Oj!

Oj vad länge sedan det var som jag bloggade! Jag har liksom haft fullt upp i några dagar.
I lördags var det fackligt arbete och sedan bar det iväg till Anneli och hennes familj på middag. Lika gott och trevligt som vanligt. Vi blev kvar länge... ja länge för att vara mig numera, vi kom hem vid midnatt.
Söndagen var det dags för lilla Saras ettårs uppvaktande. Guuud vad tiden går fort. Hon har börjat gå nu helt själv och hon ser så söt ut med sina stappliga små steg. Det blev en heldag hos syrran. Först tårta och efter några timmar vankades det middag.... Vilken tur vi har!

På måndagen hade jag en riktigt mysig dag med mamma. Vi handlade barnsäng med alla tillbehör, lite mera till mini mee, en mysig lunch och lite annat smått och gott. Det var så mysigt att få rå om mamma helt själv en dag även om fötterna och benen blev som stockar.

På tisdagen blev det en snabbträff med syrran och Elin på stan... På kvällen hade jag om mr A en myskväll. Vi började med god mat på restaurang och sedan gick vi på casinot en sväng. Ingen vinst för någon av oss förutom en trevlig kväll tillsammans.. och det är värt mer.

Nu har jag 7 skift kvar att arbeta, gissa hur skönt det känns!!! 34 dagar kvar till beräknat nedsläpp!!! Nervöst men OJ vad tiden har gått fort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0