fredag

I morse när jag skjutsade mr A till sitt arbete så passade jag på att inta en frukost med min mamma. Hon hade inte handlat eftersom att det vankas utomlands om några dagar... nähä tänkte jag och funderade på hur hon ändå kunde fylla hela köksbordet med frukost :-)
Efter lite mys med mamma så zoomade jag in taxfree katalogen som låg där så snällt och väntade på mig. Hm... ljuvlig katalog det där! Jag skrev min önskelista på hemresans orderbeställning, man får ju inte vara dum. Det blev lite parfym och dooleys så klart. Jag pratade även om lite cigg men jag skrev det aldrig..... men utifall att hon har lite plats kvar så kanske hon kan klämma ner en limpa till mig....
Vad tomt det kommer att bli när både Pelle och mamma är borta..

Nu har både min och mr A:s bil motorvärmare installerad. Gud så ljuvligt att kunna sätta sig i värmen, helst när jag börjar 05:00. Jag lämnade även in min bil idag för montering av nya torkararmar till Hasse, min privata mekaniker. Snabb, effektiv och duktig. Jag glömde mina vantar där... då kom jag på en smart idé, om jag snabbar mig att shoppa lite nya lampor till min bil, ta med dessa när jag hämtar vantarna och ge dom och bilnycklarna till honom så kanske lamporna hoppar på plats medans jag myser med hans barn. Smart drag tycker jag!

Jag har kommit på att jag har blivit gammal och tråkig. Så lite som jag har varit på krogen det senaste halvåret är nog mitt rekord. Men jag är så nöjd med tillvaron så att sprit och krog känns överflödig. Att vara bakfull är ingenting som lockar. Jag träffar de flesta av mina vänner ialla fall så det går ingen nöd på mig. Visst skulle det vara skoj att gå ut och slå klackarna i taket någon helg framöver men jag skulle nästan hellre åka till någon för en middag, vin och spel. Lite poker kanske.

Det är fredag... det vankas let´s dance, det går inte att missa. Undra om mr A är sugen på en mysig middag? Jag vill ha något som man kan äta vitlöksbröd till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0