Herman! Det är ingen människa och det är inte någon kuse. Jag har ingen aning om vad det är men syrran ringde i morse och sa att jag skulle hämta Herman som jag ska ta hand om i tio dagar, efter dessa tio dagar så förökar sig den rackaren och då ska man dela den i fem delar och ge bort fyra.... Jag ska inte avslöja här vad Herman är för något eftersom att jag ska ge bort några bitar av denna skapelse. Det ska bli spännande att se vad detta är för något....
Ja mr A du kan börja andas nu, jag är inte gravid! :-)
Nog för att jag vill bli mamma en dag men inte så tidigt i ett förhållande.....

Mitt internet är inte som det ska så skörden har blivit förstört på farmville och jag har inte kunnat blogga.

Jag och mr A kommer inte att träffas på flera dagar eftersom att båda har fullt upp så igår hade vi onsdagsmys. Bara vetskapen av att jag inte kommer att vara i närheten av honom gör att jag saknar honom, även fast han sov här och det är bara tre timmar sedan han åkte på jobbet.... Hur ska detta sluta???

Igår var jag ledig, sovmorgon låg högst på listan. Morgonen började med att Hobbe väckte mig klockan 06:00 av att han hade ont i lillmagen. Det var bara att kasta på sig kläderna och springa ut. Väl ute så lät det som en hel synfoniorkester i buskarna.... lillstackarn. Väl inne så myste jag ner mig i sängen igen, jag somnade men vaknade vid 09:00 av att det lilla äcklet ringde... ja, hon låg på minus då, men det gick över fort, jag somnade om och vaknade klockan 12:00 så det känns som att jag fick sova iallafall.

Nu vankas det strax jobb och det ska bli skoj eftersom att jag jobbar med Erika, det är sååååå länge sedan vi jobbade tosammen så idag blir det skvaller, skratt, mat och jobb så klart!

Nu ska jag försöka att förstå mig på min nya telefon..... att vara utan knappar är jobbigt har jag märkt. Touch är tydligen grejen just nu men jag insåg snabbt att jag inte är någon innebrud som gillar dessa nymodigheter.Visst gillar jag touch... men då har det inte med telefoner att göra.  JAG VILL HA MINA KNAPPAR TILLBAKA!!!!!! Måste ringa jourhavande Pelle för instruktioner.....

Trevligt...

Pappa mår bättre och efter en massa provtagningar idag så fick han komma hem. Det känndes bra när jag pratade med han och jag kunde höra vad han sa utan att han hela tiden kippar efter andan. Nu är det bara att hålla tummarna för att provsvaren ger ett bra resultat.

Jag vet inte om jag har skrivit om en stor nyhet här. Jag ska nämligen bli moster igen! Det känns hur härligt som helst! Snart blir mina små favoriter fyra stycken och jag känner en längtan som är stor. Jag är otroligt lycklig för syrrans skull och jag hoppas att allt går bra hela vägen. Det känns verkligen som att hon lever det liv som hon har längtat efter nu, en sambo som hon älskar, sin dotter, snart en till liten parvel, villa, hund... ja hon har byggt upp sitt eget liv med sin egen familj. Jag kan bara lyckönska henne.

Nä nu måste jag lägga mig och drömma mig bort i min egna lilla bubbla ett tag. Jag bloggar mer när jag inte är så trött.... som vanligt så bubblar det funderingar här i huvudet....


