Fullspeckad dag!

Fasen , mitt knä är lite bättre idag men inte alls bra... suck. Jaja det är inte så mycket att göra åt. Inga negativa tankar nu... bara att bita ihop och skaka rumpa så att kilona rasar :-)

I morse blev jag glad när jag stod i garderoben! Jag hade inte en aning om vad jag skulle gömma kroppen i, men jag hittade min svarta tunika som har krymt på något vis och när jag provade den så vipps så passade den! Även fast det bara har gått tre veckor med träning så ger det resultat!! Lovely!

Dagen började med att jag hjälpte till med insläppet till sambons innebandymatch, sedan bar det av till avdelningen för lite fackligt jobb som jag missade i fredags pga tiden inte räcker ibland när jag har barn, hus och hund plus att mr A jobbade i Stockholm. That´s life. Sedan står handling och hämtning av Hobbe innan jag åker till mina svärföräldrar på middag. Minnah åkte dit vid lunch idag för att leka med farmor och farfar. Åååå vad jag saknar min lilla sockertopp!!
Dagen blev fullspeckad men med trevliga saker så det känns inte det minsta jobbigt.

Jo just det. Nordic vann matchen och mr A gjorde tre mål. Jag missade hans mål för jag var upptagen i kassan då men jag hörde hans namn i högtalarna.
När det var några minuter kvar satt jag och kikade... Då snubblade han och gick nästan ner i spagat! Jag höll andan för jag trodde att långkroppen skulle gå av, men han är nog ganska spänstig även fast han inte är purfärsk längre.


Lördagsmys

I går skottade jag gården istället för att träna så i morse bar det av till gymmet. Det blev fem kilometer på löpbandet varav lite drygt två av dessa joggade jag. Allt kändes bra i benet som jag trampade fel med, lite öm i knäet bara. Sedan åkte vi till birsta en sväng och köpte färg till lilltoaletten. Nu är vi hemma efter lite lördagsmys med tacos hos svärföräldrarna, jättetrevligt måste jag säga. Under kvällen har jag känt att mitt knä har blivit mer och mer ömt och nu går jag och haltar. Fan vad irriterande att detta skall hända nu när jag har kommit igång med projekt minska kroppen! På måndag blir det nog att fokusera på att träna överkroppen....

Resumé

I onsdags när jag skulle träna så kände jag mig stressad så det första joggingsteget på löpbandet resulterade i ett snedsteg så nu har jag ont i fotled och knä. Vad le man kan bli!
Idag blev det träning i form av att skotta gården så i morgon tar jag en tripp till gymet innan intagandet av frullen.
Nu är jag helt inne i att jag skall gå ner i vikt och verkligen ta ut mig helt när jag tränar. Nu skall herr våg visa resultat!
I går när jag skulle lägga mig så var det ett kuvert under min kudde ifrån Mr A. var det en resplan. Hotellrum, barn och hundvakt och lite aktiviteter i form av middag på Koh Phangan och RAW Comedy är bokad i slutet av februari i Stockholm! Han är ju bra go den där Lången!


Helskön restaurang som är ett måste när jag är i Stockholm. Ligger på Skåneg 57, södermalm



Yes! De som kan humor!!!

Guuud vad jag längtar!!!


Min underbara dotter är så underbar. Nu på dagarna är det full fart på det lilla livet och i kväll tog hon sina första kryptag!






Fredagsmys

I gårkväll avled en kär kollega som jag har arbetat med i många år. Efter en kort tids sjukdom gick han bort. Livet kan verkligen få ett absurt slut. Kanske skall man tänka mer på att leva och inte ta vardagen förgiven, för man vet aldrig hur länge ens liv varar.
Vila i frid min kära kollega, du kommer att vara saknad...
 


Vägningsdag!

