Den lilla flickan...

Skuggan finns alltid där i bakrunden, men den träder fram ibland som en stor saknad, saknad av något som inte finns och när den fanns så var det inte tillräckligt länge. Att sakna något som man inte haft kan låta konstigt men det går. Ibland kan det gå flera veckor utan saknad men ibland kommer den lilla skuggan fram, och den får vara där även fast det kan göra ont och den kommer att finnas där hela livet. Vissa beslut i den lilla flickans liv kanske blev rätt även fast dom blev fel. Då tyckte flickan att det var rätt beslut men i äldre dagar kan hon känna saknaden och lite av skammen.
Den lilla flickan vet att det inte går att ersätta vissa saker men hoppas iallafall på att det kan bli något som är jämlikt. Den lilla skuggan kunde varit underbar, det är något som flickan aldrig får veta och det är något som kommer att sörjas, kanske hela livet. En vis kvinna i den lilla flickans liv sa att det är något som man får bära med sig hela livet, men det går.
Ibland kommer den lilla skuggan fram när flickan umgås med sin extra familj och flickan tror att hennes vän vet det. Den lilla flickan tycker fortfarande att det är svårt att prata ingående om det så därför tar hon aldrig upp det med någon. Det är hennes hemlighet som inte så många i hennes omgivning vet.

Den lilla flickan fäller en tår och känner saknaden av den lilla skuggan men hoppas på att hon får en ny chans en vacker dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0