Jobbig natt och jobbig dag

Igårkväll hann jag precis att mysa till mig i sängen innan telefonen ringde, jag visste på engång vad det var frågan om innan jag såg vem det var. Det var pappas fru som ringde och berättade att pappa var på väg i ambulans till sjukhuset. Det var bara att klä på sig och åka. Han har kol och fick svårt med andningen och smärta i bröstet. Mr A måste tro att jag är känslokall eftersom att jag inte visade någonting, det blir så tills jag kommer till sjukhuset, jag ha varit med om det så många gånger att jag blir avtrubbad efter samtalet men när jag kommer upp och ser pappa med smärta och hjälplös så är det inte så trevligt. Det är aldrig lätt att se sina nära och kära sjuka. Efter att ha tillbringat några timmar på akuten så fick han komma till en ny avdelning så jag åkte hem till mr A igen för att försöka att sova. Det är inte det lättaste, när man ska slappna av så kommer så många tankar. Sammanlagt så kanske jag sov max två timmar innan klockan ringde 5:15 då det var dags att jobba. Det blev en seg dag på jobbet med ganska många privata samtal och mycket jäspande. Jag fick nyss veta att pappa får komma hem över natten men skall tillbaka i morgon igen. Han var bekymmrad över att han hade på sig mekarkläderna när han åkte in så han får väll passa på att fräscha till sig lite :-)
Det är tur att han har lite humor när han ligger där... när jag skulle åka så sa han som vanligt när vi hamnar på akuten " Tack för visat intresse".

Nu väntar jag på en mysig kväll med mr A och jag hoppas att det blir lite mera sömn i natt.

Då var helgen förbi.... igen

Fredagen var trevlig med middag och Takida med det lilla äcklet... Det är ett av de få band som jag tycker är lika bra live som på skiva. Vi har varit och sett dom två gånger nu och båda gångerna så var dom lika bra. Det var fullt ös på de små liven ifrån Ånge hela vägen till sista låten. Svetten lackade och flåset mellan låtarna var hög.. men det syndes ingen tillstymmelse att de skulle tagga ner lite... sångaren for runt som en liten virvelvind med mickstattivet... Lena Ph kan slänga sig i väggen!
På vägen hem så hämtade vi mrA som följde med hem till skogen... Den stackaren gick själv hem tidigare på kvällen där han mötte två killar, det slutade med att han blev skuren på några ställen i högerhanden. Vilka jävla människor det finns!! Man vågar knappt att gå någonstans själv för att det kan komma någon ärthjärna som inte har alla bestick i lådan. Tänk vad som kunde ha hänt med honom... tur i oturen så blev det "bara" på handen.... hemska tanke...

På lördagen så blev det nermontering av min tv i sovrummet.. jag lånar ut den till mr A istället för jag tror att den gör mer nytta där. Sedan så var det dags för Ikea där mr A köpte en ny byrå. Det är mysigt att åka runt och småpyssla lite med honom. Efter att ha hjälpt honom in med sakerna och en kortare flytt av en astung garderob så var det dags att bege sig till arbetet. Det var skoj att jobba den här lördagen eftersom att jag jobbade med goa människor och det blir alltid en massa skratt så att jag håller på att rammla av stolen. Jag hoppas att det blir en ny tjejfest snart med dessa mysiga partypinglor! Senare på natten, alldeles innan jag skulle avsluta mitt skift så fick jag ett sms av en kollega som kör, ingen som jag umgås med privat, där han skrev och tackade för att jag gjorde ett så bra jobb med att dirrigera trafiken och han tyckte att det märktes att jag planerade bra. Det är alltid skoj att få oväntad beröm som kommer av någon som man inte har räknat med.

Snart kommer Anneli med sina småtussar på besök..... jag har helt ostädat och odiskat.. Jag började att städa, tvätta och diska men fick ett mindre bra humör eftersom att det börjar att bli kallt ute så pallar inte proppfasen trycket. Sätter jag på diskmaskinen och tvättmaskinen så smäller proppen, dammsugar jag när tvättmaskinen är igång så smäller proppen....jag blir otroligt less på proppsatan och funderar på hur jag ska stå ut en hel vinter till utan att få ett större utbrott.... vem vet mamma.... en dag kanske jag lessnar på proppskåpet och bli inneboende med er igen.... hehe... myyyyyyyysssigt va?!

Ikväll ska jag sova hos mr A... han är på match nu, undra hur det går med hans hand. Jag håller tummarna på att han inte har ont och att dom vinner matchen eftersom att Dagbladet ska komma dit och göra repotage om deras lag. Det är gammla avdankande spelare som har börjat att spela för skojs skull typ.... men det som är roligast är att dom inte har förlorat en match än... dom är oslagbara och jag hoppas att det håller i sig. Så om någon dag så kanske långdrulen är med i tidningen!