I morse var det dags igen. Vågen stod där redo och jag var lite nervös för jag vill ju se bra siffror.Jag slet häcken av mig förra veckan. Joggade på bandet tills jag höll på att ramla av.... men va faaaan... -0.4 kg!! På Biggest looser säger dom jämt att andra veckan inte medför så mycket viktminskning så jag får ha det i huvudet och kämpa vidare. Fasen vad besviken jag blev på vågfan. Den här veckan skall jag pressa mig mer och tänka mer på vad jag stoppar i munnen för på måndag SKALL jag se bra siffror på vågen. Jag pratade med mr A efter min vägning och han tyckte att det var helt okej eftersom jag har nästan gått ner 2kg på 2 veckor, men jag blev missnöjd. Minnah har haft en släng av sin kusin Sara idag tror jag. Hon är överallt på samma gång och är hur busig som helst! Nu ligger hon helt däckad i soffan... Jag längtar tills i morgon. Då skall jag, Minnah och Anneli luncha på Saffran och sedan ta en liten shoppingtur! Mys med bästaste tjejerna.

Lördagsmys.

Vilket bestyr jag har haft för att kunna blogga ifrån min telefon!!! Eller är det jag som är oteknisk? Idag har vi bara varit hemma och pysslat. Mitt i morgonstöket tittade en kollega förbi, när han åkte ringde mamma och frågade om vi var hemma så då fick vi besök igen. Trevligt värre med lite besök tycker jag! Igår var Anneli med familj här. Nu är det dags att sova så att jag orkar med morgondagen.

Vår dag


I morse när jag kikade ut så insåg jag att det hade kommit en hel del snö. Det var så vackert på träden, solen sken så fint... ja allt såg så fint ut tills jag sänkte blicken och insåg att jag måste skotta! Men när jag väl hade skottat och hämtat in ved (före 10:00) och gjort en frukost bestående av smoothie och en macka så kände jag mig väldigt nöjd över dagens insattser så här långt.
Resten av dagen gick åt till att leka med Minnah och den stående punkten varje vardag: "Hem till gården"

Mitt på dagen slumrade jag och Minnah till lite på soffan och för engångs skull hade jag glömt att låsa dörren. Jag vaknade av ett ryck när jag hörde dörren smälla igen och någon var inomhus! Det var förtidigt för mr A att komma hem så yrvaken med en frisyr som gud glömde småsprang jag till dörren... där stod syrran och log!!! Fasen vad rädd jag blev!!!

Mr A är på träning och Burre sover. Hon och jag badade tillsammans förut och lekte med badankor så hon blev alldeles färdig!


Hemmadag

Igår tog jag verkligen ut mig på gymmet. Jag började jogga den här veckan så jag var helt slut när jag kom hem. Men det är skönt att rensa kroppen!

Idag blir den en hemmadag med städning och tvättning på schemat, mindre roligt men ett nödvändigt ont.


Mys med världens bästa Burre

Redo för shoppnig!

Helt slut efter shopping!

Lite morgonnöje, det är ju hur kul som helst att ha race här hemma!

Tittut!!

Nu är det dags att återgå till mina sysslor

Invägningen

I morse var det dags för invägning. Som jag skrev tidigare så kunde jag inte hålla mig i helgen så jag vägde mig. Det är dagens siffra som gäller eftersom det är måndagar egentligen. Jag har gått ner 1.3 kilo på en vecka. Jag är nöjd bara det är över ett kilo.
I dag blir det träning själv för Malin ligger hemma och är sjuk, men jag skall kämpa på!

I dag blir Minnah 7 månader!!! Hon har funnits i mitt liv så länge nu och det är bara början på vår gemensamma resa. Det är så underbart att vara mamma till denna lilla prinsessa så jag vet inte vart jag skall ta vägen ibland, jag älskar henne så mycket.

Invägningen

I morse var det dags för invägning. Som jag skrev tidigare så kunde jag inte hålla mig i helgen så jag vägde mig. Det är dagens siffra som gäller eftersom det är måndagar egentligen. Jag har gått ner 1.3 kilo på en vecka. Jag är nöjd bara det är över ett kilo.
I dag blir det träning själv för Malin ligger hemma och är sjuk, men jag skall kämpa på!

