En härlig kväll med mycket dans

Jo det är sant, jag vann i yatzy! Och det fick mitt besök höra hela kvällen, hela morgondagen och säkert fler gånger. Jag känner mig nöjd. Men jag tänker inte dricka rött vin och äta jordgubbar, det var inte någon bra komination.

Gårdagen började väldigt härligt med att äta frukost ute i den härliga sommardagen. Vi satt ute nästan hela dagen och vi gick ner till vattnet så att Hobbe fick bada. Sedan var det mest en slapp dag i solen innan det var dags att göra sig redo för kvällens party.
Att träffas på en uteservering visar ett tecken på att det är sommar, så härligt. Efter att kvällens partygäng samlats så gick vi till stadshuset för en middag. Vi var sju stycken partyglada och förväntansfulla som satt laddad. Verkligen ett trevligt gäng men som vanligt så var det jag och grabbarna. Jag är inte ledsen för det eftersom att det är enklare och avslappnande med killar.
När kvällens höjdpunkt började, Hedkandi, så blev jag otroligt laddad! Fy fasen vad bra det var. Kanon dj:s som verkligen kan det här med musik! I början kändes det lite som dostalgi. När jag ofta var på ravepartyn. Jag kan dansa många timmar till denna härliga musik. Känslan som man får i kroppen är helt ljuvlig och man vill inte att kvällen skall ta slut.
Det dunkar i bröstkorgen av basen, man hör inte sina tankar för musiken, står på dansgolvet men man glömmer nästan bort sin kompis för man blir inne i musiken och sig själv, en skön känsla kommer igenom kroppen och man står och njuter.
Men när jag kom hem kändes det tomt....

Gårdagens party var det hittils bästa i år och det är nog inte mycket som slår det. Dagens värk i fötterna och baksmällan som smyger sig på gör faktiskt inte så mycket för det var värt lite smärta i dag.







Nu är det bara att ligga på gräsmattan och njuta av det härliga vädret.....

En vinkväll med trevligt sällskap

Efter en dag fyllt med stress så är jag äntligen hemma i lugnet. Sitter ute med datorn i väntan på mitt trevliga vinsällskap som snart skall komma. Men vad har jag gett mig in på??? Jag som kan vara så kaxig ibland gick med på ett vad om att vinna i yatzy... Det mitt trevliga sällskap inte vet är att jag är dålig.... väldigt dålig på yatzy plus att jag är en dålig förlorare.  Vem vet, man kanske måste ta till fula trick som att försöka att få i honom väldigt mycket vin på väldigt kort tid.... Eller kanske ta på sig kläder med djup urringning? Det värsta är ju att jag tappar koncentrationen när han ler... eller ser på mig med sina vackra ögon...
Det som är ganska svårt att veta när någon som man inte känner så väl ska komma på besök, är vad man ska bjuda på. Men med tanke på att han tränar ganska mycket så blir det massa olika frukter... och vin. Men rött vin och jordgubbar är det verkligen det bästa att bjuda på? När man ler så är tänderna missfärgad och jordgubbskärnor mellan varje tand? Nä, det går nog bra, det är säkert bara jag som är lite nervös....

Men jag säger bara tack Anneli! Du vet vad jag menar...