Anneli drömmer sig bort till godingarna på scenen.... undra vad hon tänker





Längtan

På onsdagen och torsdagen var jag i Stockholm på avtalskurs. Det är alltid lika trevligt att umgås med långväga vänner. Det var en som jag saknade... fröken Strandli. Denna värmlänska glädjespridare var tyvärr inte med för en gångs skull. Vi har alltid skoj tillsammans så det känndes jätte tomt..... och tyst. Fördelen var att jag kom i säng tidigt. Visst var det trevligt iallafall och jag träffade många goa människor som jag trivs med. Nackdelen för mig när jag åker till Stockholm är att jag inte vill åka hem, jag trivs så fruktansvärt bra där. Jag skulle inte fundera mycket på att flytta dit om tillfälle gavs. Skulle mr A berätta att han har fått jobb där och frågade om jag ville flytta dit så skulle jag nog redan ha packat klart innan jag hann att svara på frågan... men visst trivs jag här i stan också men det är ju såååå tråkigt och dött här, utan så mycket möjligheter.

Hemfärden i går kändes lång eftersom att jag längtade så mycket efter mr A. Vi hade inte träffats sedan söndagskväll och jag ville bara komma hem och kasta mig i hans famn. Underbara kille!

Ikväll ska jag och det lilla äcklet först gå ut och äta och sedan gå på Takidas konsert. Det var länge sedan som hon och jag gjorde något sådant och det ska bli riktigt trevligt. Det känns bra att båda två var eniga om att vi inte skulle ta en krogsväng. Det är skönt att komma hem i tid plus att inte må dåligt i morgon.

De sista dagarna har jag funderat ganska mycket på lite av varje. Jag vet inte om jag har blivit så mycket klokare men det känns lite bättre. Ibland kanske jag funderar för mycket och gör saker trassligt i min hjärna. Det kan vara jobbigt ibland men sån är jag och kommer nog alltid att vara. Jag kan inte stänga av mina tankar och känslor bara så där. Dom finns där och ibland bubblar de upp. Jag är en känslomänniska och ibland råkar jag att trassla in mig själv i massa saker...


När allt känns puckat

Varför går det inte att köpa en normal glödlampa på Ikea? Jag hittade lågenergilampor men inte den styrkan som jag ville ha... jag köpte två stycken som jag trodde skulle vara lite starkare men det visade sig att dom var som att tända ett solarium! Jag blir nästan bländad av de. Det känns jäkligt puckat....

Att stiga upp klockan 04:00 för att åka till sitt arbete är jobbigt, men att sedan hålla sig vaken hela dagen är OTROLIGT jobbigt. Det känns puckat....

När jag åkte hem ifrån stan så flög det lite snö i luften men inget som syndes på marken. Väl hemma så var snön kvar och det var så härligt att se lite vinterlandskap. Jag har haft funderingarna på att flytta närmare stan men när det är så här fint så känns det puckat.....

Att egentligen ha mycket att göra men känner sig helt orkeslös så att jag bara sitter i soffan och vet att jag får det stressigt senare känns bara puckat....

Varför skall man alltid ha så mycket funderingar i sitt huvud? Varför kan inte bara allt flyta på som man vill? Att varken veta ut eller in.... Det känns mest puckat...

Varför tar provsvaren ifrån läkaren så lång tid, förstår dom inte att man blir nervös? ..... puckat....

Efter att ha mejlat med någon och fått mera funderingar som jag inte riktigt kan släppa... att känna lite oro och nervositet... som känns lite jobbigt samtidigt som att det kanske är nödvändigt att veta... men inte har fått något riktigt svar... att kanske oroa sig i onödan.... det känns puckat....

Menar någon att mina planer ska vänta medans andra planer ska fullföljas?

Det är inte min dag i dag heller, känner för att ställa mig i skogen och skrika rakt ut. Det lär vara puckat för då skulle grannarna fundera på vilken dåre som står där.....

