Vår!

I morgon är det två månader som Hobbe gick bort. Jag saknar honom så otroligt mycket. Det är så tomt utan honom, jag känner mig naken... det fattas något. Jag älskar dig min vän.

Min födelsedag var riktigt trevlig. Tack alla för att ni förgyllde min dag. Inte nog med det, mina bullar blev tydligen bra för alla åt med normala miner!

Både jag och Minnah är förkyld, nu börjar hon att bli bättre men jag känner mig lite kracshad. I går när mr A kom hem så var jag tvungen att vila... i tre timmar! Och jag sov ändå hela natten. Idag känner jag mig feberfri men är tung i kroppen och snuvig.

I helgen är det tänkt att jag skall orka med att fixa lite hemma på tomten. Kratta och fixa lite vårfint men jag får se hur mycket ork jag har. Men ikväll är det Let´s dance för hela slanten... Inte vet jag, men Marcus Shenkenberg i trikåer på en fredagskväll är väl inte heeelt fel?!

Det är härligt med vår i luften. Fåglarna kvittrar, snön försvinner och vi har en ekorre på tomten. Nu vill jag bara att vi skall fixa uteplatsen och att det skall bli lite grönt ute så att jag och Minnah kan äta frukost ute på gräset.


Det var länge sedan nu..

.. som jag skrev här. Dagarna rusar förbi så snabbt att jag knappt hinner att blinka.

I fredags hade jag en riktig mysdag. Jag och Minnah for och hämtade en barndomskompis och hennes dotter för att umgås lite. Vi började med Ikeas frukost och sedan några timmars promenad runt om i Birsta. När jag kom hem var det bara att ge Minnah mat för att packa om väskan och åka och gratta min kusin i efterskott på födelsedagen. Vi kom hem strax före 20, så ifrån 08:30 på morgonen var jag och Minnah hemma i 45 minuter! Fullspäckad dag med andra ord, men trevlig.

I dag har jag chockat mig själv! Anneli kom för att hjälpa mig att göra smörgåstårta inför morgondagen. Som vanligt så är Anneli så snäll att hon skickade iväg mig så att jag fick träna! När jag kom hem hade hon gjort alla ingredienser och förberett allt.... smidigt som fasen... Ding ding här glider kingen in!!!
När hon och hennes småkryp åkte så var det dags! Baka kanelbullar stod på schemat. Jaaa jag är 34 och har aldrig bakat kanelbullar, jag har resonerat att andra gör det bättre än mig. Men helt otroligt, mina blev också goda! Opps det haglar vuxenpoäng här!!


Snygga va?!


Lite promenad och lite bitch!

Idag packade jag och Minnah in oss i bilen och åkte till syrran för att ta en promenad med en av deras hundar. Mysiga Onschi har åkt på semester så det var bara Ture hemma... Camilla sa att han var lite jobbig att gå med, men helt allvarligt? Finns det bokstavskombinationer för hundar så har han alla! Han är jättemysig och glad men han lever nog i sin bubbla där det bara är bus,pip och han! Lite konstig är han för han går och pratar hela tiden... piper och ibland skäller han till lite tyst, rätt som det är så ligger han i diket och rullar! Vipps så har han lite hästbajs i munnen som han hittade efter vägen och nästa sekund går han in i barnvagnen! Haha han är ju bra charmig!



Snygging! I´m little bit in love

När vi kom hen så laddade jag med en cigg och onda tankar. Vi beställde en säng till mrA:s dotter i början av februari och sängen har lyst med sin frånvaro. När jag ringde dit fick dom först veta hur missnöjd jag var som kund, sedan fortsatte jag att mala på tills mansrösten avbröt mig "sängen kom igår så det är bara att hämta den" Han trodde nog att jag skulle vara glad då men icke! Då påpekade jag att vi inte fått något sms om det som det var lovat så han fick be om ursäkt på den punkten också.. Han fick även skaka fram en släpvagn tills idag på eftermiddagen. Jag lär inte vara favoritkunden men va fan... Det skall väl inte ta nästan 2 månader att få en sängstomme som man blev lovad på 3 veckor. Någon måtta får det vara!
Dom får tycka att jag är hur bitchig som helst, det struntar jag blankt i.

Min underbara dotter har toklekt idag och jag har härjat med henne så att hon kiknat i skratt. Så här blev resultatet.


Min mamma vet verkligen vad jag gillar. Sist hon kom så fick jag vackra tulpaner. Jag blir så glad! Jag älskar att ha fräscha blommor på bordet. Tack min älskade mamma!!


I morgon skall jag och Minnah umgås med en barndomskompis och hennes dotter. Vi börjar på IKEA och deras frukost!

Jaha!

Då snöar det ute! Jag tycker att snön kommer lite väl sent nu, jag vill ju ha vår!!

Igår vägde jag mig igen. Efter att ha gått upp ena veckan och stod helt still förra veckan så gick jag ner 0,4kg. Jag är inte helt nöjd med siffran men det går ju neråt iallafall.

9 månader...

