Lördagsmys

Idag har det inte hänt mycket. Packade ner lite köksprylar och annat småplock.
Det är riktigt höstväder ute så orken att hitta på något fanns inte. När hösten kommer hasande nafsande i hälarna så känns det trist. Mörkret på kvällarna, löven faller och kvar står träden nakna och kalla. Regnet smattrar mot fönstren och dagsljuset känns mer och mer avlägset.
Tjockstrumporna är på och så fort hunden kommer in efter en promenad så gäller det att torka ren honom. Promenad med hunden... är mer otäck nu i mörkret än sommarens härliga nätter... men kvar av sommaren finns snart inte mycket. Ja, jag gillar verkligen inte hösten.

Det här med viktnedgång... Nja det går väl sådär. När vi var i junsele blev det snabbmat två gånger på samma dag. Det är lätt hänt att det slinker ner fel saker men jag har lyckats gå ner 3kg. 5kg kvar till mitt första delmål. Hur skall detta gå? Men jag kämpar på!
Idag till middag blev det en god hemmagjord kycklingsallad och vitlöksbröd. Lite lördagsmys blev det så vi delade på en flaska rött också.
Istället för chips och dip dukas det fram gurk, morot och oststavar till dippen... jaja man kan inte skära ner på allt, men man kan byta ut lite :-)





Ibland kallar jag Minnah för Minnahnanas... Signe hörde när jag sa det igår, hon såg lite brydd ut men mer än så var det inte. Efter några timmar ringde syrran skrattande, då hade hon råkat höra när Signe pratade med sin vän i lekstugan "Vet du, min moster kallar sitt barn för ananas! Hon vet inte att ananas är en frukt även fast hon är en tant" Nått sånt var det. Hmmm jag är faktiskt bara 33år... ingen TANT!!! Men hon är ju för söt. Hon funderade nog ganska mycket på det ändå.

Ikväll var det första gången som Minnah greppade tag i sin gosefilt och somnade...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0