Meeen Hobbe!

Hunden har gått och blivit tokig!! I går när jag kom hem med Minnahs "gungfår" så ställde jag den på köksgolvet så länge... Jag gick in till sovrummet en sväng och hörde Hobbes tassar efter mig, när jag vänder mig om så har han fåret i munnen och ser jätteglad ut!
Senare stod jag och pratade med Anneli och Tomas i hallen.... jamen vad gör hunden? Jo han kom med sitt storgap över fårets huvud!!!
I natt fick fåret stå på köksbordet....

Det är en lite för dyr leksak till Hobbe... jag måste nog hitta något liknande till honom så att Minnah får ha sitt lilla får i fred.

Den stora dagen!

I lördags var det äntligen dags för min underbara Minnah att döpas! Det var en vacker dag som vi firade med våra nära och kära. Min kusin fick min kamera och han knäppte ca 100 bilder!! Tack Dennis för att vi fick minnen för livet på bild!
Blödig som jag är så började tårarna att rinna när Karro sjöng välkommen till jorden... Åhh vad vackert det var! Hon sjöng till min lilla dotter och det kom direkt till mitt hjärta.

Minnah fick jättemycket fina presenter och jag kan bara tacka alla igen för allt underbart hon fick!
Tack alla nära och kära för att ni delade denna dag med oss.

Tack mamma, Kristina, Lena och Anneli för att ni bakade sååå goda kakor!





Minnahs halvsyster Tova häller upp dopvatten

Gudmor Anneli höll Minnah när hon fick lite vatten på huvudet


Karro sjöng så underbart


Jag och min stora kärlek!

Minnah och Tova

Minnah med sitt nya "gungfår"

Jaja...

... det kan ju se lite roligt ut när man i ena inlägget skriver att man tränar och i det andra står det att man har tryckt en pizza... man är man bakis så är man! Jag tränade i måndags igen och skall göra det idag också. Men mina ben känns som bly efter träningarna... men vill man vara fin får man lida piiiiin!

I går var jag och en vän och skulle shoppa kläder till dopet. Fasen, jag känner mig som Baloo i alla kläder! Jag hittar jätte fina klänningar men alla är svarta.. och det passar sig tydligen inte på dop. SUCK

I dag fyller bästaste syrran år. Hon fyller 37, tiden går fort, snart är det 40:års fest!!

Jag rensade iphonen på lite bilder:



Minnah gör lite reklam!!


Minnah har prickiga strumpor för första gången. Det var konstigt!

Frukost på IKEA


Jag fick underbara rosor av min svärmor i går! Tack!!

Liiite sliten

Igår var det dags för "efterhippeparty". Möhippegänget ifrån syrrans möhippa träffades hos Ingela. Det blev en tre rätters middag, vin, baileys, tjejsnack, trevligt sällskap och massor av skratt. En riktig trevlig kväll som kom så behövligt för mig. När klockan var 02:00 så fick Svenne hämta två fnittrande syskon. Han måste ha haft en ganska rolig bilfärd!
Mr A var inte road när jag väckte honom och ville berätta om min trevliga kväll...
I morse när jag vaknade så kan jag lätt erkänna att jag inte var lika fnittrig! Fyyyy vad sliten jag kände mig.

Idag åkte vi med snigelfart på hala vägar till Vigge där syrrans svärmor med vänninor hade julmarknad. Trevligt trevligt. Minnah fick en liten jultomte av sin mormor.
När mamma, Svenne och syrran med barn åkte dit så möttes dom av en skenande häst som kom rakt emot deras bil, när hästen var några meter ifrån huven så svängde den, men förstörde sidospegeln på bilen. Hemska tanke.. hästen skulle ha kunnat kommit genom framrutan och rakt in i bilen. Fyyy vad läskigt.

Nu har vi legat och vilat lite efter maten.. Det slank ner en liten pizza idag :-) Nu blir det mys resten av kvällen.

mys och träning!