Nä nu är det dags att piggna till i duschen så att jag är pigg när jag ska uppvakta min styvpappa som fyller år idag. Det är ju ganska puckat att komma sent och vara trött....

Kanske ska jag sola under mina glödlampor.... jävligt puckat eftersom att jag skulle få sola ihjäl mig innan jag blev brun....

Livet är bra puckat ibland....


Min helg i kort sammanfattning

Nu har jag inte skrivit på några dagar... jag har varit tom på motivation plus att jag har legat sjuk.
Fredagen var jag liggande i soffan hela dagen med en huvudvärk som bultade... kvällen likaså men då var det lite trevligare eftersom att jag fick besök av mr A. Det blev fredagsmys och en tidig kväll.
På lördagen mådde jag bättre och efter några timmars övervägande så bestämde jag och mr A att vi skulle umgås med våra vänner. Jag åkte till min vän Pelle för att umgås, det blev lugnt eftersom att jag inte kände mig riktigt kry. Jag kikade mest på när grabbarna spelade Wii och Hobbe låg och myste bredvid. En väldigt lugn förfest men jag tyckte att det var riktigt trevligt. Senare gick vi upp på memento och lyssnade på karaoke. Johan var kanonduktig som vanligt.
Hobbe invigde mr A:s lägenhet för första gången och han verkade trivas där även fast det är lite mera läten inne i stan, men han är ganska van att bo där eftersom att han är med Pelle ganska ofta.
Söndagen började bra, mys med mr A, farsdag med pappsen och senare jobb. Jag blev lite småirreterad eftersom att någon tyckte att det var dålig stil att jag var hemma ifrån jobbet på fredagen och var ut på lördagen. Innan någon anklagar folk så kanske man ska ta reda på fakta.... jag var hemma för min huvudvärk på fredagen och jag tog det lugnt på lördagen, jag ville mest bara träffa folk eftersom att jag var hemma hela veckan och hade långtråkigt. Jag var inte sjukskriven på lördagen så varför hetsa upp sig???? men men....

Idag har jag jobbat hela dagen och sedan bar det iväg till Specksta för lite kalas.... Anneli och hennes sambo fyller år på samma dag så det är ganska smidigt.

Jag har inte så mycket att skriva, min motivation är borta för tillfälligt så det blir inte roligare än så här.... inga smaskiga detaljer och inga funderingar som jag vill dela med mig.


Jag och Hobbe hos Pelle

Pelle och Johan gillar tv-spel

Ebba gör en snöängel.... innomhus

Födelsedagsbarnet har blivit en gammal kärring :-)

Så här onormal kan dampfamiljen se ut!! Födelsedagsmänniskorna


Jag tänkte lägga ut en mysig bild på mr A när han ligger och sover men jag vet inte om han misstycker så jag hoppar över det.

Äntligen snö!!

Hur härligt är det inte att vakna på morgonenm kikar ut och inser att det är vitt ute!? Snön ligger som ett täcke så vackert och så ljust.
När Hobbe kom ut så blev det en väldigt glad hund som for fram bland den lilla snön som fanns. Det går inte att tro att han är 9år när han får för sig att ta ett race med sin lilla kropp. Varje år är det samma sak... han blir som ett litet barn som springer runt och trycker ner nosen i snön. Underbara varelse.

Här är lite bilder på Hobbes första snö, dom är lite suddiga eftersom att det inte är så lätt att hinna med att fota en fartdåre!




Hobbes första snökackning!

Snyggaste killen i världen njuter....


Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du: Jessica                                                                                                                                  2. Ett ord på fyra bokstäver: Juck
3. Flicknamn: Jennifer
4. Pojknamn: Jesper
5. Yrke: Jockey
6. Färg: Jusrosa (med stavfel)
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat:Jägarbiff
9. Sak i badrummet: Jag i handduk
10. Plats/stad:Jägersro
11. En orsak att vara sen:Jäkt
12. Något man skriker: Jäklar
13. Film: Jagad av vargar
14. Något man dricker: Juice
15. Band:Jackson five
16. Djur:Järv
17. Gatunamn:Jarlåsvägen
18. Bil:Jaguar
19. Sång:Jessie


Jag utmanar: Anneli, Anders, Pelle, Johanna, Maria Östberg


Den gamla dammiga

När jag tar fram den så är vissa lite mörka, otrevliga och lite röriga. Kanske går det att bena ut men jag bestämmer mig för att bläddra vidare, jag vill inte må dåligt igen, jag vill inte ha den där hemska känslan eller den stora oron igen. Jag vet att jag inte kan göra något åt vissa saker. Det är mycket att bläddra igenom... Jag fastnar alltid vid samma sida, jag känner en viss saknad och en viss längtan på samma gång. Det går inte att beskriva känslan som rusar igenom hela kroppen, jag känner mig kall, tom och lite nedstämd. Jag tar snabbt bort sidan för att bläddra vidare. Många sidor är lättsamma och glada med drömmar om framtiden. Roliga perioder. Efter ett tag kommer jag fram till en tom sida, tomma rader som väntar... Det är dags för ett nytt kapitel i mitt liv att fylla, där jag inte vill att mina forna sidor skall göra sig påmind. Vissa saker kommer alltid att göra sig påminda på ett eller annat sätt men det får jag leva med. Det skall vara ett kapitel där jag bara ser framåt mot nya utmaningar och nya drömmar. Visst kommer några av mina drömmar att finnas kvar i mitt hjärta och jag hoppas att dom besannas någon dag. Är det för tidigt att tänka på att man kan ha drömmar tillsammans med någon när det bara har gått några månader även fast det känns jätte bra? Ska jag bita mig i läppen och vänta? Ska jag fortsätta att ha mina drömmar själv och gå min stig? Eller skall jag hoppas på en bredare stig? Det är ganska svårt att veta hur man skall vara eller hur man skall förväntas att vara. Men man skall väll alltid måna om sig själv?

Men en sak vet jag, jag ger aldrig upp mina drömmar som ligger mig varmast om hjärtat..... vad som än händer


sjuk dag

Det är tråkigt att vara sjuk... att bara ligga i soffan och tycka synd om sig själv, inte ha ork till att göra något, korta promenader med Hobbe och tråkiga program på tv:n.
Att det är höst gör inte saken bättre när man är sjuk, det är kallt, blåsigt och tråkigt. Det skulle vara lite bättre att ha något att se framemot. Det behöver inte vara något märkvärdigt, men någonting iallafall. Det som är svårt är att nu i november och december är det mycket med jobb, julbord mm så det kan bli svårt att få lös många lediga dagar. Men jag gillar inte när dagarna bara lunkar på utan något mål eller mening. Plus att det är trevligt att se framemot något när man jobbar mycket, det blir inte lika jobbigt då.


Nä nu ska jag bädda ner mig i soffan och drömma mig bort igen...



En trevlig helg

Fredagen blev riktigt trevlig. Min första basketmatch, en ny upplevelse men den sporten är nog inte min favorit. MrA fick svara på mycket frågor eftersom att jag inte förstod så mycket men han svarade och såg inte så besvärad ut. Kanske tänkte han desto mer...
Middagen var god och det var i trevligt sällskap... pokern däremot gick inte så bra, jag tog inte hem vinsten någon av gångerna men jag har inte spelat sedan i februari så jag kände mig väldigt ringrostig. Det blev en sen kväll, jag och mrA kom isäng på morgonkvisten.

Lördagen bestod av härligt sällskap av mrA, yatsy som jag förlorade, tacopaj och mys. Spel har inte varit min starka sida i helgen, men jag ska ta en revanch!

Inatt har jag varit vaken mest hela tiden och inte mått så bra. När jag vaknade kände jag mig frysen, ont i halsen och konstig så jag beslutade mig för att ligga i soffan och kurrera idag. Undra vilken det är som har smittat mig.... eller hur mamma? Jag borde få sjukmat.... i form av kålpudding.....




Yes, här är beviset

Dragons vann

Lite full....

RSS 2.0