En kväll med funderingar

Det var nog många som satt och snyftade lika mycket som jag gjorde till Grey´s anatomy i kväll. Så sorgligt och så vackert.
Det blev en myskväll med Hobbe eftersom att jag är hemma ifrån jobbet pga att jag inte mår så bra, höll på att svimma när jag var på promenad förut, jag vet att det är mitt dåliga blodtryck som spökar men jag tyckte att det var lika bra att vara hemma och ta det lugnt.
Efter att ha legat ihopkurad i soffan med den ständiga följeslagaren, Hobbe, och kollat på en riktigt romantisk film så börjar tankeverksamheten igen... Ibland kan det kännas ganska tomt att bo själv, att inte ha den där närheten och vardagen med någon man bryr sig om, men samtidigt är det ganska skönt att kunna göra vad man vill och kunna se på vilket program man vill eftersom att killar har en förmåga att hålla krampaktigt i fjärrkontrollen.
Jo visst kan det vara skönt att vara själv, men det är nog härligare att ha någon att pyssla om. Att känna att man hör ihop och forma sitt liv med någon som man älskar. Känslan av att livet känns helt rätt och att man bara har framtiden framför sig utan större hinder.
För är det inte meningen att alla har en själsfrände? Vissa går en liten krångligare väg innan man till slut hittar den som man sedan trivs med och andra glider in på en räkmacka och landar mitt i prick. Den sistnämnde är inte jag, och jag vet inte om jag skulle vilja vara den heller. Med tanke på hur krånglig min väg har varit ibland så har en vis kvinna sagt till mig ' Jessica, du och jag har fått mycket livserfarenhet med tanke på vad vi har fått gå igenom'  och hon har nog rätt. Min moster är en vis kvinna. Jag hade inte varit den jag är idag om jag ínte behövt gått min krångliga väg. Vissa saker skulle jag kunna göra vad som helst för att få ogjort, men andra saker har bara format mig även om det var jobbigt just då. Men nu hoppas jag bara på att mitt liv blir bra och att det är dags att ta för sig och njuta.



Jag tror på att det finns en att dela livet med åt alla och den tron kommer jag alltid försöka att hålla fast vid.


Avslappnad dag

Att vara ledig när det är ett härligt väder och vetskapen av att man egentligen skulle ha jobbat är ljuvlig känsla. Även fast det har varit en avslappnad dag så har jag hunnit med mycket så det känns bra. Förutom att jag var till min bror för att fira hans födelsedag så var jag till min moster på ett spontant besök. Det blir oftast spontana besök till henne och jag vet inte vad hon tycker om det men hon brukar se glad ut. Alltid när jag är där så känns det som att jag skulle kunna stanna hela kvällen. Vi har som oftast mycket att prata om och tiden går fort. På något sätt får hon mig alltid att må bra och hon har så mycket kärlek inom sig... min kära moster... Tänk vad mycket hon har fått stå ut med när jag har varit där och mått dåligt. Men hon har nog haft ganska roligt åt mig när jag har gjort något korkat som vanligt. Hon är en av de få personer som känner mig utan och innan och kan läsa mig som en öppen bok. Kanske är det för att vi är så lika. Jag kan skatta mig lycklig som har henne i mitt liv.... min älskade moster....

Helgen har varit ganska bra även fast jag har jobbat. Gårdagens slut får mig att le och jag vill spola tillbaka tiden för att uppleva det igen.....

Jobbarhelgen går mot sitt slut

Att vakna av en trevlig överaskning är riktigt skönt, det förgyller dagen på något sett. Allt går lättare och helt plötsligt så har man gått på promenaden med Hobbe utan att egentligen inte har tänkt på det... Men förutom dom gråa molnen på himlen så finns det ett till grått moln, jobbet.. Varför skall man jobba på helger när man kan ha så mycket annat för sig som är mycket trevligare. Men nu är det bara att ladda för en trevlig lördag på arbetet och jag får tänka på alla pengar jag sparar.
Igår kom en vän på middag, jätte trevligt och det är tur att vi är lika till sättet. Först gjorde vi (jag) en god middag och när det var färdig avdukat så lade vi oss i ett varsit soffhörn och sov i några timmar för att sedan åka och jobba. Jätte skönt.

Imorgon hoppas jag på en härlig dag med fint väder, kanske så får jag vakna av en trevlig överaskning igen...

Lite ord men stor betydelse.

Man bär alltid med sig den man är och även om hon sminkar sig, så finns det ett ansikte under - och det ansiktet är hon.

Man kan lura andra ganska länge. Man kan lura sig själv en stund men i längden går det inte.

Jag kan inte springa ifrån mig själv, hur fort jag än springer är skuggan alltid med, jag kan släcka ljuset och låtsas att den inte finns men så fort någon tänder är den där....


Hemma igen

Att det var sista dagen i Stockholm blev lite vemodig. Vetskapen av att jag inte kommer att träffa mina långväga vänner är lite sorgligt plus att storstaden viskar lite i mitt öra 'stanna, åk inte hem'. När jag väl sitter på tåget så hamnar jag givetvis mellan två småbarnsfamiljer. Då kommer rösten igen 'stanna, åk inte hem'. Innan vi passerade arlanda så var det full fart på småttingarna som drog i mina byxor, petade på boken, slickade på armstödet osv....  När jag kom hem så möttes jag av regn. 

