Förbannat tråkigt

Suck... Jag känner mig i vanliga fall numera trött, osmidig och tjock. Det är jobbigt att ta på sig strumporna på morgonen och ännu jobbigare att ta sig ur sängen på ett smidigt sätt. Samtidigt så går det lättare att göra dessa saker när jag tänker på vad som skall komma om några månader. Det är både ljuvligt och skrämmande på samma gång. Jag har nog inte fattat riktigt än vad som väntar runt hörnet.

Jaja, det som är förbannat tråkigt är att jag ligger hemma och är sjuk. Halsont, snuvig, febrig och huvudvärk. Så här går jag omkring i mitt snobben-nattlinne, tjocksockar, röd alkisnäsa, barn nezeril och pappersrullen i högsta beredskap. Igår sa mr A två kommentarer som gjorde att jag insåg att jag inte är så hott när jag är sjuk... " du ser ut som katten Gustav, du har bara halva ögon" Sedan kom nästa när jag kröp ner i sängen för att mysa lite "Har du Babben Larssons trosor på dig?" Haha!! När jag är sjuk så vill jag att alla kläder sitter löst på mig för jag får ont i skinnet, så jag tog på mig mina mindre sexiga underkläder...

Nu sitter jag och kikar ut på ett helt underbart väder, riktigt vårväder som jag älskar. Jag vill vara ute och vara pigg, men jag får nog vänta någon dag innan dess.

Jag älskar våren!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0