Shopping, avslappning och Uggla

Vi är i Stockholm med svärföräldrarna och har det gott. Vi har shoppat två dagar och strax är det dags för att se Ugglas show på börsen.
Fasen vad skönt det var att tappa upp ett bad och bara njuta


Gäsp!

Idag har det varit full fart! Det började med besök av syrran och hennes småtroll plus en bästis till Signe. Minnah blev jätteglad när det kom lite lekkamrater.
Sedan var det bara att fixa ordning sig och dra in till stan för en läkarundersökning.
Väl hemma kom Anneli med familj, vi hann en snabbmiddag tillsammans innan pappa med fru kom... Då blev det fika och lite surr igen.
Tillslut däckade Minnah och nu är det dags att hopp i säng så att jag orkar stiga upp 5:30 i morgon.

Vi fick ett påskägg av pappa. Hm jag tror att mr A har ont i magen i morgon! Det var inte lite godis och mr A såg ut som att han hade vunnit på lotto :-)


Tröttkeps

Efter en dag med massa möten så var det dags att hämta hjärtebarnet på dagis. Hon trivs så bra där och det är så härligt att se henne hur hon tar för sig mer och mer.

Väl hemma så fick vi besök av mamma, mammas man, moster och morbror med familj. De kom för att fira min födelsedag i förskott eftersom både mamma och min morbrors sambo jobbar när jag fyller. Minnah var i sitt esse så det var full fart mestadelen av tiden.
Tack alla för presenter och mysigt sällskap!!! Jag uppskattar det verkligen.

Minnah däckade som en fura när vi blev själva och mr A sitter fastlimmad vid tv:n och tittar som besatt på innebandy... Omvärlden är helt borta för honom och man kan tro att han är där och spelar! Han suckar, hoppar, pratar och verkligen sitter på helspän. Hur kan detta vara så intressant?


Fredagsmys

Eftersom mr A är borta ikväll så passade jag och Minnah på att ha en riktig tjejkväll och fredagsmys. Hemmagjorda hamburgare, bad och mys med chips och dipp. Det är riktigt mysigt att få lite egentid med gullhönan. Det tråkiga är att tiden går så fort... Hon deckade mitt i myser och nu sitter jag själv och kikar på gladiatorerna...

Så här ser det ut med mys. Bilderna är tagen inom en timme :-)


Sorg

Idag var det dags för min morfars begravning. Det var ett fint avslut med mycket känslor. Det är alltid jobbigt med begravning men när det är inom familjen så är det extra jobbigt.
Vila i frid och jag hoppas att du är samma goa och glada Noffen som du alltid har varit. Lova att ta hand om Hobbe.
                                               
I går fick Minnah gå till frissan för första gången. Hon blev så fin min lilla gofis
 
 
Minnah gillar att hjälpa till i köket. Idag har vi lagat mat, men när det är dags att diska så blir det lätt blött i heeela köket
 
Idag fikade Minnah och hennes nya kompisar "mellis" ute i det vackra väder. Minnah tyckte att det var ganska konstigt att få hålla i mackan med handskarna.
Det går bra på dagis och Minnah trivs jättemycket. Två dagar när jag har hämtat henne så vill hon vara kvar. Det syns redan efter några dgaar att hon växer som människa.
Man blir ganska trött av att gå på dagis och det är svårt att hålla sig vaken...
 

Inskolning

Idag är vi på dagis och gör ett försök med inskolning utan att bli sjuk. Det går jätte bra och Minnah är ute med barnen och leker medans jag sitter i fikarummet och spanar. Nu sitter hon och äter med de andra barnen och jag sitter osynlig i fikarummet. Mammas Stortjej.


Oj vad hände?

Dagarna har gått fort här nere i vårsolen . Inte en snöflinga, klarblå himmel och varmt.
Dagarna har gått fort och varit innehållsrika men jag kan inte låta bli att sakna min ögonsten som är hemma och väntar på mig.

I onsdags fick jag ett sorgligt besked. Min älskade morfar gick bort. Det kom helt oväntat och jag har fortfarande svårt att tro det.
Jag har haft lite svårt att koncentrera mig eftersom mina tankar har snurrat. Helst skulle jag velat vara nära mamma för att stötta henne men det är svårt när jag befinner mig i andra delen av landet.


Göteborg

05:10 kom taxin och hämtade mig för en färd till midlanda flygplats. Landade på Landvetter 08:00, lite trött satt jag mig i taxin som tog mig till hotellet i nordstan. Men så mycket piggare jag blev när jag insåg att jag bor vägg i vägg med ett shoppingcenter som har 200 butiker!!! Ögonen gick som ett flipperspel. Jag hoppas att jag får någon tid över till att strosa lite.


Dålig, dåligare, dåligare... Straffad!

I fredags började det. Jag steg upp 04:00 för att jobba.. Satt på jobbet och tokfrös hela skiftet så det var bara att kurera på kvällen.
Lördagen blev värre.. Fan vad jobbigt. Febrig, snorig och hosta. Feberfrossa är verkligen inte roligt. Ihopp om att må bättre efter natten så gick jag och lade mig.
Söndag... Jaha då blev det värre, huvudont tillkom och jag gick som en levande död. Sjukskrivning var ett faktum. Hur roligt är det att sjukskriva sig andra veckan man jobbar???
Måndag var lite bättre men inte bra. Jag lyckades att ta med Minnah till dagis för första inskolningsdag. En timme skulle vi vara där och det gick bra. Jag satt och hostade och hade svettningar medans Minnah hade skoj.

Jo just det.. Straffad?? Jo i lördags när vi skulle kika på melodifestivalen så fungerade inte ettan, men i söndags när det var Vasalopp så var det klockrent, så det skulle man tydligen kika på. Efter Vasalopp så vart det skidskytte och nån av dagarna så vart det super g, 5 milen är inte att glömma. I går var det friidrott och nu kikar vi tydligen på innebandy. Hm, behöver jag säga att det inte har varit jag som har valt?? Vart tog sjukgodis och romantisk film vägen?

På Minnahs dagis verkar personalen vara supertrevlig och lillgumman tycker att det är jätteskoj! Det är nog mest jag som är nervös.
Hon fick beröm av fröknarna att hon kan prata så mycket... Japp nu är man en stolt mamma!


RSS 2.0