I dag blir Minnah 7 månader!!! Hon har funnits i mitt liv så länge nu och det är bara början på vår gemensamma resa. Det är så underbart att vara mamma till denna lilla prinsessa så jag vet inte vart jag skall ta vägen ibland, jag älskar henne så mycket.

Premiär!

I fredags fick jag träna själv. Det gick ju bra det också men inte alls lika roligt. Men när man har kommit hem och duchat så känner man sig jäkligt duktig!

I går var det Minnahs premiär på min favoritrestaurang Saffran! Vi åt tapas och Minnah gillade de spanska köttbullarna i tomatsås. Hon är så snäll att ha med sig plus att det är så mysigt att ta henne till nya platser som hon får utforska.

Imorgon rullar den nya veckan på igen och det är ju egentligen i morgon som jag skall väga mig men jag var så nyfiken igår så jag ärtade upp på vågen och jag har gått ner ett kilo! Vissa kanske tycker att 1 kg på en vecka är lite men jag är helnöjd, huvudsaken är att det går åt rätt håll. Jag skall mäta mig i morgon också för det är den exakta vikten jag skall gå efter.

Nu är det dags att puffa till kroppen inför en tripp för att se Granlo BK möta Balrog i innebandy.

Jag hör röster...

... i mitt huvud när jag inte bloggar! Rösten är skrämmande lik min moster... Som säger att det är så tråkigt när det är samma överskrift som dagen innan. Jag förstår inte...

I går var det träning igen. Jo jag känner mig som en elefant i en porslinsaffär när jag kommer dit. Det är inte mitt rätta element att yra på bland träningsmaskiner men jag blir väl van och förhoppningsvis lite smalare så att jag slipper att dra in magen när det är andra folk där.
Jag tycker att det är riktigt skönt att stå och kämpa, när det blir riktigt jobbigt så börjar jag och Malin prata om framtidsdrömmarna om hur fin vi kommer att bli när vi har nått våra mål.
I morgon är det dags för lite skaka rumpa igen!

Idag har det varit en riktig städdag. Bytt rent i sängen, dammtorkat, dammsugit, torkat golven, vattnat blommor, pysslat om lite och tvättat några maskiner.
Det var inte helt lätt idag.. Hobbe är ju alltid med när jag dammsuger så han är jag van vid men sedan var det någon som åkte i sin vrålåke och försökte ta både dammsugaren och skurkäppen! Hon är ju för go när man ser hur hon laddar med småbenen och tar sikte på sitt mål.

Nu sover Minnah sött i sin säng, Hobbe och jag myser och skall strax också bädda ner oss medans mr A är på innebandyträning.

På g!

I går var det träning som stod på schemat. Det var riktigt skönt att köra slut på kroppen. Jag stod 45 minuter på löpbandet samt att jag tränade med lite maskiner. Svettades så att det droppade ned på mitt linne!
Väl färdig så kändes det som att jag nästan skulle få krypa sista metrarna till bilen, min kropp var helt slut.

Jag trodde att jag skulle få träningsvärk i hela kroppen men jag fick bara lite ont i armhålorna... ja jag vete fasen hur värken hamnade där!
Idag blev det sallad och en italiensk frittata till middag. Vi skall försöka få i oss lite nyttigheter samt undvika ris, potatis och pasta några gånger i veckan, det skall visst vara bra säger folk.

I morgon blir det träning igen och jag hoppas att jag kommer helskinnad därifrån då också.

Nya tag!

Idag fick jag rå om Ebba och Amanda en timme själv medans Anneli körde hit skotern. Det är mysigt att få umgås med de små liven utan deras mamma i bland. Då finns det tid att sitta på golvet och leka lite.

Idag har Minnah varit ett riktigt bustroll hela dagen. Bara skratt och bus... nu ligger hon i sängen och pratar och skrattar, inte alls en tanke på att sova.