Igår blev jag på lite halvdåligt humör av ett visst sms. Jag svarade uppriktigt på smset men fick ingen komentar tillbaka. Varför skall man bara skylla på en när det kanske inte går som man har tänkt sig?  Men det är som vanligt... mitt fel.... ingen annan gör något dumt. Tror man då att jag ska bli glad och be om ursäkt? Sån är inte jag... Jag backar hellre och går vidare åt något annat håll. Jag kan bara ansvara över mitt liv och de vägar jag väljer att gå. Ibland kanske jag är klumpig och det kan jag be om ursäkt för.

 


Lite funderingar och lite irretation

Att vara på konferens och sitta still hela dagarna är ganska segt. Men här på Bommersvik är det en så härlig natur så att man kan inte låta bli att promenera omkring. Synd bara att vädret inte har varit det bästa men det har varit härliga dagar iallafall. Jag har träffat härligt folk, både såna som jag känner och nya.
Imorgon blir det hemfärd men hinner med en liten shoppingrunda innan tåget går. Så med blandade känslor kommer jag hem med tåget 19.50.

Jag har jobbat väldigt mycket nu dom sista veckorna plus att det har varit en hel del verksamhet i min hjärna. Det har blivit mycket och jag har kännt mig trött och otillräcklig. Mycket för att jag inte har hunnit med mina nära och kära. Hobbe har fått åkt mellan sina hundvakter och ibland har jag kännt mig tvingad att ha tid till vissa saker så att jag har fått struntat i andra. Tyvärr så har inte jag längre dygn än andra och vissa verkar bli sura på mig. Det tar på krafterna så då blir det automatiskt att jag ignorerar. Varför kan vissa saker inte bara få vara som dom är? Eller kan inte saker vara lättsamma??
Dom här dagarn har jag bara brytt mig om mig själv och försökt att njuta av trevligt sällskap och en fantastisk natur.



Härliga natur



Nu är det dags för ett nytt avsnitt av brothers & sisters


Sanna vänner är dom som låter mig vara som jag är

En seg måndag

Efter att ha haft en seg tågresa till Stockholm så var det dags för nästan tre timmars shopping. Det var inte den piggaste tjejen som sprang i affärer med tanke på att jag fortfarande känner mig bakis efter en hård helg. Men eftersom att jag gillar shopping i Stockholm så var det bara att bita ihop. Väl framme i Bommersvik där jag skall tillbringa tre dagar så var det ganska skönt att träffa alla mina kollegor. Vid middagen chockade jag nog några med att beställa in en cola till maten, vilket aldrig brukar hända. Och när jag sedan gick till mitt rum i lagom tid så fick jag några kommentarer.  Men man är ju inte purfärsk längre så jag orkar inte hur mycket som helst. Då kommer tankarna igen.... Börjar jag att bli gammal? Orkar jag ingenting längre och vad fasen kommer halsbrännan ifrån?  Men i morgon kanske jag är ung igen?! Eller?
Jag har ganska mycket tankar i mitt huvud så det känns ganska skönt att få komma iväg några dagar. Nackdelen är att jag är i Stockholm, där jag trivs så bra. Jag har alltid ångest när jag ska åka hem igen. Jag har haft många tankar på att bosätta mig här nere men jag vet att Hobbe inte skulle trivas, det gör att jag håller mig hemma i den tråkiga staden. Jag tror att jag gillar Stockholm för att man kan vara väldigt anonym och flyta in i mängden, men oxå för att det är en otroligt vacker stad. Att vandra i tantolunden, eller njuta av hötorget, eller varför inte sitta i en mysig pub på södermalm. Jag gillar södermalm..


