Då var det dags igen!

Efter en snabblunch så sitter vi och laddar inför en späckad eftermiddag med massor av motioner. Man kan säga att det börjar bli ganska fullt i huvudet..

Ikväll är det kongressmiddag. På med finklänningen och danspjuxen!

Guuuud vad jag saknar Burre


Ögonen går i kors!

Dagen började 09:00 och avslutades 24:00... Ja, jag är jättetrött! Motioner gås igenom, många skall upp i talarstolen och tycka till.. Vissa kanske vill tycka till lite för mycket och för ofta. Demokrati är bra men tidsförödande ibland. Det är lite stressande att veta att vi fortfarande ligger en dag efter i planeringen och jag har ingen aning om vart dem skall hitta tiden för att hinna med allt.

Idag var det lite taximotioner och min personliga åsikt är att det vore dumt att låsa någon fråga med ett kongressbeslut så att avtalsförhandlingar blir svårare att arbeta med... Imorgon kommer valen på detta.

Min mage... Ja, den mår inte bra efter stress, sittandes mest hela dagarna plus att maten inte blir den bästa. Jag får tänka på att det bara är en kort period... Men nackdelen är att det tar längre tid att bli frisk igen.

Nu är det sova som gäller så att jag orkar med morgondagen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1042054/images/2012/pic_503d47fd9606ee5e8a00057b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1042054/images/2012/pic_503d48029606ee2f0f000817.jpg" class="image">


Då var andra dagen avklarad

Andra dagen av kongressen är avklarad och vi ligger redan efter i tidsplanen. Jag hoppas att vi arbetar ikapp det under morgondagen.
Idag hann jag att shoppa skorna som jag hittade till Minnah, jag hoppas att hon gillar dem.
Nu har vi varit på middag alla vi som kommer ifrån Sundsvall och uppåt i landet. Det var riktigt trevligt. Jag var ganska trött efter dagens kongress så när min kollega sa att det såg ut som att jag höll på att vända mitt huvud ut och in (pga all gäspning) så beslöt jag att säga tack och god natt!


Första dagen avklarad

Första dagen på Transports kongress är avklarad. Det har varit en trevlig dag och superskoj att träffa gamla Transportvänner.

Det är väldigt tomt utan min familj och det känns naket att bara behöva hålla reda på mig själv.
Kongressen började inte förrän klockan 13 så vi hann med att utforska shoppingutbudet. Där på hyllan stod dem bara och väntade... Jättesöta Nike skor till lilla Minnah!!! Japp, shopping är min grej. Örebro är en väldigt fin stad har jag konstaterat.

Nu är det dags att krypa ner under täcket så att jag är utvilad i morgon.


Regnet det bara öser ner

3 mil kvar till Örebro och regnet det bara vräker ner. För en sekund tänkte jag att det vore bättre med en väska packad av syrran, då skulle jag ha med mig lämpligare kläder... Men paraplyet är med iallafall.
Resan har varit lite seg med tanke på att jag hade en vaken natt då jag inte mådde bra i lillmagen och känner mig febrig...

Nu skall vi bara hitta hotellet


Packa packa packa

Att det alltid skall packas så in i .... Springer runt som en duracellkanin... ställer upp skorna på rad i hallen och ha lite ole dole doff efter att jag har insett att det inte går att ha med sig sex par. Inser att jag har med mig tio ombyten, utifall jag spiller.

Har seperationsångest nå så grymt. Jag skall vara borta en vecka ifrån Minnah och jag får panik bara jag tänker på det. Töntigt kanske, men sån är jag.

Kan man ha röda naglar till en svart klänning på en bankett? Hm ja, jag skall ha det iallafall för jag orkar inte att vela på det också.


Jaha, är det slut nu?

Dagen börjar gå mot sitt slut och det känns som att jag inte har gjort någonting. Vissa dagar rusar iväg ibland så att man inte ens hinner att tänka.
Hösten flåsar runt fötterna och det är mörkt på kvällarna, tempraturen är sval och snart är det dags att ta in utemöblerna. Vart tog sommaren vägen? Var den någonsin här? Är inte svenska sommaren bättre än så här numera? Jaha, är sommaren verkligen slut nu? Vad hände?
 
I morgon måste jag börja packa. Jag skall till Örebro på kongress och blir borta ifrån Minna en hel vecka. Hur skall detta gå utan att jag saknar ihjäl mig? Vad skall jag packa så att det inte blir överdrivet mycket?
 
