Hemfärd

Utanför tåget som rusar fram syns lite snö och mycket skog, det betyder att vi har passerat Gävle och att jag har några mil kvar innan tåget saktar in på rätt perrong... Jag saknar Minnah och vill mysa och snusa på henne. 
I morgon fyller jag år och jag har önskat mig en teckning av Minnah. Undra om jag får någon? Det tror jag.

I morgon väntar fackligt arbete på hemmaplan och på fredag åker jag till Örnsköldsvik för att hålla kurs över dan och på lördag blir den en kurs hemma i stan.





Slut på krafter.

Dag 2 som kursledare är avklarad och jag är helt slut... Milt sagt. Det har varit en dag som har kantats med incidenter som har varit väldigt obehagliga. Det sägs att allt händer av en anledning och i så fall så är det lätt hänt att fundera vem fan som ser till att vissa omständigheter drabbar samma 
människor flera gånger.

Efter en lång dag så är det dags att försöka sova och ladda om för den sista dagen innan hemfärd.

Jo just det... För att vara lite positiv så kan jag meddela att Norrköpings shoppingutbud var lysande!

Kanonkul helg!!

I fredags var det dags för lite party! Det var min kusins sambo som blev firad eftersom hon har fyllt år. Jag hade riktigt skoj! Fan det där måste vi göra om!!! Agge är en människa som är så enkel och trevlig att umgås medoch jag tror hon hade lika skoj som oss andra.
Syrran tvingade med mig hem vid 01 och jag var inte alls sugen att åka hem men jag skulle till Sollefteå på lördagsmorgonen på årsmöte så jag är tacksam för att hon gjorde det.

Jag och min underbara syster... Det syns vem som kör och vem som var laddad för party :-)

Grym mat som vanligt!

Nu sitter jag på tåget söderut, min slutdestination denna gång är Norrköping. Där ska jag vara kursledare med min mysiga kollega ifrån Nyköping.

Med bra musik i lurarna så kommer den här tågresan att vara ganska skön. Längtar tills jag kommer till Stockholm och får mat i magen...

Varje morgon...

... Vill Minnah ligga i sängen och kolla på bilder i min telefon. Förut var det ett klipp när lilla Ebba sjunger hallelulja i kören. Den lilla tösen är riktigt duktig på att sjunga och i början av april ska vi lyssna på henne i kyrkan. Det ska bli så mysigt och blödig som jag är så får jag nog bita mig i läppen några gånger.
Jaja, tillbaka till bilderna.. Nu är det en bild på mig och min goa kusin när vi var på party som gäller. Varje morgon...

Jag ser rätt så nöjd ut men min kära kusin ser skärrad ut! 

Vart är sömnen?

Jag längtar verkligen tills min lilla dotter är frisk. Hon sover med mig när hon inte är kry och nog för att det är mysigt men både min och hennes sömn blir inte den bästa. Jag vet inte hur många gånger som vi var vakna inatt pga hosta och feber. Stackars mitt lilla hjärta.
När jag kikade ut genom fönstret i morse så såg det ut som att vårvädret var tillbaka... Tills jag tittade på gradantalet som visade -9, fasen!

Hemma i verkligheten igen

Prag är en väldigt vacker stad och det kändes helt rätt att ha en liten minisemester där.
Fötterna värkte och blev uppsvällda av allt promenerade. Man går och går men ändå finns det jätte mycket som man inte hinner att kika på.
Shoppingen var kanon och jag fick med mig massor av påsar hem efter att ha fått stått på knä på väskan för att få igen den.



Karlsbron

Ett monument på karlsbron. Tog man där så skulle man få tur i livet så där stog jag och gnuggade


Ett galleri med 200 butiker.. Welcome to heaven!!

Fyllda påsar och ömmande fötter.

Jag kanske inte behöver förklara ovanstående.

Ölen fick också godkänt!

När vi kom hem var lilla gumman hängig så idag och i morgon vabbar jag och tar hand om min ögonsten. Jag lider med henne när hon är dålig och om det gick så skulle jag byta med henne.

Semester

Efter en period med mycket arbete och stress så sitter jag äntligen på Arlanda med en chai latte i väntan på att planet ska lyfta Prag. Det ska bli väldigt skönt med en avkopplande weekend.

I natt vaknade jag av en duns, jag flög rakt upp, tittade mig omkring... " vart är Minnah som somnade så sött i min säng" efter några sekunder ser jag ett litet huvud vid sängkanten! Hon hade rullat ur sängen och trillat ner i golvet... Hon hade stooora ögon men såg fortfarande lite sovande ut så jag bäddade ner henne skrattandes igen. 


Måndag hela dagen

Måndagar är sega, dom vill liksom inte ta slut nångång. Det är jättesegt på jobbet och gäspningarna blir oftare och oftare...
Jag var och såg en skam för Sverige igår. Det är stand up med Magnus Betnér och soran ismail. Dom var sjukt bra. Betnér har varit min favorit i många år och jag är alltid på plats när han besöker stan. Han var som vanligt klockren och helt underbar! Soran var också bra men ingen slår Betnér.

Bowling i Östersund i lördags


Min lunch i söndags

Lovely. Det är klart att man sitter längst fram

Så typiskt!

Igår gick det ganska bra. Informationsträff i Östersund för att avsluta med middag och bowling. Det blev inte så många som vi hade hoppats på men det var trevligt i alla fall.
Bowlingen gick bra, helt otroligt men jag vann faktiskt!! Ja, jag tror det knappt själv.
I morse var det dags att hasa sig ur sängen för ett extra skift på jobbet pga sjukdom. Skulle börja 06:00... Jo det gick ju sådär... Vaknade till med ett ryck, kikade på klockan...05:40... jäklar! Jag sprang nog i luften och stressade som en dåre. 05:48 backade jag ner för infarten och landade på jobbet 06:07.
Jag hatar verkligen att försova mig....

RSS 2.0