En partylördag

Min lördag blev lite stressig efter att min vän i  från Stockholm åkte. Jag och min syster och hennes dotter åkte för att fira min mosters fördelsedag. Riktigt trevligt! Men när jag kom hem så insåg jag att det var dags att försöka hinna med det som skulle göras innan det var dags för en fest. Det slutade med att jag hade ca 20min på mig att fixa håret och sminka mig!
Väl på stan så hann jag och min vän  (det lilla äcklet) att ta en drink på en pub innan det bar av till casinot. Ja, hon var nykter när vi gick till puben, men när vi nästan var framme så hörde jag 'hoppsan! Vad hände?!' När jag insåg vad som hände så gick det inte att hålla sig för skratt, där gick hon mitt i stan, i sin fina klänning, med en nerrammlad sty up som hängde över knäet! Hon är ju underbar denna människa! Det är sällan som vi får en helkväll utan att det  händer nånting galet!
Det var en trevlig kväll med taxi, men jag hade trevligare på aveny. Det var många ifrån jobbet som var där men jag träffade även andra. En av dom som jag träffade är en vän till mig som jag alltid har så roligt med. Vi har känt varandra i många år och han gör mig alltid glad, även fast vi inte umgås lika mycket nu, men jag saknar honom och han vet nog inte hur mycket han betyder för mig.Han berättade att han blev ledsen i bland när han läser min blogg, men det här är jag och allt jag skriver kommer ifrån hjärtat.
Jag träffade många som jag känner och det blev en lyckad kväll! Vissa känner jag inte så väl men jag blev glatt överraskad av och jag hoppas att vi kommer att träffas oftare i framtiden. Men för ett ögonblick så kom det en stor klump i min mage, jag fick höra att mitt ex var där, mannen med det underbara leendet,  jag har inte träffat honom efter att det tog slut så jag visste inte hur jag skulle reagera. Men jag såg han aldrig, annars kan det vara att jag var i så trevligt sällskap att jag missade honom.
Kvällen slutade med att vi var några som gick bort till Big boy. Det lilla äcklet gick och höll up sina sty ups tills hon blev less och kavlade ner dom till skorna! Synd att jag inte tänkte på att fota. Jag tyckte att det var jätte kallt att gå med klänning dit bort, det var inte så konstigt med tanke på att det var 0 gradigt ute.... men med trevligt sällskap så kan man stå ut med ganska mycket.

Tyvärr så glömde jag att kameran var med....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0