I bakgrunden hörs Breaking news med Filip och Fredrik... men ursäkta... När faaan skall dessa två sluta att skrika och vara som flamsiga små tjejer? Jag kan verkligen inte gilla dessa och det är så skönt att man får tycka vad man vill... synd bara att det inte är jag som har fjärrkontrollen så att det går att byta...
 
Å vilka i-lands problem jag har idag.

Lite blondare, lite roligare!

Idag har jag varit hos frissan. Jag började tycka att jag såg lika ut hela tiden... känns lite bortkastat att gå till frissan och komma därifrån i stortsett likadan..Så idag slog jag till med en liten ljusare outfit på huvudet. Nää jag är inte helt blond, bara slingor. Jag blev nöjd och glad!
 
Sjukt goda hallon har vi! Tänk vad mysigt det är att kunna gå ut på tomten för att plocka vinbär, hallon, jordgubbar, äpplen, sallad och rabarber. Det är vardaglig lyx!
På bilden är det pannacotta med färska hallon. Dessertskålarna köpte jag i Sthlm.
 
I söndags hade vi söndagsmys med äpplen, chorizo och dipp. Äpplen och dipp är hur gott som helst.
Är det inte mysigt så säg?! I´ts löööve in the air! Lite konstig bild kanske. Här är den större hjärtformade skålen. Jag är så nöjda med dessa!
 
Lilla fröken Minnah är så nöjd med sin docka och ännu nöjdare blev hon när hon fick en dockvagn av mormor. Hon går omkring mest hela tiden med vagnen (eller telefonen och låtsaspratar) och ser nöjd ut.
Jäklar vad jag älskar denna lilla prinsessa. Det går inte med ord att beskriva och det är säkert tjatigt att alltid få läsa det men jag kan inte låta bli. Det bara värmer i kroppen när jag har henne nära.
 
Jag hittade en bra text...
 

Tragiskt som f**n

Helt ärligt så suger det att vara förkyld på sommaren. Fint väder ute och hoppsan! Nämen där kom det en zombie med röd näsa som inte orkar vara ute i solen... Jaha det var bara mig ni såg.
 
En sak till som är tragiskt är att vi var på restaurang Saffran i lördags med mamma och Svenne och jag fick dricka cola eftersom jag var hängig. Rödvin passar ju som handen i handsken till tapas. Det var riktigt trevligt att vara ute och äta med mamma och Svenne, jätte mysigt verkligen, och Minnah var som vanligt jättesnäll. Nästa gång skall jag verkligen vara pigg som en lärka!
 
Nogtjatat om min förkylning...
 
Viktnedgången? Jag går min morgonrunda på 5,2km varje dag och jag känner att min kropp formas om, men jag ser knappt något resultat på vågen. Jag har ju lika mycket självdisciplin som en död räka... När mr A sitter på kvällen och säger att han är sugen på nått.. men vem sitter inte och mumsar tex chips med honom då, kommer vi inte på vad vi skall äta till middag så blir det lätt varma mackor eller något annat onyttigt.... Efteråt får jag tokångest...Tre mål om dagen skall man ju äta men lunch är något som jag lätt glömmer.
Jag måste verkligen skärpa till mig riktigt! Igen!
 
 

Trevligt

I går blev det shopping med syrran och idag kom Anneli och hennes barn hit på middag. Summeringen blev två trevliga dagar!
Nu ligger jag i soffan med halsont. Jag kände i morse att det var på g, men nu börjar jag få svårt att svälja.... Så typiskt!

Uppdatering

Jaha, då har jag varit så här dålig igen... på att uppdatera bloggen.
 
I lördags blev det en liten "halvspontan" utekväll. Burre fick vara hos farmor och farfar och jag och mr A åkte till Anneli och Thomas. Kvällen började med en kanonmiddag (tack Anneli!!!) och lite godrinkar. Jag skulle lätt kunnat stanna kvar och bara sitta och surra men vi drog ned på stan där det var drakfestival. Jättetrevlig kväll! Vi träffade mamma, Svenne och min moster där också så det blev en bonus!
Vi gjorde Burre sällskap med att sova hos hennes farmor och farfar för jag ville inte vara ifrån henne så länge dagen efter.
När jag vaknade i söndags så var det som att jag ville somna om och vakna om en vecka... uff vilken bakfylla! Frågan kom många gånger svepandes igenom mitt huvud..."var det värt det???"... om och om igen. Men Ja det var det fasen! Jag partar så sällan med Anneli så JA, det var helt klart värt det!
Lucky me som smög ner och sov middag med min underbara dotter i 3 timmar!
 