Igår fick jag nog. Det känns som att jag är instängd i Baloos kropp. Jag känner mig stor och fet så jag beslöt mig för att ställa mig på stepmaskinen som nu är framplockad. Där stod jag och steppade som besatt. Jag hade så mycket ilska och sorg innombords så att jag höll på en halvtimme och svetten rann ifrån pannan. Det var riktigt skönt efteråtild. Så idag skall jag ladda för åter en urladdning!

Efter duschen så hällde jag i badvatten så att jag och Minnah kunde bada tillsammans. Det var så mysigt när vi satt där och plaskade med badankor.

Idag har jag städ och tvättdag, en mindre rolig dag med andra ord. Syrran och Sara var förbi en snabbsväng, lika trevligt som vanligt.

Nu har jag tagit in ved och hängt tvätt. I kväll blir det paj, vitlöksbröd och en god sallad till middag. Så nu är förberedelserna gjorda inför fredagsmys

Uppdatering

Igår tog mr A med mig först på dollar store och sedan på Birsta city för en mysdag. Han vet att jag mår bättre av att flanera runt i affärer så han följde snällt med. Han vet hur han skall få mig att må bättre.
I går blev det även en upplevelse för Minnah. Hon fick smaka gröt för första gången och hon var helt tokig i det. Mr A han knappt att fylla skeden med mer gröt innan hon började skrika.



Lilla pärlan är sååå söt när hon äter!

Idag fick jag oväntat besök på morgonkvisten. En kollega som bor här i krokarna kom förbi med en blomma och present. Där stod jag helt yrvaken och chockad,men skoj var det.

Jag fick ett sms av min svärmor som undrade hur jag mådde, och jag svarade med att min lilla solstråle förgyller min vardag. Precis när jag skickade sms:et så bröt det lös... Den lilla solstrålen har varig tjurig och grinig sedan dess. Jag tror och hoppas på att det beror på att tänder är på väg att inta lillmunnen.


Tom...

Det säger bara slurp så sugs musten ur en... Man golvas helt ett tag, pga av någon annans handling. Man ger upp, för orken finns inte längre, lusten finns inte längre... 

Sara Löfgren sjunger en bra låt som passar så bra nu...

Du får stå kvar, för jag går nu

Det är jäkligt halt...

... idag. Det märkte jag och Hobbe när vi skulle gå till macken. Vi höll på att halka omkull på gruset. Det var som en ishinna överallt. Idag skall jag och Minnah åka och köpa farsdagspresent men jag tror att vi avvaktar ett tag och hoppas på att underlaget på vägarna blir bättre.


Long time ago

Jag skall vara helt ärlig... Jag har ingen motivation till att skriva... Jag befinner mig i en otrolig svacka just nu. Inget förutom Minnah känns bra. Min satans magkatarr har kommit tillbaka också.

Jag känner mig less
Jag känner mig frustrerad
Jag känner mig sorgsen på nått sätt
Jag känner mig uppgiven
Ibland får jag känslan att jag vill sätta mig i ett hörn och gråta ut allt som känns fel, men då får jag ett underbart leende ifrån Minnah, Människan som betyder det allra bästa i mitt liv.

I går träffade jag "spegeln"... Hon som ser allt, kan mig som sig själv, förstår mig, inget går att dölja... hon är som ett hököga som inte lämnar något åt skuggan. Min lilla moster. Det är skönt att få ventilera över en cigg ibland... Tack spegeln!

Jag hoppas att jag mår bättre snart.

En positiv sak är att Minnah har fått sin första tand!!

Till min kära kusin som är så långt bort: Nattis, vi får se till att jag är i närheten när du skypar med Tommy och Pia så får du se Minnah "live". Det är tomt här hemma utan dig men jag hoppas att du har det bra och lever ett riktigt äventyr! Pusselipuss!!!

En helt vanlig tisdag

Imorse vaknade jag före Minnah för hon sov nämligen till 09:30. Jag har ett underbart barn!!
Jag kände mig riktigt utvilad så innan lunch hade jag damsugit, torkat golven och kört en maskin med tvätt. Inte helt vanligt i min värld!

Senare fick jag ett riktigt efterlängtat besök av mamma och min moster. Det är alltid lika trevligt att sitta och småsurra med dessa godingar.

