Halloween disco

I går när jag hämtade Minnah på dagis så berättade fröknarna att barnen har blivit inbjuden med kort varsel på halloween disco till avdelningen bredvid.  Vi har inga såna kläder hemma så jag drog till syrran för att hämta, men jag blev inte helt nöjd så det var bara att åka ut till birsta i panik.
När jag kom hem sov Minnah så jag fick visa kläderna i morse. En mycket nöjd tjej blev det när hon hittade en svans på klänningen!
Det blev en stolt tjej som gick till dagis i dag... Med en stressad mamma.
Det gick lite sisådär att fota eftersom hon var lyrisk över att gå på "fisco" så hon hade svårt att stå still.






Inte min grej...

Fan vad less jag blir! Igårkväll satt jag i min ensamhet och målade så noga och fint.. Det tog lång tid och jag kände mig så nöjd.
I morse när jag gick ut i garaget för att måla en sista gång så var det som att få ett knytnävsslag. Resultatet var inte alls bra, det måste ha varit för kallt i garaget. Fan vad less jag blir. Nu orkar jag inte att slipa och börja om igen. I morgon ringer jag en firma som får lackera min gamla fina skänk så att den blir så fin som den har kapacitet till.

Måla är uppenbarligen  inte min grej

Lugna lördagen!

Först mysmorgon med lilla Burre. Jag har jobbat förmiddagen hela veckan så en morgon med mycket mys var efterlängtad.
Minnah packade väskan som hon skulle ha med sig till fammo och faffa, hon sover nämligen där inatt för att ha lite kvalitetstid.
Efter några timmars fackligt arbete så passade jag på att måla lite och pyssla hemma i min ensamhet.

Brasan och ljusen är tänd och en romantisk film på tv:n... En myskväll med andra ord




Helgen är snart över

Helgen har bestått av arbete och sysslor hemma på gården och städning inne. Snälla helg var över snart!!!
Minnah gillar verkligen att kratta och hoppa i lövhögen.
Igår kom farmor för att leka med Minnah så att vi kunde röja undan och åka till tippen med ett lass skräp.




Bullmorsa

Igår kom jag och Minnah på att vi skulle baka. Sagt och gjort, där stod jag med mjöl, deg, plåtar mm och Minnah gick och lekte... Tack tänkte jag. När det var dags för att strössla på det sista så kom hon tillbaka och hon var så nöjd att hon fick fixa det själv.

Idag har det varit fackligt arbete för hela slanten och väl hemma så fortsatte jag med operation "måla byrå". Fan vad jag ogillar att måla. Min moster har målat om i stort sett hela hennes lägenhet och fixat och donat.. Men klagar inte. Här står jag med en jättefin byrå som kommer att bli ännu finare och svär över att det är ett pissjobb... Ja man kanske inte ska klaga... Stor eloge till dig Inger!!!



Biltid

I morse gjorde jag ett stop i grannkommunen för att hämta upp en kollega och sedan bar det av till Ö-vik där vi höll en introduktionskurs. Det blev få deltagare men det var en givande dag. 
Det är alltid trevligt att sitta och surra med Johanna, och vi hade några mil på oss.

Nu har jag myst ner mig i soffan för en myskväll och med vetskapen att jag är ledig i morgon... En romantisk film och tända ljus i min ensamhet... Ganska skönt med tysthet och egentid när man har jobbat mycket den senaste tiden.

Pepp tack!

Minnah är skjutsad till dagis, handling på Ica är gjord och nu är det bara resten kvar... Dvs städa, ner med gardiner, stryka gardiner, upp med gardiner, kasta uteblommor, plantera uteblommor och lite mer måsten, men luften gick ur mig.. Jaha nu sitter jag på soffan och försöker att komma på en anledning att slippa men jag kommer bara på mer saker att göra... Fasen vilket dödläge. Kan inte det plinga på dörren och där står Anneli? Nähä..
Kan det inte ringa någon som jag blir motiverad och inspirerad av? Nähä...

Nä det är väl bara att masa sig upp då. Nu tänker någon "ska hon byta gardiner utan att putsa fönstren?" Nej, jag hatar att putsa fönstren så jag lejer bort sånt 😜 hon kommer efter lunch. Fan, måste hinna duscha blommorna.

Jahaja

Då var det ett tag sedan igen...
 
Ibland när man jobbar mesta delen av den vakna tiden så finns det inte så mycket att skriva om. Livet rullar på som ett ekorrhjul och ibland hoppas man på att man snubblar till så att det finns en chans att hämta andan.
 
Det är mycket funderingar för tillfället om hur man ser på livet, hur andra ser på livet och kanske hur man borde se på livet. Man lever trotts allt bara en gång (vad man vet) och den gången kanske man ska ta tillvara på.
 
Igår hann jag och Minnah med lite kvalitetstid med mamma och moster. Lite shopping, fika och mys. När jag åkte och jobbade så följde Minnah med sin mormor hem. Jag tror att det var efterlängtat av den lille...
 
Fruktstund hos "mommo"
 
I morgon är jag ledig... mysigt tänker säkert vissa. Nej nej, då är det dags att kasta blommor ute och städa, byta gardiner mm inne.
 
 
 

RSS 2.0