En partylördag

Min lördag blev lite stressig efter att min vän i  från Stockholm åkte. Jag och min syster och hennes dotter åkte för att fira min mosters fördelsedag. Riktigt trevligt! Men när jag kom hem så insåg jag att det var dags att försöka hinna med det som skulle göras innan det var dags för en fest. Det slutade med att jag hade ca 20min på mig att fixa håret och sminka mig!
Väl på stan så hann jag och min vän  (det lilla äcklet) att ta en drink på en pub innan det bar av till casinot. Ja, hon var nykter när vi gick till puben, men när vi nästan var framme så hörde jag 'hoppsan! Vad hände?!' När jag insåg vad som hände så gick det inte att hålla sig för skratt, där gick hon mitt i stan, i sin fina klänning, med en nerrammlad sty up som hängde över knäet! Hon är ju underbar denna människa! Det är sällan som vi får en helkväll utan att det  händer nånting galet!
Det var en trevlig kväll med taxi, men jag hade trevligare på aveny. Det var många ifrån jobbet som var där men jag träffade även andra. En av dom som jag träffade är en vän till mig som jag alltid har så roligt med. Vi har känt varandra i många år och han gör mig alltid glad, även fast vi inte umgås lika mycket nu, men jag saknar honom och han vet nog inte hur mycket han betyder för mig.Han berättade att han blev ledsen i bland när han läser min blogg, men det här är jag och allt jag skriver kommer ifrån hjärtat.
Jag träffade många som jag känner och det blev en lyckad kväll! Vissa känner jag inte så väl men jag blev glatt överraskad av och jag hoppas att vi kommer att träffas oftare i framtiden. Men för ett ögonblick så kom det en stor klump i min mage, jag fick höra att mitt ex var där, mannen med det underbara leendet,  jag har inte träffat honom efter att det tog slut så jag visste inte hur jag skulle reagera. Men jag såg han aldrig, annars kan det vara att jag var i så trevligt sällskap att jag missade honom.
Kvällen slutade med att vi var några som gick bort till Big boy. Det lilla äcklet gick och höll up sina sty ups tills hon blev less och kavlade ner dom till skorna! Synd att jag inte tänkte på att fota. Jag tyckte att det var jätte kallt att gå med klänning dit bort, det var inte så konstigt med tanke på att det var 0 gradigt ute.... men med trevligt sällskap så kan man stå ut med ganska mycket.

Tyvärr så glömde jag att kameran var med....


Äntligen lördag....

Igår var det en trevlig dag och kväll med några glada kollegor ifrån mitt ena jobb. Efter en förfest på kontoret så bar det av till olearys. Lite folk men det var ganska trevligt iallafall.
Min vän ifrån Stockholm blev lite försenad hit, så när hon kom plockade hon upp mig i stan för att sedan köpa med oss mat och åka hem. Hon är en väldigt pratglad tjej, så när det började att ljusna ute så gav jag henne en liten pik att det kanske var läge att sova.När vi lade oss i hopp om att sova så surrade hon på in och utandning och jag råkade somna men vaknade av 'Jessica... håller du på att somna?' Hon är en härlig människa!
I morse var det trevligt att ha lite frukost sällskap, och vi han med lite mer prat innan hon begav sig till Umeå.

Ikväll blir det party igen, med mitt andra jobb. Ska bli trevligt.

Jag tror att den här kvällen blir trevligare än gårdagen och jag hoppas att den får ett bra slut...


En stressig dag

Gårdagen gick av sig själv, jag var på bra humör och tiden på jobbet gick fort. Jag sov hos en vän i stan eftersom att mitt skift slutade 22.00 och jag började 5.00 i morse. Ja, jag vet att det blev lite tid att sova men det gick bra iallafall. Nackdelen med att sova hos en manlig vän och glömma hårfönen hemma är att man får åka på jobbet med blött hår. Som tur är så är det inte många som ser mig den tiden på morgonen. Men att få sova den där halvtimmen extra är värt mycket.
Idag vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med mig. Jobbar 5-13, shoppa med det lilla äcklet, hämta Hobbe, åka till mamma, gratta pappa, sola, städa, tvätta och till sist försöka att hinna umgås. hur skall jag lyckas?? Egentligen var det igår som min pappa, min moster och min plastbrorsa fyllde år men jag hann inte att uppvakta någon, jag har lite dåligt samvete för det. Så idag blir det pappa och på lördag blir det moster. Min plastbror bor i Karlshamn så han får vänta..

Snart är det helg och jag längtar...