Idag klippte mr A gräset... Burre ville såklart göra samma sak!
 
I morgon blir det ett stadsbesök med syrran och hennes barn. Mysigt!!
 
 
 

Minisemester

I fredagsmorgon bar det iväg till Stockholm, bara jag och Mr A, för en liten minisemester lagomt till pride!
När vi kom ner så avverkade vi 6 timmars shopping... Nä, Mr A klagade inte. När vi hade piffat till oss på hotellet så tog vi en sen middag på Jenses, sveavägen. Där blir man aldrig missnöjd eller går hungrig därifrån. Det var riktigt mysigt att flanera runt lite på kvällen. Vi avslutade på Thanks god it´s friday med en godrink.
Medans Mr A tog en öl till maten så passade jag på att sippa i mig en halvkaraff vin :-)
 
På lördagen började vi med några timmars shopping för att sedan kika på pridetåget med min goa vän Britten. Man kan säga att vi inte var ensam.
För mig är pride en bra hyllning till HBT människor. Nä jag är ingen smygflata men jag står upp för deras rättigheter. Jag tycker att alla SKALL ha samma rättigheter att vara kär, oavsett vilket kön.
Det skall vara en självklarhet att kunna visa sin kärlek öppet utan att folk kollar snett. Att känna och ge kärlek, skall vara en självklarhet för alla, inte bara för hetrosexuella.
Prideparad var som vanligt en riktig upplevelse
Britten försöker att förståsig på sin telefon
Mr A ser nöjd ut
Mille, en kompis till Britten, öppnar prideparade
Flaggan såklart
LO var såklart med!
Jonas Gardell och Mark Levengood hann jag bara fota ryggarna på
Maria Montazami, härlig människa
Andreas Lundstedt och hans pojkvän
Polischefen
Mona Sahlin går alltid med i tåget
Hunden ser inte helt road ut
Skrämmande!!!
När paraden var slut så gick vi till en uteservering i gamla stan för att sippa godrink och sedan var det bara att gå till hotellet, piffa till sig och dra på partystassen innan det bar iväg till Tantolunden och Pridepark!
Lena Philipsson var helt klart bäst på hela kvällen. Hon stod inte still en sekund och hon bjöd på alla gamla godingar plus pridelåten
Agnes var sist ut. Hon var också jättebra
Sedan blev det lite krogbesök med Britten och Maria. Med tanke på treblåsor under foten efter all promenad så blev det inte jättemycket dans.
 
Helgens bästa fynd? Ja det är svärt för det blev lite småplock... Men armbandet är nog det jag är mest nöjd med
Jag gillar budskapet
 
Ja just det... I måndags tatuerade jag mig! Jag måste säga att grabbarna på Tatueringsmaskinen är kanon. Jag hade hört innan att dem var dyr, men det blev en större och billigare tatuering än sist på ett annat ställe. Nu är min sjunde tatuering gjord och det blev den som betyder mest för mig.
Nu är min underbara dotter förevigad på underarmen.
 
 
 
 

Så arg!!!!

Igårkväll satt jag och fixade med ett inlägg över en timme... Ca 40 bilder och massor av text. Jag tryckte påpublicera och i samma stund försvann internet och därmed hela mitt inlägg! Jag är så arg så arg så arg pådetta jäkla puppinternet som ALLTID skall strulà här hemma... Jag gör ett nytt försök i kväll och fan ta internet om det inte fungerar

Packar

Då var det dags att packa lilla väskan igen då. Den här gången får Minnah vara hos farmor och farfar medans jag och Mr A tar en tripp till Stockholm. Nu har jag letat fram adresser till butiker som jag vill besöka... och Mr A suckar. Undra vad jag skall muta honom med?

Idag kom mamma och min moster på besök. Mamma hjälpte mig att få ordning på trädgårdslandet som såg ut som ett slagfält. Nu är det ombonat och fint igen. Tack bästaste mamma och moster... tänk att vi alltid skrattar så mycket när vi umgås.

RSS 2.0