Orka!

Min största fråga just nu... Hur fasen ska jag orka att resa mig upp ur soffan för att gå och lägga mig? Japp så trött är jag.
Jobb jobb jobb... Det är bara att bita ihop även om det är ovant att hasa sig ur sängen på morgonen.)

Jag håller på att kika runt efter en ny bil, rena rama djungeln. Det är tur att min kusin Dennis och Hasse är insatt så att jag får hjälp. Tusen tack!!


Vårväder

Idag var det kanonväder så vi passade på att mysa i solen. Det kändes som vår... Droppande ifrån tak, solsken, bar backe på vissa ställen och varmt! Jag älskar våren så det blev ett perfekt smakprov på vad som väntas.

Minnah gillar att åka "snorre" så vi gick bort till en backe så att hon fick åka massor. Kondisen är inte på topp så det blev jobbigt att gå upp för den långa backen. Jag och mr A gick varannan gång så att vi kunde vila lite.
Det är riktigt roligt att åka och det är kanon när jag kan passa på att åka med Minnah.


Flitighetens lampa lyser!

Det tar på krafterna att stiga upp 5:30 hela veckan. Jag är så trött så att ögonen snart ser varandra.
Idag ska jag hämta mitt gullefjun som är hos mormor, å vad jag saknar henne.

Igår var jag på biltema, gick förbi en minifyrhjuling som skulle passa Minnah bra på gräsmattan i sommar... Så söt!


Min ögonsten

Det är inte bara jag som blir trött av att jobba. Tidiga morgnar gör att även min underbara dotter är utslagen på kvällarna. Jag längtar till helgen då vi ska ha sovmorgon och mysa!

Idag är Minnah med mormor och busar.


Trevligt värre

 

I lördags började vi med relaxavdelningen på himlabadet med syrran och hennes man. Därefter checkade vi in på hotellet och gick och tog en drink på stan. Efter lite tillfixning och partystass påtagen så gick vi på opus och åt innan vi gick på Stiftelsen.
Det var en trevlig dag och kväll, men vid 01 så blev jag trött så vi gick till hotellet och sov. Jag hade nog behövt en liten vila mitt på dagen för att orka.

 

 
Idag är min första arbetsdag och jag kan ärligt säga att jag känner mig som ett slakt..Så jäkla trött även fast jag lade mig 21 igår...
 

Naken!

Igår åkte Minnah till farmor och farfar, hon skulle vara där medans vi jobbade. Hon skulle även dit i dag och sova där medans vi ska ut på galej.. Men det slutade med att faffa och faffa behöll henne... Dvs barnledig ifrån fredag morgon till söndag lunch! Tomt som fasen men i går passade vi på att gå på bio, die hard, som var jätte bra. Vi gick på den tidiga bion så vi kunde åka hem och slappa i soffan...
I morse var det tomt att vakna utan Minnah men nu är det bara att höra sig färdig och ladda för en heldag med syrran och hennes man.


Mysonsdag

Idag har vi umgåtts med gudmor Anneli hela dagen. Vi började på stan och fortsatte sedan lite norrut för shopping. Det är alltid lika avslappnande och trevligt att umgås med henne och Minnah tycker likadant.
När det blev ebb i kassan så gjorde vi kväll och åkte hem!
Alla hjärtans dags presenter är inhandlade så nu kan vi slappa i morgon förutom när vi ska till dagis en sväng.

Nu har jag läst färdigt alla tre femtio nyanser- böckerna och jag måste säga att fasen vad tomt det blev. De är klart de bästa böcker som jag läst och jag saknar mina avkopplande besök i min bubbla med mr Grey och miss Steel. Jag hoppas att det kommer en bok till... Gud vad jag hoppas....åh vad jag hoppas...


Fikamys

Idag efter middagen så åkte vi till syrran och hennes dockebarn och fikade. Mina gillar verkligen sin kusin Sara.


Ångest!

Jaha, sista veckan hemma med Minnah innan jobbet blir allvar igen. Visst ska det bli skönt att jobba men jag skulle hellre vara med min underbara dotter hela dagarna. Fan, jag får ont i magen bara jag tänker på det.
På torsdag ska vi till dagis och hälsa på, jag hoppas att det går bra och att Minnah vill vara där.

Minnah verkar gå i sin pappas fotspår när det gäller innebandy


När katten är borta...

Dansar råttorna på bordet... Som man brukar säga.

Idag jobbar jag på mitt ordinarie jobb först och sedan ska jag på fackligt möte med middag som avslutning.
Mr A och Minnah åkte och handlade mat, dom har verkligen laddat inför fredagsmys och Minnah verkar vara helnöjd.


Mys torsdag

I början var det meningen att jag och Minnah skulle umgås med Anneli och hennes lilla Ebba, men Ebba var sjuk så där stod vi i morse nästa helt färdig för en liten runda på birsta city. Jag kom att tänka på en annan kompis och hennes lilla dotter och det slutade med att bi fick sällskap.
Minnah gillar att studera Lykke har jag märkt. Lykke är lite mer utåtriktad och inte alls blyg mot någon...
Jag hittade några riktiga fynd på rean. Ett par skor till Minnah och stövlar till mig. En tunika till mig och en mössa till Minnah, jämnt fördelat med andra ord!
Minnah blev riktigt nöjd med mössan och hade på sig den hela kvällen.

Minnah är så stolt över att kissa i pottan, nu är det tre gånger totalt.


Yes!

Den senaste tiden har Minnah dragit ner byxorna och satt sig på dockans potta. Igår tyckte jag att hon skulle få en egen så jag åkte och köpte en fin som är rosa. Minnah blev jätteglad och idag satt hon och ville så gärna kissa i pottan, hon satt länge och ville inte gå därifrån. Till slut kom det!! Och både jag och Minnah blev så glad! Ja, vem hade trott att man skulle bli så glad av att ett barn kissar i pottan :-)


Jaha... Sådär ja

I fredags när jag vaknade så kände jag mig trött och sliten... Senare vilade jag med lillBurre och när jag vaknade var jag sjuk! Helt sjukt vad fort det kan gå.

Mr A har också varit sjuk och är det fortfarande men jag känner mig lite bättre.
Idag kom mina svärföräldrar på besök. Dem hade med sig pannkakor, hemlagade köttbullar och gräddsås samt biffstroganoff... Sedan tog dem med Burre ut i solen på hennes snowracer. Verkligen omtänksamt gjort.

I morgon är det dags att hämta min bil som har varit på verkstad i tre veckor, det ska bli skönt att ha två bilar igen.

Burre gillar fredagsmys


31 januari

I förrgår var det ett år sedan som min älskade Hobbe gick bort. Det känns fortfarande lika tomt och jag saknar honom otroligt mycket.
Många tänker nog "men herregud det var ju bara en hund" men jag kan säga att det inte stämmer. Det var min familjemedlem sedan 12 år som hastigt lämnade mig. Vi gick igenom mycket tillsammans och han förgyllde min tillvaro otroligt mycket.
Mina tankar går också till en kär kollega som förlorade sin ögonsten för några veckor sedan.


RSS 2.0