Ditten och datten...

... I bild


Middag och mys

Igår var jag på tjejmiddag hos min kusin. Det var väldigt trevligt och hon hade gjort en fantastiskt god middag.. Jag saknade den idag lite :-)
Minnah vaknade 07 och det innebär att jag oxå vaknar, efter att hon legat i vår säng drygt en halvtimme så gick hon och mr A så att jag skulle gå vila. Lagomt till att jag precis hade slumrat till så hörde jag en lastbil... Väldigt nära, jag kikade ut och såg min systers man som kom och skulle hjälpa oss att ta bort ett träd och en stor buske. Då var det bara att gå ut och se pigg ut kl 08.
Jag är tacksam för att han kom för jag vet att han har mycket att göra den lilla tussen.
Så idag har vi grävt, sått gräsmatta, planterat blommor och småfixat ute. Nu känner jag att det svider på mina axlar och jag känner mig helt slut... Tack och godnatt världen...


Mys

Det har varit en heldag med besök av nära och kära, en riktigt trevlig dag. Minnah somnade utmattad och jag och mr A goar ner i soffan med en film...


Ja just det!

Jag har ju glömt att lägga ut en bild på Minnahs födelsetårta med Lollo och Bernie! Den blev kanonfin. Minnah är så nöjd med alla fina paket som hon fick av nära och kära. Tack snälla ni!!

Största dagen på året är när mitt lilla hjärta har födelsedag. Jag är så stolt över att vara mamma till denna guldklimp


Början var ju inte okej

Började semestern med att bli rejält förkyld, nu är det bara hostan kvar och det är jag tacksam för. På midsommarafton så var det istället Minnahs tur att få feber och blev allmänt hängig... Nu har hon oxå bara hostan kvar som tur är.

Idag blev det en heldags shopping. Allt från en ny gräsklippare till lite kläder.

Guuuud vad jag gillar att ha semester och få vara med min underbara dotter varje dag!


Sista rycket...

... Innan semestern är i full gång. Måndag fackligt arbete, tisdag styrelsemöte i Östersund, onsdag och torsdag personaldagar i Sollefteå, fredag jobb på taxi sedan blir det att se Brolle med bästaste Anneli, lördag förbereda Minnahs kalas, söndag är den stora dagen då Minnah fyller 2 år.... Måndag blir det skalmanklockan och första dagen på semestern!!! Japp, det gäller att ligga i så här i slutspurten.
Nu ligger jag på hotellrummet som är så fint och med en vacker utsikt. Jag kan verkligen rekomendera hotell hallstaberget!

Det har varit en fullspäckad dag med bra diskussioner så nu vankas det sömn så att jag orkar med fortsättningen i morgon.


Början var inte lätt

Tydligen har det åskat i natt men jag och Minnah har sovit som stockar. När vi steg upp så stod regnet som spön i backen och grått så långt ögat kan nå.
Efter en seg morgon så var det dags för dagis, det visade sig att det blev den jobbigaste lämningen av Minnah sedan hon började på dagis. Hon blev jätteledsen och kramphöll i mig och sa " mamma mamma" hela tiden, hon ville inte alls vara ifrån mig idag. Det var bara att bita ihop, blinka i mina tårfyllda ögon och gå därifrån. Fyyy vad det gjorde ont i mammahjärtat. Där satt jag i bilen och kände mig som ett monster som bara lämnar min gråtande dotter... När jag ringde och frågade hur det gick så fick jag veta att allt var som vanligt igen och gråsuggan föll från mitt bröst, för jag lovar att det var inte bara en sten..


Tjejmys

Ikväll blev det middag och sommardrink med bästaste Erika på stan. Det var så länge sedan vi umgicks och vi har så mycket att prata om, riktigt trevligt måste jag säga!


RSS 2.0