Det vankas fredagsmys med långdrul

Nu är jag och Hobbe hemma i skogen igen. Lillkroppen blev glad av att kunna galoppera fritt här i buskarna. (själv har jag lite panik för orm i buskarna) Man ser riktigt hur han slappnar av och mår gott. Om någon timme kommer mr A, då är allt som det skall vara! Ikväll blir det fredagsmys med hemmagjord pizza och film. I morgon skall jag jobba fackligt på dagen men sedan blir det god mat och kanske en liten drink... ja det är väll klart att man kan suga ner ett glas dooleys och känna att man är ledig. Jag vet inte vad vi bestämde för mat i morgon men jag har något svagt minne av att grillen åker fram igen.

Just nu sitter jag och tittar på en fågel som sitter så sött på broräcket. Det härliga med att bo lite utanför stan är tystnaden, fågelsång, frihet och allt känns avslappnat. Naturen är runt husknuten och det är bara att vimsa omkring. Nackdelen med att bo en bit utanför stan är att naturen är just runt husknuten.... De vilda små liven som måste bo på samma ställe som jag!

Jag skulle vilja åka in på aveny i morgon för att se Petter, för visst var det väll imorgon? Men samtidigt så vet jag att det kommer att vara packat med folk och trängsel överallt. Då är jag hellre hemma med mr A och ta det lungt. Fasen villken PRO jag har blivit, men är man i ett bra förhållande så är det väll självklart att man prioriterar sin respektive och myskvällar? Förra helgen var vi på casinot och sedan blev det som vanligt... man ligger nedklubbad hela dagen efter. Då är jag hellre pigg och ta tillvara på helgen. Visst kan det vara trevligt att gå på krogen ibland, men inte lika ofta som förut... nu nöjer jag mig med några få gånger.

Dags att deklarera!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0