Äntligen helg!

Det blev mycket åkande och jag känner att jag här varit lite här och där på senaste tiden. Visst är det jätte skoj att få arbeta fackligt, det trivs jag jättebra med, plus alla vänner jag har runt om i landet... men jag saknar Minnah så mycket när jag är borta. När jag kommer hem så vill jag bara ha henne nära hela tiden.
 
I morse ruskade jag liv i tuppfan vid 04:00, hasade mig upp och började arbeta kl 05:00. Jag får trösta mig med att jag slutar  före lunch.
 
Idag hoppas jag på ett samtal! Ett samtal med en kvinnlig röst som säger att min beställning har kommit! Hon trodde att det skulle komma en leverans idag. Det är en golvhylla med tre plan som ska infinna sig i sovrummet! Det fann så dåliga bilder på den så bild kommer när jag får hem den.
Min "skänk" eller vad det är som jag fick ärva ifrån min moster är färdig. Lackeringen blev kanonbra och nu är spegeln på plats och väntar på hämtning! fiiiint!
 
Idag när jag har hämtat Minnah ifrån dagis så har jag lovat att vi ska åka på affären med lilla kundvagnen (ica på byn) och handla fredasmys.... Undra vad det kan bli? "sipps" och dipp är ju favoriten...
 
 
 
 
 
 
 

Givande

Den här dagen har varit väldigt givande men otroligt jobbigt. Jag vaknade med mitt igenmurade öga men feber och halsont hade tillkommit. Det har jag inte alls tid med kan jag enkelt konstatera. Jag orkade att ta mig igenom dagen endast för att det var så väldigt intressant och jag har lärt mig mycket, annars hade jag nog inte alls orkat... 
I morgon går resan vidare till Borås så jag hoppas att jag är bättre till dess.
 
I dag är det tydligen kramens dag... kram alla mina vänner!!! Själv får jag krama kudden.
 
Mitt huvud är ett ända virrvarr och min ork är borta så mer än så här blir det inte i dag.
 
 

Då var det dags igen

Nu sitter jag här på tåget som tar mig söderut igen. Förra veckan var det två dagar i Stockholm för lite möte.. Den här veckan blir det tre dagar i Stockholm för utbildning och sedan fortsätter jag med två dagars handledareträff i Borås. 
Idag fick jag med mg ett resesällskap, inte ett trevligt sällskap.... Mitt resesällskap denna gång är i form av ögonifektion...Kul... jätte kul.... Vaknade imorse med att jag inte fick upp ögat. Dett var bara massa var och äckel. Som tur var så fick jag en tid hos doktorn 09:15. Jag lämnade Minnah på dagis kl 09 och dagens resa började 11:15 så det blev jätte smidigt. Jag fick med mig droppar som jag ska ta några gånger om dagen så jag hoppas att svullnaden går ner fort.
 
Idag fyller mamma 60 år! Hipp hpp hurra på din födelsedag älskade mamma!
 
 
Nu ska jag kolla läget och försöka bli vän med ipaden så att jag kan kika på film. Den hakar ju bara upp sig, kanske för att vi passerar stora skogarna men jag ser att hon som sitter framför mig kan kolla utan problem. Men det är nog som vanligt när det gäller mig och teknik, handhavande fel..... Fungerar inte det så får jag ta fram boken, just ska jag börja läsa lustspelet som Charlotta Lindell har skrivit, "En berättelse om skor, sex och syndiga lekar i storstaden" Helt i min stil med andra ord. Efter att ha läst färdigt Tiffany Reiz böcker så har jag satt en hög ribba. Jag hoppas verkligen att denna bok är minst lika bra.
 
 

Full fart!

I tisdags åkte jag ner till Stockholm på möte i två dagar. Riktigt givande tyckte jag att det var.
När jag kom hem i gen möttes jag av ett riktigt vinterlandskap och snön faller fortfarande. Äntligen är vintern här! Det har blivit mycket skottande men vad gör det? Snön kom till slut.

Nu är det full fart mot en ny vecka. Januari och februari innebär mycket jobb för mig och samvetet tryter mot Minnah.
Det känns tungt att vara borta från henne och jag önskar att jag kunde ta med henne när jag åker bort på jobb.


Myshelg

Äntligen har det kommit så pass med snö så att vi kan åka kälke och buse lite i snön! Minnah är supernöjd och jag är supertrött, att dra omkring henne på en snowracer i uppförsbacke, oplogad väg och på gräsmattan sätter sina spår. Men att se henne nöjd är härligt plus att det är bra träning för mig.

