Onsdagsparty

Gårdagen var otroligt trevlig. Vi var fem stycken i sällskapet men jag träffade massor med folk som jag känner. Jag blev lite brydd över att träffa så många bekanta på en onsdag. Mamma var lite förkyld på förkvällen men det slutade med att hon tappade rösten, på slutet hörde vi bara någon som satt bredvid och väste i ett försök att prata. Nu ligger hon hemma och är sjuk. Min älskade lilla mamma, hon är ju helt underbar.
I morse vaknade jag hemma hos mr A med att jag hade väldigt ont i benet. Senare på jobbet så började det värka i hela bäckenet och nu kan jag knappt resa på mig utan att se ut som en gammal skrapplig tant. Jag har ingen aning om vad jag har gjort men det lär ju gå över och jag får se det som att det blev ett litet bevis på att jag har haft en rolig kväll. Jag hoppas bara att det går över snart.
Stackars mr A som blev väckt i natt när jag kom yrandes, han skulle upp och jobba på morgonen men det tänkte jag inte riktigt på just då.
I dag har det varit segt, jag var lite dum för jag tänkte inte på att jag började att jobba 13:00. Jag borde ha tagit det lugnare.... desto härligare var det att komma hem.


Igår var jag hos frissan, så här blev resultatet.
 
hur kul är det att fota när tokarna        Malin och Emma
kollar åt olika håll??
 
Thomas sjunger till min moster           Dennis
 
Micke                                                      Emma
Dagens bakfyllemiddag

Nu är det dags att krypa ner i sängen för att få bort krämporna och ladda inför en partyfredag

Kommentarer
Postat av: Johanna M.

Du blev skitsnygg i håret! Nu är du en riktig brunett, välkommen in i gänget. :)

2009-10-30 @ 16:19:54
URL: http://mattssonjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0