Små dockorna

Det är ju så härligt att leka och umgås med barn. Allt är bekymmerfritt, enkelt och ganska självklart. Där sitter vi på golvet med barbie och är i en egen bubbla där det bara finns lek och skratt. Jag måste erkänna att det känns lite krystat ifrån min sida att vara barbiemamman, att gå in i leken och ge dockan en egen röst, låtsas laga mat, köra bil och prata med de andra dockorna. Där sitter jag och gör ett ärligt försök att leka, då hör jag Amanda "mamma får jag gå till mitt rum?" hmmm " Ja det får du". Senare hör jag Ebba... "Vart är min människa?" Då inser jag hur stor nivåskillnaden är, för hon menar nämligen dockan...
Senare sitter vi och målar, då hör jag Ebba "Du ser konstig ut i dag med luggen" Hon har inte sett mig sedan jag klippte mig, men hon tyckte att jag var fin.
Vi hade det så mysigt, tände ljus och släckte lamporna, en riktigt myskväll.
De små liven är så härlig så jag blir alldeles rörd. Idag får jag träffa lilla Blenda också, så det lär bli mer lek är jag rädd för. sedan är det bara de små lintottarna i Lucksta kvar att träffa så är skaran fylld. Kanske kan jag träffa Signe och Sara i helgen innan jag åker till Stockholm.

Nu är första hundvakten löst. söndag till tisdag får Hobbe vara hos Pelle. Hobbe blir nog glad med tanke på att dom inte träffas så mycket längre.
Nu är det bara två perioder kvar att lösa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0