Lite funderingar

Kan det lilla göra en glad? Ja, jag tror det. Bara man tillåter att ta emot lyckan när den knackar på ens dörr. Visst jag har mina perioder när jag inte mår så speciellt bra, men det är kanske en liten törn av min dåliga självkänsla och en liten påminnelse av det som har varit. Men om man inte bearbetar, så försvinner inget heller. Jag har bearbetat mycket och jag känner själv hur jag blir mer och mer självsäker. Jag bearbetar mycket genom att skriva här på bloggen.
Men jag har också mina perioder när jag är glad, dom perioderna är längre än dom dåliga.
Just nu längtar jag till helgen, pga ganska många anledningar. En av anledningarna är att på fredag kommer min vän ifrån Stockholm hit. Hon ska bo hos mig en natt innan hennes resa fortsätter till Umeå. Det är härligt med en att bo med även fast det bara är fredag-lördag. Jag saknar att ligga och surra med någon innan man somnar för att sedan vakna upp och äta frukost tillsammans. Vi träffas inte så ofta så det ska bli skoj! Andra anledningar är att på fredagkväll blir det party med mina kollegor ifrån facket, och min vän hänger med där. På lördag blir också party men med mitt andra jobb, det längtar jag också till, då skulle egentligen Anneli vara min respektie, men jag bytte bort henne till Pelles respektive. Det ser lite bättre ut att gå kille och tjej istället för två tjejer och två killar. Jag tror att det blir en bra kväll, vem vet, det kanske blir ett bra avslut på min partyhelg...
Nästa vecka ska jag till Stockholm på konferens, då får jag träffa min vän i från Karlstad, det ska bli skoj. Henne går det inte att ha tråkigt med. Härliga människa!!

Men i överlag känner jag mig glad nu. Kanske är det vårkänslorna som har kommit fram igen


Sugen...

Nu när det är bar backe och ganska skapligt väder så ser man alla motorcycklar. Hur härligt ser det inte ut att glida omkring. Jag blir mer och mer sugen på att ta mc kort och innan sommaren är över så har jag nog köpt en motorcyckel. Nackdelen är att min lilla vän som jag vill övningsköra med, får jag inte övningsköra med förrän i september. Trist....
Men i värsta fall får jag tvinga ut mammas man på några svängar, fast han säger nog inte nej med tanke på att han gillar sin hoj ganska mycket :-)  Annars så kan jag kanske fråga min vän som jag jobbar med, han har haft sitt kort länge.
Mmm det skulle vara härligt.



Här är min lilla vän på sin lilla hoj. Tvåbarnsmorsan ser ju bra söt ut!

En mysig helg går mot sitt slut

Gårdagen blev en lyckad dag. Efter jobbet så åkte jag hem för att göra mig klar och åka till min vän och grilla. Det blev en trevlig kväll med god mat, gott vin och trevligt sällskap. Hobbe fick träffa sin syrra, men dom har inte träffats på något år så det var lite osäkert mellan dom och det slutade med att dom slogs. Men det gick bra.
Jag sov kvar hos den lilla familjen, och hur härligt var det inte när Amanda kom smygande på morgonen! Vilken underbar start på dagen. Jag, Amanda och Hobbe låg i sängen och bara mådde gott innan vi steg upp för att väcka resten av familjen. Efter lite stök och bök så bar det av till badhuset där vi mötte upp syrran och Signe. Vilken härlig förmiddag, det är inte så ofta som jag får träffa alla mina tre gudbarn samtidigt! Alla tre har härliga personligheter och jag skulle inte kunna ha ett liv utan dom. Det får mig att börja fundera över min längtan till ett barn. Den längtan blir bara större och större. Hoppet finns fortfarande kvar på att jag ska få uppleva den lyckan en dag..
När vi kom hem till lilla familjen så fick Hobbe träffa sin syrra en sista gång innan vi åkte hem, det gick bättre för dom slappnade av med bus. Skönt!
Så nu sitter jag och känner mig helt nöjd över helgen....



Jag och Ebba



Amanda och Signe på badhuset

jobba med vad?