Igårkväll kom Minnahs farmor och farfar. Det blev middag, bus och lördagsmys. Jag hade köpt Maria Montazamis röda vin och det var jättegott. Så nu blir det inhandling av en ny... Eller två.



Idag kom mamma på besök innan hon började jobba, Minnah ville inte alls att hon skulle åka hem. Hon var riktigt mormorsjuk.

I morgon blir det fackligt arbete igen, jag  trivs verkligen att jobba fackligt. Förut var det en dag i veckan men nu har jag fått utökat med två och det är jag tacksam för. 


Gäääsp

Att stiga upp 03:50 fungerade ju sisådär.. Jag ställde om larmet till 04:10 och när jag väl steg upp så hade jag väldigt bråttom. 20 minuter att försöka få till ett piggare utseende, packa med frukost och ta bort is och snö ifrån bilen, med andra ord så började dagen med stress.
När jag kom halvvägs så såg jag att jag låg jämn sides med Hector (ett långt timmertåg) och insåg att jag måste köra ifrån detta väldigt långa tåg så att jag slipper att stå och vänta på att bommarna ska åka upp efter att tåget passerat stan. Man kan säga att det var tur att jag var ensam på vägen så jag hann. Precis när jag passerade järnvägsöverfarten så började bommarna att åka ner... Phu! Jag kom i tid till arbetet även denna morgon!
 
Även fast det bara snöade ca 1 cm i natt så var det mysigt med det lilla vita på marken och jag hoppas att det kommer mer...
 
Idag blir det en taktikvila när jag slutar och sedan gardinbyte innan jag hämtar Burre på dagis.
Jag är ledig hela helgen och jag ska bara njuta av ledigheten för till veckan drar ett lite mer hektiskt schema för resten av januari i gång.

Tillbaka till vardagen

Sveriges junior kronor fick silver, men jag tyckte att dom kämpade bra ändå... Det är väl inte fy skam att komma två i VM heller.
 
Nu har vardagens lunk börjat igen. Det är skönt att få tillbaka rutiner igen. Det är väldig segt att ta sig upp ur sängen på morgonen och jag gruvar mig för i morgon när jag börjar 05:00.... Fyy vad jobbigt!
 
Jag har haft väldigt roligt åt Minnah nu några dagar, hon har sagt kommentarer som jag inte förstår vad hon får allt i från.
I helgen skulle jag vila med henne men hon kunde inte ligga still och ville inte alls slappna av, jag sa åt henne lite surt eftersom jag hade jobbat natt och var trött.... Då kom det... "Mamma inte glad, mamma tjurig" hmm
När hon hälsade på farmor och farfar kom nästa... "Mamma kommer hem sent, hon jobbar på Liseberg" WHAT??
I går kväll kom hon igen... "Faffa jobba på stranden"
Hon har en underbar personlighet och jag kan inte mer än att skratta åt hennes utlägg!
Underbara lilla goding!
 
 
 

YEEEESSS!!!

Fan vad bra!! Nu är vi i final tack vare Sveriges duktiga småkronor! JVM är alltid roligt att kika på och hittills är Sverige obesegrad och dom gör det med stil!
I morgon är det final och det är bara att hålla tummarna att vi blir obesegrad även då.
 

Minnah lär sig fort.... Idag lärde hon sig segerdans eftersom jag dansade efter varje mål Sverige gjorde!
 
Äntligen är vardagen här igen, man återgår till sitt arbete och få in rutinen igen. På tisdag ska Minnah på dagis igen och även hennes vanliga vardag smyger sig in.... Att få busa av sig med alla dagiskompisar igen kommer att göra henne gott.
 
 
 

Äntligen!!!

Äntligen är hon här, lilla Sally! Nu blev vi en till tjej i släkten, javi verkar bara kunna avla fram flickor så det var ingen skräll att det skulle bli så igen. Min kära kusin Dennis har blivit pappa för första gången!! Grattis kusin vitamin!!!!
Den största gåvan man kan få är när ens barn kommer till världen och nu har även han fått den gåvan! (Allafall enligt mig) jag är så glad för deras skull.

Nyårsafton var lugn. Vi var här hemma och Anneli med sambo kom på middag, mys och sällskapsspel. 
Minnah var gosjuk på Anneli och ville vara med henne hela kvällen.



Nytt år med nya utmaningar! Det är bara att kasta sig in i det nya året utan livlinor och hoppas på att det blir bra.

RSS 2.0