... har gått sedan min hemska förlossning.. men som gav mig något så underbart som min dotter. Man kan helt enkelt säga att hon är tjejen i mitt liv. Tänk vad tiden går fort, helt otroligt.

Det är riktigt vårväder ute och jag bara längtar till den riktiga våren kommer så att man kan försäkra sig om att det inte dimper ner mer snö.



I kväll blir det fredagsmys med la familia

Jaha..

Då är det snart fredag igen, men inte vilken fredag som helst. I morgon blir Minnah 9 månader. Gud vad tiden går fort! Snart är det dags att fira hennes ettårsdag!! Just nu är hon i en väldigt påhittig fas... Stjäl allt som hon kommer över! Men hon är helt underbar mitt lilla gospöke. Vad skulle jag göra utan henne? Förmodligen skulle jag ha kvar mitt lite oseriösa liv där jag sprang på krogen varje helg för att ligga bakis resten av tiden och shoppa upp det medta av lönen och äta onyttigt.. Japp, så såg mitt liv ut förut i stora drag, och vad är det för liv egentligen?

Nu blir det fint!

Dagen började med en trevlig frukost på Ikea med bästaste anneli och sedan gjorde vi både Ikea och birstacity på bara någon timme. På Ikea hittade jag både nya kuddar och en golvlampa till Tovas rum som håller på att målas om. Så om vi har tur så kommer hennes nya säng den här veckan plus att väggarna hinner att bli färdig innan hon kommer till oss i helgen. Till hennes rum har jag nu fyndat kuddar, lampa, nya blommor, tavla och andra små inredningsdetaljer. Jag hoppas att hon blir nöjd! Till minnah hittade jag i vanlig ordning kläder! Nu blir det städning för hela slanten

Man är väl PRO

Magnus Betérs show var som vanligt bra, men inte lika bra som sist. Men han glänste, var rapp i käften och påläst så jag var helnöjd.
Efter showen gick vi på en mini pubrunda (dvs 2 pubar) och när vi gled in på den sista så var det herr Betnér den första jag såg! Där satt han och sippade ur ett glas... ett par bord ifrån. Jag tog ingen bild eller något för jag tycker att man skall respektera kända människors privatliv men jag kan säga att det kliade i fingrarna! Där stod jag och rökte bredvid honom och sa inte ett ord!





Jaha men vad hände sedan? Jo vilka partydjur vi är.... 23:30 låg vi toktrötta i sängen! Men vi hade en trevlig kväll så både jag och mr A var nöjd. Kl 08:30 satt vi på frukosten och var pigga... Jaja.. lite PRO får man räkna med när man i vanliga fall lever ett lugnt familjeliv. Orken fanns helt enkelt inte för att flänga runt på stan.

Vårat rum
Det var tomt utan lilla Burre så vi åkte till henne lite tidigare än planerat. Å vad glad hon blev när hon såg oss öppna dörren!

Dockebarnet tar sig fram fort nu




Måndag=invägning.... jo gud vad skoj... jag står på exakt samma siffra som förra veckan även fast jag tränade 4 gånger förra veckan... Gud så motiverande!!! NOT

Dagen med stort D

Naglarna är målade,kameran laddad, humöret på topp och barnvakten står redo! Här vankas det Magnus Betnér för hela slanten! Som jag har längtat...
Kvällen börjar med en middag någostans i stan innan vi intar tonhallen för min favorits show. Sedan lär vi slira in på någon pub innan vi bäddar ner oss i mysiga sängen på hotell Strand.  Japp, en riktig kanonkväll med andra ord.
Jag fick biljetterna av mrA... rad 1.. ETT.... RAD ETT! Fantastiskt!

Suck

Inatt har jag inte sovit mycket. Vaknade vid 02 och mådde jätte dåligt... Där var jag på toaletten och mådde pyton, jag kände mig inte alls pigg. Väl tillbaka i sängen så låg jag med en riktig frossa. När jag väl somnade så vaknade Minnah, jippi! Nu har jag ätit lite och hoppas att jag får behålla det plus att jag håller på att vänta på att Minnah ska bli trött så vi kan vila lite... Men det ser ut att vara långt borta. Ikväll är planen att Minnah ska leka med mormor medans jag och mr A ska på hockey, Brynäs kommer ju till stan! Men vi får se om jag vågar gå ut..

Här händer det mycket!

Under den här veckan har Minnah fått en till tand, så nu har hon tre stycken. Hon har även lärt sig att krypa jättebra! Vår stora flicka kan till och med hasa sig upp stående när hon tar tag i mig i sängen. Sist men inte minst så har hon böjat äta macka också, och det tycker hon är jättegott. Fasen vad det går fort!


Den här bilden fick jag av mamma förra helgen. Den är ju så fin!

Minnah äter macka med en riktig tigermin!

mammas goding ligger och sover...

Ja, sedan har vi ju det här med invägningen i måndags... Satans våg, tydligen hade jag gått upp ett kilo. Så jäkla mycket åt jag och drack jag inte i Stockholm.
Nya tag och nya förhoppningar tills på måndag.

Nä nu blir det lördagsmys med la familia!

RSS 2.0