Vad vill jag jobba med när jag blir stor? Nja inte inom taxi iallafall. Jag börjar att bli så le på alla som ständigt klagar, är bitter, och är så avundsjuka när det går bra någon dag för någon annan. Jag har många vänner som kör taxi och dom är helt underbara, men dom har inte taxi som en livsstil heller, dom vet att det finns ett liv utanför. Jag vet inte hur mycket  skitsnack som jag har fått tagit pga av att vissa tror att jag ger bättre jobb till mina vänner. Jamen hur orkar man!!! Skaffa ett liv! Jag har väll viktigare saker för mig! Men givetvis så finns det många som är bra inom taxi också.
Jag har kommit på två saker som jag skulle vilja jobba med, men det innebär att jag måste börja att plugga, när det gäller dom båda. Jag vill inte avslöja något förrän jag har bestämt mig. Men det är min bästa vän som fick idén till det ena valet. Jag gillade hennes idé och hon fick mig att tänka till lite. Men att plugga tar emot så fruktansvärt mycket. Men förr eller senare måste jag nog, för vad förutom jobb innom taxi får man med den utbildning som jag har? Mc donalds kanske....
Kanske skulle allting kännas  så mycket bättre om jag jobbar med något som jag brinner för? Jag har inte pluggat efter gymnasiet så vem vet, jag kanske gillar att plugga det som jag är intresserad av....


Är jag gammal???

Värmen kröp sakta tillbaka igen, den härliga värmen som gjorde vardagen enklare. Men har vi tur så kommer den tillbaka snart igen. Jag längtar.... tills jag kan ligga på gräsmattan och sova, tills jag kan sitta ute och höra vågornas ljuva stämma och tills jag kan få slippa att frysa. Att få gå ut i en härlig klänning och bara njuta av grönskan och vattnet.
sommarkvällarna kan lätt avnjutas ute i hammocken med en god bok.
Börjar jag att bli gammal? Känns så ibland. Jag som var en riktig krogmänniska förut. Men nu mera så tycker jag att det inte ger så mycket än lite ytliga kommentarer och en jäkla baksmälla. Visst kan det  vara skoj att lufta på sig i bland, men inte varje helg som förut. Jag får mycket trevligare om jag går till grannen och spelar spel med några drinkar som tillbehör.
En tillvaro som jag kan sakna ibland, är dom mysiga vinkvällarna hos min moster, när vi sitter där, dricker vin och lättar på våra hjärtan för att sedan sitta och snyfta åt varandras historier. Sedan blir vi glada igen och tar en taxi in till stan. Sååå härligt mysigt!
Men nu knackar sommaren på dörren och jag vet att det blir mycket plantering av blommor,  grillpartyn, sena sommarnätter och allt vad sommaren innebär. Jag längtar!

Har jag börjat att njuta av livet eller har jag blivit gammal?


Den lilla flickan och saknaden

Varför kan man inte känna den riktiga glädjen om allt känns bra? Flickan har kämpat med att försöka att vara glad i så många år men glädjen verkar ha försvunnit. Visst finns den där lite, men inte helt. Livet kan kännas bra men vad är det då som fattas? Utåt sett så är den lilla flicka oftast glad, men innanför sina murar så är hon fortfarande ganska ledsen och eftertänksam. Ibland så vill hon bara skrika ut sin förtvivlan i hopp om att det ska bli bättre och ibland så vill hon bara ligga i någons famn för att bli tröstad. Men eftersom att den lilla flicka har svårt för att visa sina känslor så händer det aldrig att någon ser hur hon egentligen mår. För hon är duktig på att dölja de saker som är jobbiga. Kanske för att hon inte våga hoppas på att hon kan få det bra, kanske väntar hon på det där bakslaget som brukar komma. Det är inte någon i hennes omgivnings fel, det är hon själv som kanske måste släppa lite på allt för att kunna trivas. Men det är svårt. Vissa saker är svårare än andra att släppa, vissa val som man har gjort följer en hela livet. Andra saker har hänt men man rår inte för det, men finns fortfarande kvar i ens hjärta.
Det kan vara därför som den lilla flickan måste vara för sig själv i vissa perioder, för att hon mår inte bra men gör ett försök till att må bättre.
Det är jobbigt att inte kunna känna den riktiga glädjen, att känna att allt är toppen och livet leker.
Det är jobbigt att inte kunna känna hela den riktiga glädjen när det finns någon som gör mig glad. Men hoppet om att det blir bättre finns.

