Dag 22, det här upprör mig

Det som gör mig upprörd och förbannad är oärliga människor. Människor som lätt sätter kniven i ryggen på sina vänner och medmänniskor. Falska människor som inte bryr sig om andras känslor får inte plats i mitt liv. Jag måste kunna känna att jag litar på mina vänner och bekanta, gör jag inte det så sållas dessa bort. Vissa gör det ganska lätt för mig, de som sårar eller ljuger går automatiskt till soporna. Det fick jag erfara i sommras av min "barndomskamrat". För det mesta går det inte att reparera en stor skada som har skett mellan vänner och jag känner att jag inte skulle lägga ner något energi överhuvudtaget i det. Är man inte värd ärlighet i någons ögon så är inte dessa inte värd min vänskap i mina ögon.
Som jag sa till min svärmor, jag har hellre få men riktiga vänner istället för många ytliga.

Jag blir även upprörd över djur, barn och kvinnomisshandel. Hur fasen är man funtad när man misshandlar försvarslösa djur? eller försvarslösa barn? Eller kvinnan de säger att de älskar? Det som är ofattbart är att när dessa idioter får sin dom, så sätts de på särskilda avdelningar inom Sveriges sjuka fängelselagar. Våldtar en pedofil ett barn, jamen sätt då honom bland de andra fångarna så att han själv får känna hur det käns att bli våldtagen! Skit skall skit ha! Jag blir såååå förbannad när man ger sig på oskyldiga som inte kan försvara sig!! Skulle någon göra något mot Hobbe eller mina gudbarn så skulle jag inte kunna stå för mina handlingar. Jag skulle nog se svart!
Många säger att tex pedofiler är sjuka, jamen vad fan gör då dom bland folk?

Jag har en känsla av att någon kommer att reagera på mitt utal... men det bjuder jag på för det är mina åsikter, som jag står för och som finns i mitt hjärta.

Nä nu blir det ett glas vatten innan jag sjunger upp igen! :-)

Kommentarer
Postat av: Filuren

Ältar inte du lite nu? Hade inte du valt att ta tillbaka din kille? i och med att du tar tillbaka honom så väljer du ju automatiskt att acceptera det som hänt? är dt inte bara att släppa dt som varit då och gå vidare? ingen kritik mot dig, bara en undring....har nyligen börjat läst din blogg så ja har ju ingen rätt att kritisera...

2011-01-14 @ 20:47:30
URL: http://kakasökermaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0