Mina dagar

Nyårsafton var så mysig och jag är glad att det var med mr A som jag firade. När jag kom till honom så hade han dukat fram ost, kex och dooleys. Mysigt värre. Sedan bar det av ner till hamnen för att se lite fyrverkerier. Det var mysigt att stå där och bara titta mot himlen. Kvällen avslutade vi på casinot. Där träffade vi min härliga kusin, han och hans sambo var lite rund under fötterna men de är ju alltid så mysiga. Jag började att skratta åt honom när vi såg en tjej som han visste vem det var... han rätade till kavajen och sa " Hon är en liten slåjna" (slyna) jag skrattade och var inte alls beredd på att han skulle säga något sådant....

Min nyårsafton var lugn och egentligen inte så märkvärdig. För mig är det ändå den bästa med tanke på att jag firade med mr A och vi gjorde det som vi hade lust för då. Bara vara och bara mysa. Kan det bli bättre?
Dagen efter så vaknade jag med att mr A kom med en frukostbricka till sängen. Vad har jag förtjänat för att bli behandlad som en prinsessa??? Vi låg kvar i sängen hela dagen och bara rådde om varandra..... min mr A och jag.

Hobbes nyårsafton var hos mormor och som vanligt så mår han bra där. Tryggt och gott tydligen....
De small till någon gång och min lillkropp sprang och gömde sig i bastun. stackars min lilla bästis. Men med hjälp av lite korv så fick dom fram honom igen.

Natten som var arbetade jag.. vid 03:00 så började jag att känna mig frysen och ont i hals och huvudet. Det blev bara värre med tiden och när jag slutade så funderade jag på hur jag skulle ta mig hem. Jag hade en feberfrossa som gjorde att jag skakade. Det känns lite bättre nu men jag mår inte bra.
Jag ska iallafall åka till mr A för att kurera. Jag mår alltid bättre i hans närhet så jag packar på mig kläder och blir en stadsbo över natten.
En liten tanke som jag har haft, och behålligt för mig själv är att jag börjar trivas bättre hos honom än hemma. Lite skumt känns det. Det känns så skönt när det är nära till allt plus att det är mysigare att ligga i hans säng och kika på tv istället för min soffa.

Jag hoppas att det nya året bjuder på massor av trevligheter och överaskningar.

Kommentarer
Postat av: Mia

Men vilken tur att jag jobbade åt dig på lördagen då! Jag är jätteförkyld nu och har ont i halsen. Måste kurera mig till fredag då jag ska jobba - och lördag då jag fyller år!! ;-) Vi hörs & syns! Krya på dig. Kram :)

2010-01-03 @ 22:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0