Bebis igen!

Igår blev det ganska mycket gjort. Jobba fackligt, ultraljudskontroll, byte till sommardäck, betalade min mekaniker, handlade hundmat.

Igår var det dags för återbesök på ultraljudsavdelningen. Det var så härligt att få se det lilla livet igen. Jag frågade om det fortfarande var en flicka och hon sa att hon såg två "apelsinklyftor".... det är en flicka! Hon gapade och levdeom, flaxade med en liten arm och gapade lite igen. Allt var som det skulle. Hon väger ungefär 2 kg nu och följer kurvan perfekt. Japp så är det!
Det känns långt att vänta till mitten av juni för att få träffa den lille krabaten. Om 2 veckor skulle det passa mig perfekt! ... kanske är det dags att börja städa och öva på den sista färdknäppen :-)

Vi har fortafarande inte hittat något större boende, så störande! En patetisk händelse är att i höstas så kikade vi på ett hus, la bud på 50tusen under utgångspriset... då kom ägarna på att de måste gå upp några hundra tusen i pris. Nu har dom lagt ut sitt hus för femte gången... med fem olika utgångspriser! Nu är de nere där dom började igen... nu är inte vi intresserad för dom strulade så mycket. Ja vad säger man?!

Nu är det dags att greppa kroppen och ta sig ut i det härliga vädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0