Den lilla flickan och saknaden av glädjen kämpar vidare.

Min nyttiga vecka

Måndagen började väldigt nyttigt. I matlådan som medtogs till jobbet så var större delen en god sallad, men vad hände sedan? Jo jag och min kollega började att prata om godsaker så det slutade med att jag tog bilen till affären och köpte en varsin blåbärsbakelse till oss. Hur kan jag vara så korkad!!! Man kan inte unna sig saker varje dag, då slutar det med att jag går upp mina 10 kilo som jag har lyckats att gå ner. Nä nu är det nyttigt som gäller igen. Hur ska man annars våga att ta på sig bikinin?

En lördagskväll

Som jag skrev i går så blev det ingen tjejkväll, men det blev party iallafall. Men måste man hålla samma tempo som grabbar? Bra dumt. Kvällen blev lyckad med god mat, sommardrinkar och spel. Sequens är det spel som jag gillar mest. Efter en trevlig förkväll så åkte vi in på aveny. Varför???? ja, det undrar jag oxå. När vi kom in så tyckte jag att det var konstigt folk, inte den typ som brukar vara där, och ung var dom också. När vi gick upp så förstog jag varför, Melody club spelade, ja, dom var jätte bra live, synd bara att jag inte tog med mig kameran. Men när det är uppkäftiga, snorfulla unga människor så bli det inte kul... när DJ:n började spela så var det riktiga nostalgi låtar som gjorde så att man minns hur det var när man satt i den där grafittigråa epatraktorn och skumpade omkring. När man fick en spya i knäet av pojkvännen för att han var för vek för virvelvinden! Med minnerna med mig så gick jag till baren igen, stog och studerade lite folk och insåg att det var dags att åka hem. Som tur var så tyckte min vän likadant. Det känns som att krogen har gjort sitt ett tag och jag uppskattar mer en trevlig kväll utan stadslivet. Börjar jag att bli gammal?
Imorgon får jag ta mig i kragen igen, jag har fuskat mycket med maten i helgen känner jag. I natt blev det en helt onödig promenad till max också.. suck... nu är det bara att stå som en dåre på steppmaskinen igen.

En trevlig dag med trevligt sällskap

Igår åkte jag och Anneli på en liten tripp med hennes barn till den trevliga mannen för att kolla på kossor och grilla lunch. Det var jätte härligt. Först gick vi till kossorna för att hälsa på, dom små rackarna är ju så söta! Ebba och Amanda gillade också dom. Det är lite som noaks ark där borta. Det är kor, hund, katter och ödla. Jätte mysigt. Sedan gick vi ner till stranden för att grilla korv, hur härligt som helst. Det var bara att sitta och njuta av det underbara vädret och det trevliga sällskapet. Som vanligt så var det jag och Anneli som tappade korven i elden.... så typiskt oss.
Senare på kvällen  fick jag besök av den trevliga mannen. Vi åt kinamat och kollade på humorgalan. Egentligen tycker jag att det är ett lite fel namn på denna gala. Varför humor när det är om dom små stackars barn som har det jobbigt? Det var en trevlig kväll och jag är riktigt nöjd med gårdagen! Jag hoppas att det kommer en sån dag igen.

Idag skulle jag egentligen ha en mysig tjejmiddag med vin, paj och tjejsnack med några kollegor.Vi skulle vara fyra stycken men två avbokade några timmar innan. Efter att pysslat och förberett nästan hela dagen så blev jag less och pratade med den  partypingla som var kvar (som aldrig avbokar något) att vi avbokade kvällen eftersom att båda kände likadant. Man blir lite småbesviken av att ha laddat för en härlig kväll med trevliga vänner och sedan blir det inget. Men inte hänger jag läpp för att två stycken inte vill komma, här laddas det om till en partykväll istället! Så ikväll blir det inget tjejsnack, det blir party!



En härlig bild ifrån gårdagen.



Jag fastnade lite för den här lilla juvelen! Se så söt han är!!

RSS 2.0