En vanlig måndag

Det är så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk. Jag har varit sjuk ofta nu på slutet så jag hoppas att jag har fyllt dosen för ett år nu. Vetskapen om att det finns massor som behöver göras blir inte lättare när jag är orkeslös. Jag skulle behöva rensa bort julen, städa, ringa Hasse och be om hjälp med bilen, kolla hur mycket ruinerad jag blir om jag ska få in motorvärmare i bilen, tvätta och mycket mer.
I slutet av denna månad ska jag besikta bilen, jag känner på mig att det kommer att bli dyrt och jag vet att det blir tvåor denna gång. Lamporna fram är som ett flipperspel och likaså bromslysena. Hur tråkigt är det inte att kasta ut pengar på bilen.... men det är nog ett måste nu.

Att vara sjuk gör också att vissa saker blir släpandes ett tag. Jag skulle börja att ta itu med den här jäkla vikten, börja träna på min steppmaskin igen... kanske göra ett nytt försök till att sluta röka... sluta att dricka så mycket cola och äta nyttigare... men jag får ta det framöver..

Jag börjar att bli orolig för Hobbe. Jag vet inte om han är förkyld eller om han har blivit sjuk på annat sätt. När han skäller så börjar han att låta konstigt, som om han skulle ha en jätte hårboll i lillhalsen, han nyser lite också... Jag ska avvakta den här veckan och om han inte blir bättre så åker jag till farbror doktorn med honom.. kan bli ytterligare nån tusenlapp men när det gäller Hobbes hälsa så är det värt pengarna. Huvudsaken är att han blir frisk.



Dessa dagar när det har kommit mycket snö så kan jag inte låta bli att drömma tillbaka i tiden då jag hade skoter. Jag saknar den lite, vilket inte är så konstigt eftersom att jag bor ett stenkast ifrån skoterleden (om man kastar långt) Men visst har jag fått lite andra intressen nu de senaste åren men skoterintresset dör nog aldrig ut helt....

Som vanligt så finns det lite funderingar i mitt huvud, men jag behåller dessa för mig själv ett tag till.... Det är inte några konstiga funderingar... bara lite om framtid och livet i allmänhet...

Nu är det dags att piffa till sig lite och bli stadsbo i natt. Jag ska åka till mr A och sova där i natt i hopp om att må bättre.

Finns det något som är bättre än att umgås med mina två favoritkillar samtidigt? Näää jag tror inte det. Pricken över i:et är att Hobbe gillar mr A jätte mycket.... sådan matte sådan hund heter det väll?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0