Nu sitter jag och kika på Äntligen hemma och inväntar Desperate housewifes....

... mer än så händer liksom inte i mitt liv just nu. Vardagen lunkar fram och jag tätt efter...

MysMinnah

Idag hade jag och Minnah en riktig mysmorgon, vi steg upp ur sängen klockan 11:00. Härligt med slösöndag...

Sedan sprang jag en sväng med dammsugaren innan Mr A:s mamma, pappa, farbror + fru kom på besök. Minnah myste som vanligt i farmors famn tills hon somnade.

Nu väntar jag på att Anneli skall komma förbi en sväng. Minnah gillar ju att somna i hennes famn också.

Idag blev det en dag då mys stod överst på listan.


Så här ser det ut när man myser med Anneli

Lördagsmys

Igår var jag och Mr A på en shoppingsväng. Det behövdes inhandla lite till hemmet.Jo men hem kom vi med en bil full av påsar och kanallister. Så där satt jag på golvet och pysslade med blommor som jag hade köpt, jag gjorde lite fint på köksbänkarna och idag planterade jag lite ljung ute.
Idag fortsatte vi i pysslandets anda... upphägning av tavlor, uppsättning av gardin i köket, tillfixning i badrum, upp med kanallister och lite mer smått och gått.
När jag satt i soffan och gav Minnah mat så knackade det på dörren. In kom min halvsyrra och hennes sambo.... och där satt jag med oborstat hår så luggen stod rakt ut. Tur att det var släkt som kom, annars hade dom vänt i dörren!

I morgon åker Mr A på match och då skall jag och Minnah städa och fortsätta pyssla. Nu börjar det kännas hemtrevligt.
I morgon kommer Minnahs farmor och farfar på besök så hon kommer att få bada i mys!

Nu skall jag titta på " Så mycket bättre " jag har alltid gillat Eva Dahlgren och i kväll är det hennes kväll!!




Lite nostalgimys på hög nivå!

Ditten och datten!

Min dag började med lite frukost och shopping med syrran och en annan vän. Det är skönt att bara strosa på lite och kika runt även fast man inte shoppar häcken av sig. Visst... jag kom ju inte helt tomhänt hem... jag har ju inte tappat stinget helt! Jag hittade jättesöta skor som Minnah skall ha på sitt dop. En tröja till mig, en body till Burre, två dukar, té och lite våtservetter blev det också. Jepp!

Sedan kom det lilla äcklet förbi en sväng. Jag chockade henne med att bjuda på middag, inte något märkvärdigt för hon fick spagetti och köttfärssås. Det brukar vara hon som står i köket och hon får skylla sig själv för hon lagar såååå god mat. Men ibland känns det som att det är dags för lite pay back time.

Nu har vi fixat upp lite tavlor i Minnahs rum så att det blir färdigt någongång... I morgon skall jag sätta mr A i jobb så att det kommer upp lite mera på väggarna och sedan blir det en sväng ut och inhandla lite ljung..

Jag får verkligen inte...

... vara sjuk. visst kan jag och vill jag vara med Minnah dygnet runt, även fast jag är sjuk. Men tänk vad skönt det vore att få slippa resten av alla arbetsuppgifter som står på schemat. Igår var det bara att pallra sig iväg och lämna igen en släpvagn, tanka bilen, åka på apoteket och åka och handla mat. Hepp det var den dagen det.

Idag känner jag mig fortfarande inte kry, och varför skall jag göra det när jag inte hinner att kurrera? Just nu sitter jag med en dunkande huvudvärk med Minnah och måste skicka iväg lite kursanmälningar. Jag var ändå tvungen att åka in och lämna lönelappen så då är det ju likabra att skicka iväg dessa.
På väg hem blir det tippen med lite som skall kastas och sedan affären så att det går att laga mat även idag...
Sedan skall jag få besök av min bästaste mamma... lugnt och skönt. Det var länge sedan som jag satt och surrade med henne.

Japp... så i morgon lär jag vara lika dåsig och lika sur...

RSS 2.0