Hoppsan!

Nu var det länge sedan som jag var här och lallade på igen! Ilördags var det dags för Brynäs att inta eon arena! Det var inte helt otippat att dessa tog hem segern... Mr A såg surare och surare ut för varje mål dom gjorde. Visst hade de domaren på sin sida men Timrå missade några bra mållägen. Jag var glad och medans jag firade i puben så tröstade sig nog mr A med sina öl.


Som vanligt sjöng Karro nationalsången med glans!


Vinnarposition!


Mr Järnkrok in action!

Efter Hockeyn åkte vi på Memento för att hälsa på en kär bekant som jobbar som ordningsvakt där. Sedan styrde vi mot casinot en sväng. Klockan 01 höll jag på att somna så då åkte vi hem och sov... Ooops vilken partypingla jag har blivit!

I söndags var det lite flytt i slowmotion sedan middag hos svärföräldrarna.

Nu har byggmänniskorna börjat snickra upp köket. Så igår bar det av till IKEA för att inhandla lite gardinstänger och andra viktigheter. Minnah fick välkommen till världen pengar av Mr A:s morfar och min morbror så hon köpte lite möbler, lampa, blommor och krukor till sitt rum. Hon köpte också en stol som hon kan ha vid köksbordet så att hon inte missar något. Hon kommer att få ett sånt fint rum min lilla prinsessa!!! Jag skall dit sedan och bygga ihop hennes möbler och börja fixa! Tack Åke och Stefan för möblerna till rummet!

I går kom vitvarorna. Jag måste säga att vi anlitade det bästa företaget som håller på med detta. Dom heter KEHAB och har otroligt bra service och trevlig personal. Jag kan varmt rekomendera dom till alla.


Nu när vi har i stort sett gjort om en hel nedervåning så har jag insett att bra service är A och O när man lejer olika hantverkare.

Nu ligger lill dockebarnet och myser med katten Jansson och Hobbe ligger utslagen i hallen. Jag tänkte börja packa kläder som jag inte behöver nu på några dagar, men vad händer? Jo jag kommer inte ihåg koden på min resväska! Såååå typiskt. Kan någon min kod, hör gärna av dig!

Jag har inte träffat min moster på länge.. jag känner mig så där konstigt tom när jag inte har haft min mostertid. Jag har heller inte träffat Anneli på länge. Fan, börjar jag att tänka efter så har jag inte träffat varken Anneli, min moster, syrran eller mamma på länge. Inte så konstigt att jag känner mig halvnere, dom är ju min stöttepelare i livet. JAG SAKNAR ER!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0