Det händer grejer!

I går kom våra köksmöbler ifrån Mio möbler, det är helt okej med hemkörning! Idag kom köket, det också med hemkörning. Man behöver bara öppna dörren så hamnar varorna där det skall vara. På måndag skall en firma komma och montera kök och sedan är det fullt beboligt! Guud vad jag vill flytta nu!
I helgen skall vi flytta det mesta utom det som måste vara kvar för att underlätta vardagen. Jag hoppas på en riktig flytt i mitten av nästa vecka.

I kväll blir det myskväll med familjen. Tacos och idol.
I morgon efter lite flytt så skall Minnah vara hos sin farmor för jag och Mr A skall på hockey. Brynäs kommer hit och visar TIK vart skåpet skall stå. Vi kanske firar Brynäs seger med en sväng på casinot när vi ändå är barnledig... (fasen vad jag kommer att bli retad om brynäs förlorar)

I morgon när vi kör saker så får Hobbe följa med. Han börjar bli lite orolig när han ser mig packa kartonger. Han kanske mår bättre av att följa med och nosa in sitt nya hem. Så i min bil finns det inte mycket att packa i. Minnah, Hobbe och barnvagn... vips så blev det fullt. Tur att vi får låna Svennes combo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0