I morgon blir det en mysfrukost med syrran och hennes barn. Det känns som en evighet sedan jag träffade dem.

På eftermiddagen blir det nya tag för min balookropp!! Japp här skall det skakas rumpa! I morgon börjar jag och min halsyster att träna. Min kropp lär vara i chock ett tag framöver men jag vill verkligen gå ner i vikt och vara nöjd med mig själv. Just nu blir jag äcklad av att se mig naken i spegeln och jag kan inte klä mig på det vis som jag egentligen vill. Jag skäms för min kropp och vill bara dölja den
Mitt mål är att gå ner nästan 15 kilo men jag har mina små delmål på 5 kilo. Mina största komplex har jag för mage och överarmar så jag hoppas att dessa minskas iallafall.

I morgonbitti väger jag in min startvikt inför träningen... (innan frukostbuffén med syrran)... Nu skall jag ta det riktigt seriöst. Inte någon skräpmat eller kvällsfrossa förutom en dag i veckan och jag skall träna tre dagar i veckan varav en dag blir simning och resten styrketräning.

Wish me good luck!!!

Julen ibild...

... Det blev mest foton på Minnah och hennes första jul.



Sara dansar sååå fint!

Signe fick massor av julklappar

Mys med pappa


Minnah myser i mormors knä i pakethavet


Öppnar paket i farmors knä

Det är inte lätt att hålla sig vaken ibland. Tidsomställningen mellan Californien och lilla Sundsvall är inte att leka med. Men jag är så glad att min kära kusin är hemma igen!

Nyårsafton firade vi hemma hos oss med ett mycket trevligt besök av Anneli och Tomas. Vi åt kanongod mat och hade supertrevligt. När jag kikade på klockan så passerade den 05:00 och då fick vi alla halvpanik till sängarna! Min superkompis var så otroligt snäll dagen efter... Hon tog med sig familjen och kom med pizza... åt och åkte hem igen! Tack Anneli för att du finns i mitt liv!!

Minnah med hennes gudmor


Förrätt

Varmrätt... serverades med klyftpotatis och en god sallad

efterrätt

Nu är det nytt år med nya möjligheter. Till veckan skall jag och Malin börja träna på riktigt. Nu skall min Baloo kropp bort! Jag tror att det går lättare när vi är två.

Natten till idag var det junior VMfinal i hockey. Matchen började 02:00 och morsk som man är så tänkte jag göra mr A sällskap i soffan. Jaja lite svinn får man räkna med när det är natt, jag hasade mig upp lagom till tredje perioden, lessnade på att det inte blev några mål så jag struntade i förlängningen och lade mig igen. Japp så intresserad är jag när jag måste välja mellan sport och säng. I morse låg Minnah i sängen och mysde, Mr A drog jättesnarkningar och när jag väckte honom vid 10:30 så var det som att trycka på play, han pratade om hela matchen ifrån början till slut, kommentatorerna, målet, intervjuer mm mm! Å vilket morgonmys!!

Idag följde jag och Minnah med Mr A på innebandy. Granlo BK mötte Team Thoréngruppen och det slutade med vinst för hemmalaget.
Minnah hade så mycket att kika på så hon somnade ifrån allt oväsen till slut.


Gulligumman!

Minnah försöker med allt hon kan för att ta sig framåt på golvet, hon blir arg som ett bi när kroppen och hjärnan gör olika saker



Det är sååå kul att äta frukost nu när Hobbe har lärt Minnah hur hon skall stirra på maten! Två likadana tiggmonster även fast de båda nyss har fått frukost!


Si sådärja... mer hade inte jag att bjuda på!

Det var...

... ett tag sedan som jag bloggade nu. Helt ärligt så har jag inte haft någon motivation. Nu har jag legat flera dagar i förkylning... både Minnah och jag.Tur att min kära dotter är på strålande humör även fast hon är lite rosslig och hostig.


RSS 2.0